The Night’s Watch: 20 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Bird Box 2.0

Het is nog niet duidelijk of er een tweede film van Bird Box zal gaan komen. Na het succes van de Netflix film ligt de mogelijkheid in elk geval wel op de tafel en nu is de kans nog groter geworden, omdat er in elk geval ook al een mogelijk plot zal zijn. Josh Malerman, de auteur van het eerste boek, heeft namelijk laten weten dat er een tweede boek op komst is. Het nieuwe boek zal Malorie gaan heten, vertelde de auteur aan Esquire. Hij legde ook uit waarom: “In the time between Bird Box coming out and the time since I’ve been writing Malorie, I’ve been asked a ton of times: people want to know what happened with Boy and Girl. But as much as I care about Boy and Girl, this isn’t their story. The Bird Box world is Malorie’s story, and I wanted to know more about her. I wanted to get to know her even better.” De film eindigde wel anders dan het boek, maar dat betekent niet dat het niet mogelijk zal zijn om het verhaal in het boek door te trekken naar de films. Het boek komt in oktober uit, dus pas dan zullen we waarschijnlijk meer gaan horen over een mogelijkheid voor een tweede film.

You know something we don’t, Jon Snow

Het einde van Game of Thrones komt nu echt in zicht en wij zitten natuurlijk allemaal met samengeknepen billen over het lot van onze favoriete personages. Uiteraard krijgen we hier geen informatie over vanuit de cast en seriemakers, maar die vinden het natuurlijk wel leuk om hints te laten vallen. Zo ook Jon Snow’s Kit Harrington, die in een interview met Variety heeft laten weten ‘tevreden te zijn over Jon Snow’s einde’. Harrington vertelde niet veel, maar liet wel weten dat hij de opnames afrondde een dag nadat collega Peter Dinklage dat deed en dat de dag een emotioneel einde kende. Verder meldde hij: “The end of Jon’s journey, whatever that may be … I was satisfied with how his story ended.” Jon Snow’s verhaal loopt al enige tijd niet meer gelijk met de boeken, waardoor niemand eigenlijk een gok kan doen naar wat er gaat gebeuren met het personage. Wel mag duidelijk zijn dat met de onthullingen die afgelopen seizoen werden gedaan dat het personage nog een grote rol zal gaan spelen in de ontknoping van de laatste paar afleveringen. We gaan het zien.

Mystery shopper

Er is nog niks bekend over Christopher Nolan’s nieuwe film, behalve dat er een nieuwe film komt en nu opeens is er wel al een acteur aan het project verbonden. Warner Bros liet begin dit jaar weten dat de regisseur een project op de planning had staan voor 2020, maar wilde verder geen details geven over waar de film over zal gaan. Variety heeft nu wel laten weten dat er een acteur gecast is voor een nog onbekende rol. Dit gaat om BlacKkKlans’s John David Washington. Uiteraard is er verder dus nog niets bekend over de rol. Het is wel te hopen dat Nolan enige informatie zal gaan geven over het project voordat de film uitkomt, anders wordt het toch moeilijk om bezoekers te trekken.

Game of Star Wars

Er is iets meer bekend over David Benioff en D.B. Weiss’ Star Wars trilogie. Star Wars: Episode IX zal volgend jaar het langverwachte slot van het Skywalker Saga worden, maar dat betekent natuurlijk niet dat we zonder Star Wars zullen gaan zitten. LucasFilms is nu al bezig met de ontwikkeling van twee nieuwe trilogieën, eentje onder leiding van Rian Johnson en eentje onder leiding van Game of Thrones producenten Benioff en Weiss. Star Wars News Net laat nu weten dat deze trilogie zich af zal gaan spelen in de tijd van de Old Republic, honderden jaren voor de tijd van de Skywalkers. Ook laat de website weten dat de productie voor deze eerste film in de nieuwe trilogie dit najaar zal beginnen. De bron van de website beschrijft het als een combinatie van Star Wars en Lord of The Rings, maar aangezien er nog niets is bevestigd via officiële kanalen, is het wel voorzichtig om dit niet blind aan te nemen. Het klinkt in elk geval wel goed.

Beam me down

De cast van Star Trek: Discovery zal het volgend seizoen met twee bekende gezichten minder moeten doen. Anson Mount en Rebecca Romijn zullen na dit seizoen niet meer terugkeren naar de serie. De twee speelden in de serie de rollen van Christopher Pike en Number One. Deadline maakte het nieuws van hun vertrek bekend en liet ook weten dat dit altijd al het plan was geweest. Hun rollen waren bedoeld om de serie terug op het juiste pad te trekken, om de ‘canon’ te herstellen als we officiële termen gaan gebruiken, en nu horen de rollen dan ook terug te keren naar hun eigen persoonlijke pad om zo de canon ook in stand te houden. We zullen dit seizoen gaan zien hoe de serie het vertrek aan zal pakken en welke gevolgen het zal gaan hebben voor de ontwikkeling van het derde seizoen. De serie is te bekijken via CBS All Access.

Dark Fate

Paramount zal officieel Terminator: Dark Fate aanhouden als titel voor Terminator 6. James Cameron’s film hanteerde de titel eigenlijk nog als werktitel, maar Deadline meldt dat er geen veranderingen zullen komen in de naam van de film. Ook zal de film inderdaad in november dit jaar gaan verschijnen, waarmee het Sony’s Charlie’s Angels reboot directe competitie maakt. Aangezien de films beide een terugkeer naar een bekend franchise betekenen zal het nog interessant worden om te zien welk project er hierbij met de overwinning vandoor gaat. Terminator: Dark Fate zal de derde, vierde en vijfde Terminator films negeren en de film een direct vervolg maken op Terminator 2: Judgement Day. Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton zullen terugkeren voor de nieuwe film, en zullen worden verstrekt door nieuwe castleden als Natalia Reyes, Gabriel Luna en Mackenzie Davis. Het is nog niet bekend wanneer de opnames precies gaan beginnen, maar als de film zich wil vasthouden aan een verschijning in november zal het niet lang meer duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *