The Night’s Watch: 19 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Marvel-lous

Captain Marvel is killing it at the box office, nog steeds. Volgens Box Office Mojo staat de film nu op 760,2 miljoen wereldwijd, en is nu de 714,3 miljoen van The Winter Soldier al voorbij. Dit maakt Captain Marvel nu al de 11de best presterende MCU film ooit, met nog geen twee weken in de bioscoop. De film stevent af op een box office van zeker een miljard, iets dat voor stand-alone Marvel films tot nu toe alleen nog maar is gelukt bij Black Panther en Iron Man 3. Captain Marvel maakte al vroeg geschiedenis op de box office door het zesde beste openingsweekend neer te zetten, met 455 miljoen, in plaats van de verwachte 350 miljoen. Alexa, speel Just A Girl.

Better Call Veep

HBO’s Veep heeft Better Call Saul’s Rhea Seehorn en Micheal McKean bij de cast van seizoen zeven gevoegd. Het zevende seizoen van Veep zal ook gelijk het laatste seizoen zijn. De serie is al sinds 2012 op HBO te zien en leverde zes Emmy’s op rij op voor hoofdrolspeelster Julia Louis-Dreyfus. De serie richt zich op het verhaal van vice-president Selina Meyer en haar weg naar presidentschap. Entertainment Weekly heeft bekend gemaakt dat Seehorn en McKean de cast dus nog even kort komen versterken in het laatste seizoen, al is de laatste alleen maar verwacht in één aflevering een optreden te gaan maken. Het zevende seizoen van Veep zal vanaf eind maart bij HBO te zien zijn.

Spy kids

Het lijkt erop dat Scarlett Johansson snel een medespeler zal krijgen voor de Black Widow solofilm. The Hollywood Reporter laat weten dat Marvel gesprekken heeft gehad met Lady Macbeth’s Florence Pugh. Het zou gaan om de rol van een spion op hetzelfde niveau als Natasha Romanoff. Er waren al eerder geruchten dat Marvel mensen op het oog had voor bepaalde rollen, maar dit is de eerste keer dat er ook werkelijk gesprekken zouden hebben plaatsgevonden. Fans kijken wel reikhalzend uit naar de eerste casting, omdat dit betekent dat er eindelijk vaart in de film zal komen. Black Widow wordt de tweede Marvel film met een vrouwelijke hoofdrol, na Captain Marvel, en fans roepen al om een solofilm rondom Natasha Romanoff sinds de eerste Avengers film. Het is nog niet bekend wanneer de productie van de film zal beginnen.

Rita it up

HBO’s The Long Night, de Game of Thrones voorloper serie, heeft Miranda Richardson aan de pilotcast toegevoegd. Richardson is vooral bekend van haar werk als Rita Skeeter in de Harry Potter films. Het nieuws van de casting werd bekend gemaakt door TVLine. Richardson voegt zich bij een al goed gevulde cast, van onder andere Naomie Watts, Naomie Ackie, Toby Regbo, Jamie Campbell Bower, Alex Sharp en Georgie Henley. De opnames van de pilotaflevering zouden begin deze zomer moeten plaatsvinden. Als de serie wordt opgepikt door HBO zal het in elk geval de wonden van de Game of Thrones fans, die het na het achtste seizoen zonder de hitserie zullen moeten stellen, enigszins verzachten. The Long Night zal zich wel duizenden jaren voor Game of Thrones afspelen, dus op cameos kunnen we in elk geval niet rekenen. Het betekent in elk geval wel dat de seriemakers een hoop vrijheid zullen hebben in het creëren van hun eigen verhaal. Hopelijk gaan we zien hoe dat eruit gaat zien.

Is it a bird? Is it a plane? Well, it’s atleast definitely not Superman.

The CW’s Supergirl zal het zonder Tyler Hoechlin’s Superman moeten stellen in het vierde seizoen. Via ComicBook is bekend geworden dat de serie’s producenten Robert Rovner en Jessica Queller hebben laten weten dat Superman dit seizoen niet terug zal keren. Tijdens de laatste Arrowverse crossover vertrokken Superman en Lois Lane naar Argo City en daar blijven ze dus blijkbaar even hangen. Het zal in elk geval interessant worden voor Supergirl, aangezien bekend is geworden dat Lex Luther de grote schurk van het nieuwe seizoen zal worden en Kara het dus op zal moeten nemen tegen Superman’s grootste vijand zonder zijn hulp. Het is nog niet bekend of Superman wel zal terugkeren voor het vijfde seizoen, maar verwacht wordt is dat hij er weer zal zijn op tijd voor Crisis on Infinite Earths, het volgende crossover evenement. Of dat goed nieuws zal zijn voor Superman fans is weer een ander verhaal, Crisis on Infinite Earths liep namelijk in de stripboeken niet heel goed af voor de Man of Steel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *