The Night’s Watch: 20 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Even more boys to love

Het is eindelijk officieel! Netflix werkt aan een vervolg op de 2018 hit To All The Boys I’ve Loved Before. Dat maakte Netflix gisteren zelf bekend op Twitter, door middel van een filmpje, waarin de sterren van de film, Lana Condor en Noah Centineo, het nieuws via een ‘telefoongesprek’ de wereld in brengen. Er is nog niks bekend over wanneer de film op Netflix zal staan, of überhaupt wanneer die opgenomen gaat worden, maar het lijkt er wel op dat het plot het verhaal van het tweede boek zal gaan volgen, omdat Lana (Lara Jean) aan het einde van de video een telefoontje krijgt van een mysterieuze beller, die volgens haar de ‘perfecte John Ambrose’ zal zijn. Voor degenen die het boek niet hebben gelezen, zal ik niet teveel vertellen over onze vriend John Ambrose, maar het belooft in elk geval een heerlijk tweede deel te gaan worden.

Spider-Man: Close To School

In de nieuwste beelden van Spider-Man: Far From Home keert Peter Parker terug naar school, in zijn oude Spider-Man kostuum. Dit is het pak dat hij van Tony Stark kreeg voorafgaand aan de gebeurtenissen van Civil War en bleef gebruiken tot en na de gebeurtenissen van Spider-Man: Homecoming. In Infinity War kreeg hij tijdelijk een nieuw pak voor zijn ruimte-avontuur. Maar gezien hoe dat afliep, is het niet vreemd dat Peter terug zal willen gaan naar zijn rol als vriendelijke buurt-Spiderman. Het blijft overigens een mysterie hoe de film om zal gaan met de gebeurtenissen in Infinity War of hoe de film deze ongedaan zal maken, aangezien Spider-Man natuurlijk aan het einde van de derde Avengers film… in het stof hapte. Ik ben bang dat we zullen moeten wachten op Endgame voor de antwoorden, en vervolgens Far From Home Fase 4 in moeten laten luiden. Bekijk hier de foto’s.

Weg met dat kantoor

Ondanks de smeekbedes van fans en zelfs zijn oude castleden, houdt Steve Carell voet bij stuk in zijn beslissing om geen nieuw seizoen of zelfs maar een reünie te maken. In een recentelijk interview met Collider legt hij duidelijker uit waarom. Na eerst wat ongenoegen hebben geuit over deze vraag steeds te moeten ontvangen, legt hij uit dat hij niet denkt dat het nieuwe materiaal op kan leven tegen de verwachtingen. Volgens hem is de serie nu veel populairder dan het was toen het op televisie was en om dat gevoel enigszins terug te brengen, zouden ze alle oude castleden, schrijvers en crewleden terug moeten halen en dat was volgens hem niet te realiseren. Op zich best een redelijke reden, nietwaar?

Walking Fluisters

Een nieuwe seizoen negen poster van AMC’s The Walking Dead biedt kijkers een eerste blik op The Whisperers’s Alpha , gespeeld door Samantha Norton. In de stripboeken worden de Whisperers later in het verhaal geïntroduceerd als een groep die de huid van de Walkers dragen om niet opgemerkt te worden door de doden, en ze fluisteren (vandaar hun naam) om niet gehoord te worden. De Alexandria groep heeft in de laatste aflevering al hun eerste aanvaring gehad met de Whisperers, wat het einde van fanfavoriet Jesus betekende. Hiermee scheidt de serie al wegen met de stripboeken, waarin Jesus juist een belangrijke rol speelde in de strijd tegen de Whisperers. We zullen de rest van het seizoen gaan zien wie er nu die rol op zich zal gaan nemen. Bekijk hier de poster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *