The Night’s Watch: 2 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Females, assemble

[Deze paragraaf bevat spoilers voor Avengers: Endgame] Wij zijn niet de enige die de vrouwen van Marvel graag bij elkaar ziet, Robert Downey Jr nam het op zich om onze vrouwelijke superhelden hun eigen shoarma moment te bezorgen. Eén van de beste momenten uit Endgame was het moment waarop alle vrouwelijke superhelden tijdens de eindstrijd bijeen kwamen om de strijd aan te gaan tegen Thanos. Tijdens de opnames verzamelde Downey Jr alle dames voor één van zijn legendarische lunches en was nu ook zo vriendelijk om op zijn Instagram wat foto’s te delen van de gebeurtenis. Bekijk het bericht hieronder.

Ghost 2.0

Er gingen al langere tijd geruchten, maar nu is het inderdaad duidelijk dat Gabriel Luna de rol van Ghost Rider opnieuw op zich zal nemen voor een nieuwe, aankomende Hulu serie. De serie zal losstaan van Luna’s eerdere vertolking van de rol in Agents of Shield. Eerst liet Variety weten dat er helemaal geen verbinding zou zijn tussen de rol van Robbie Reyes in de nieuwe serie en in Agents of Shield, maar Hulu liet later aan Entertainment Weekly weten dat het wel om hetzelfde personage zal gaan, maar in een losstaand verhaal. De serie wordt in 2020 op Hulu verwacht.

Afterparty

[Deze paragraaf bevat spoilers voor Avengers: Endgame] Het was al eerder aangegeven, maar nu is officieel bevestigd dat Spider-Man: Far From Home inderdaad na Avengers: Endgame plaats zal vinden. Spider-Man vond zijn einde in Infinity War, wat enige twijfel zaaide over de plaatsing van het vervolg op Homecoming in de MCU tijdlijn. Nu Endgame Peter Parker heeft teruggebracht, is het wel logisch dat Far From Home na die gebeurtenissen plaatsvindt en dit heeft regisseur Joe Russo inmiddels ook bevestigd. Dit is bekend geworden op Reddit. Hierna zal ook meer bekend worden gemaakt over fase 4. Heel lang hoeven we niet meer te wachten, want Far From Home verschijnt begin juli in de bioscoop.

Centi-Man

Noah Centineo maakt even een uitstapje van de wereld van de romcoms naar de wereld van de superhelden. Centineo brak vorig jaar door met films als To All The Boys I’ve Loved Before en neemt momenteel de wereld van de romcoms volledig over. Toch wil hij graag laten zien dat hij meer kan dan dat, want hij is gecast in de rol van He-Man in Masters of the Universe. Centineo maakte het nieuws zelf bekend tijdens een interview met The Tonight Show with Jimmy Fallon. De opnames staan voor deze zomer op de planning. Bekijk de video hieronder.

De rattenvanger van DC

Er is weer een nieuwe aanvulling op de cast van James Gunn’s The Suicide Squad. Daniela Melchior gaat de cast versterken in de rol van Ratcatcher. Dit heeft Variety bekend gemaakt. Ze voegt zich bij een al bestaande cast van onder andere Idris Elba, Viola Davis en Jai Courtney. Haar personage zal een slechterik gaan spelen en een link hebben met Elba’s personage. Melchior’s casting is extra leuk, omdat de rol in de stripboeken oorspronkelijk werd gespeeld door een man. De film wordt in augustus 2021 in de bioscoop verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *