The Night’s Watch: 20 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Winter is coming

Sebastian Stan heeft laten weten dat de opnames van Falcon & Winter Soldier in oktober gaan beginnen. Dit is bekend geworden via ComicBook nadat de acteur het tijdens een fanconventie vertelde. Het nieuws betekent wel dat de serie veel later zal verschijnen dan in eerste instantie werd gedacht. Tijdens de voorvertoning van Disney+ kwam de serie zodanig naar voren dat fans dachten dat de serie bij de lancering van het platform in november al beschikbaar zou zijn. Als de opnames pas om oktober zullen beginnen, zal dit helaas niet mogelijk zijn. We zullen dus nog wat langer moeten wachten op de avonturen van Sam en Bucky. Falcon & Winter Soldier is overigens niet de enige serie waar Marvel fans naar uit kunnen kijken. Er zijn ook series over Loki, Wanda en Vision en Hawkeye in de maak.

The young and the Pope-ness

Marilyn Manson en Sharon Stone zijn de nieuwste toevoegingen aan de cast van The New Pope. Dit heeft Variety bekend gemaakt. De serie zal een vervolg worden op Paolo Sorrentino’s The Young Pope, die in 2016 op HBO te zien was. Die serie draaide om Jude Law’s Lenny Berlado, als de eerste Amerikaanse Paus. Het is nog niet duidelijk waar de serie precies over zal gaan, maar het lijkt te gaan draaien om John Malkovich als de nieuwe Paus. Malkovich voegde zich al eerder bij de cast. Er zullen ook een aantal mensen uit de eerste serie terugkeren, waaronder Law, Silvio Orlando, Cécile de France en Ludivine Sagnier. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend.

Door het oog van de draak

Stephen King’s boek The Eyes of the Dragon zal worden verfilmd tot televisieserie door streamingsdienst Hulu. Het boek is één van de enkele King projecten die niet tot het genre horror behoorde. Het verhaal draait om een machtige tovenaar die probeert de macht in een koningrijk over de nemen en een kroonprins die hem moet stoppen. Deadline maakte bekend dat Hulu aan een pilotaflevering van het boek werkt. De aflevering wordt geschreven door scriptschrijver Seth Grahame-Smith, bekend van onder andere The Lego Batman Movie. De schrijver liet weten: “I am so excited to be working in the world of Stephen King with Hulu, which has such a terrific track record with Stephen King adaptations. The goal for this series is to feel unlike any Stephen King adaptation before, with this rich underlying source material, and the only true fantasy book he wrote that has kings and swords and princesses. We will honor the spirit of the book and the legacy.” Wanneer de serie gemaakt zal worden is nog niet bekend.

Naar de dierentuin

Nu we eindelijk weten wie de nieuwe Batman is, leren we steeds meer over Matt Reeves aankomende superheldenfilm. The Hollywood Reporter laat weten dat Reeves van plan is Penguin en Catwoman te gebruiken als schurken in de nieuwe film. Dit zouden niet de enige schurken kunnen zijn die de film zal kennen, aangezien een bron aan THR heeft verteld dat de film wel zo’n zestal schurken kan bevatten. Batman krijgt het nog druk. En Robert Pattinson, die naar alle verwachtingen de nieuwe Bruce Wayne op zich zal gaan nemen, dus ook. De film staat voor de zomer van 2021 op de planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *