The Night’s Watch: 19 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

The Big Dumb Dumb

Fans van The Big Bang Theory maken zich af voor een historische einde van de populaire sitcom die maar liefst twaalf seizoenen lang te zien was op CBS. Er is alleen één klein probleempje… De tweedelige finale, die de fans onlangs werd beloofd, is nog helemaal niet eens geschreven. En dat is toch wel lastig met nog maar negen afleveringen te gaan. Dit nieuws werd door producer Eric Kaplan onthuld in een interview met Metro UK. Dit roept natuurlijk wel de vraag op of de serie op deze manier wel een goed genoeg einde kan bieden aan mensen die al jaren lang geïnvesteerd zijn in de serie. Kaplan stelt dat de vertraging alleen komt, omdat ze het voorzichtig willen benaderen aangezien het zoveel heeft betekent voor mensen. Hij vertelt: “If people have emotionally invested in us, we want to treat that with the care and respect that it deserves. And it’s supposed to be funny, that adds a whole extra thing. It’s a challenge, but it’s a good challenge. I think we can do it, but we still might screw up.” Het betekent in elk geval wel dat ze dus geen idee hebben hoe ze de serie moeten gaan afsluiten en dat is nooit een goed teken. Met dus nog maar negen afleveringen op de teller, is het de vraag hoe ze dat gaan aanpakken. Het is dus wel te verwachten dat de laatste aflevering later zal volgen.

Captain Avatar

Het had niet veel gescheeld of we hebben een hele andere Jake Sully gezien in Avatar. Regisseur James Cameron heeft in een interview met Empire vertelt dat de uiteindelijke keuze Sam Worthington één van de drie acteurs was die het tot de eindronde van de audities had geschopt. De andere twee waren Step Up’s Channing Tatum en Captain America’s Chris Evans. Uiteindelijk heeft Cameron toch de knoop doorgehakt en Worthington gekozen, maar het was geen makkelijke keuze. Zo vertelt hij aan Empire: “I really liked Channing’s appeal. I liked Chris’ appeal. They were both great guys. But Sam had a quality of voice and a quality of intensity. Everybody did about the same on all the material through the script, except for the final speech where he stands up and says, ‘This is our land, ride now, go as fast as the wind can carry you.’ That whole thing. I would have followed him into battle. And I wouldn’t have followed the other guys. They’ve since gone onto fantastic careers and all that, but Sam was ready. He was ready.” En dat was hij zeker. Zou jij immers een andere Jake Sully kunnen voorstellen?

Writers of the Caribbean

Tot nu toe lopen Disney’s pogingen om Pirates of the Caribbean terug te brengen uit het graf op laag water. Schrijvers Rhett Reese and Paul Wernick, die waren ingehuurd om het franchise nieuw leven in te blazen, zijn alweer opgestapt. Disney had goud in handen met 2003’s The Curse of the Black Pearl, en hetzelfde gold voor Dead Men’s Chest en At World’s End. De afgang werd echter ingezet met On Stranger Tides en het franchise werd de strop helemaal omgedaan met de afgang die Salazar’s Revenge heet. Nu probeert Disney toch nog om het franchise een reboot te geven, en gaat dit ook proberen te doen zonder Johnny Depp’s Jack Sparrow. Maar Deadline heeft laten weten dat dit dus zonder Rheese en Wernick moet gaan gebeuren. Het artikel vertelt ons niet waarom de schrijvers ontslag hebben genomen, maar als zelfs de mannen die Deadpool hebben teruggebracht het niet kunnen doen, wie dan wel?

Game of Comebacks

De castlijst van de eerste aflevering van het achtste seizoen van Game of Thrones is uitgelekt en het bevat een paar onverwachte terugkeren. De website Watchers On The Wall maakte de lijst bekend, nadat ze bezig waren te proberen toekomstige aflevering URLs te achterhalen. Dit leidde tot deze vondst. De lijst bevat een lange lijst aan namen, waarvan veel te verwachten waren, maar eindigt met Tobias Menzies en Lino Facioli. In de serie speelt Menzies Edmund Tully en Facioli Robin Arryn. Het is natuurlijk niet onmogelijk dat de personages worden teruggebracht, maar toch een verrassing aangezien beide personages sinds het begin van seizoen zeven geheel uit beeld zijn verdwenen. Arryn werd aan het eind van seizoen zes weggestuurd om meer mans te worden en van Tully werd aan het begin van seizoen zeven vermeld dat hij ‘in een cel zat’ met dank aan Walder Frey. De plaatsing van de namen aan het einde van de lijst insinueert in elk geval dat als ze al in de aflevering verschijnen, dit kortstondig zal zijn. We hoeven in elk geval niet heel lang meer te wachten om erachter te komen. Game of Thrones keert vanaf 14 april terug naar HBO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *