The Night’s Watch: 21 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Bad girl

The cast van Bad Boys 4 Life, het langverwachte derde deel van de Bad Boys films, is uitgebreid met een aantal nieuwe leden. Dit meldt Variety. Het gaat om Vanedsa Hudgens, Alexander Ludwig en Charles Melton. Ze zullen deel gaan uitmaken van een rivaal team van onze hoofdrolspelers. Bad Boys 4 Life betekent de terugkeer van Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrollen, samen met Joe Pantoliano als hun leidinggevende. Het derde deel van Bad Boys is de eerste film in de serie sinds 2003, maar er zijn al langer plannen voor een nieuwe film. Nu lijkt die er in 2020 toch eindelijk te gaan komen.

Run, Chloe, run.

Chloë Grace Mpretz komt in een gevaarlijke situatie terecht in deze eerste trailer van de thriller Greta van regisseur Neil Jordan, onder andere bekend van The Crying Game en Interview with the Vampire. In de film, geschreven door Jordan en Ray Wright, raakt Frances (Moretz) bevriend met Greta (Isabelle Huppert), een Franse pianolerares en eenzame weduwe, die een dubbele agenda blijkt te worden en van wie Frances niet meer los kan raken. De cast bestaat verder nog uit onder andere Maika Monroe, Colm Feore en Zawe Ashton. De film wordt in maart 2019 in de bioscopen verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Killing it

Nieuwe foto’s van Killing Eve bieden een eerste blik op het tweede seizoen van de hitserie van BBC Amerika. De serie, met Jodie Comer en Sandra Oh in de hoofdrollen, kwam dit jaar uit het niets opzetten en won de harten van vele fans. Het nieuws dat er een tweede seizoen ging komen was dan ook geen verassing. Killing Eve vertelt het verhaal van uitgebluste agent Eve, die op het spoor komt van huurmoordenaar Villanelle, waarna er een spannend kat-en-muis-spel ontstaat. De seizoensfinale veranderde van een romantisch moment in een schokkend bloedbad, wat fans op het puntje van hun stoel hield over wat het volgende seizoen zal brengen. Nieuwe foto’s, vrijgegeven door Entertainment Weekly, bieden nu een eerste kijkje. Het lijkt erop dat seizoen twee direct verder gaat waar het eerste seizoen is gebleven. De verwachting is dat de serie rond de lente van 2019 haar terugkeer zal maken. Bekijk hier de foto’s.

Bumbling naar de box office

Ondanks de zeer positieve eerste reacties op de nieuwe Transformers film Bumblebee, met Hailee Steinfeld, lijkt de film toch het onderspit te gaan delven op de box office deze week. Volgens berekeningen van Box Office Pro, stevent Bumblebee af op een eerste week omzet van 22 miljoen, wat verre van ideaal is voor studio Paramount. Toch kun je het Bumblebee niet echt kwalijk nemen, de tijd dat de film uitkomt is gewoon verkeerd gekozen. De film komt uit in dezelfde week als Aquaman en Mary Poppins Returns, beide films die nu al enorm veel buzz verwerven. Aquaman wordt geschat op een omzet van 82 miljoen, Mary Poppins Returns op 36 miljoen. De werkelijke cijfers volgen natuurlijk pas volgende week, maar de website zit meestal aardig op het juiste spoor. Zonde van de nieuwe wind die Bumblebee hoopte in te luiden in het Transformers universum.

Een blauwtje lopen

De eerste beelden van de live action remake van Disney klassieker Aladdin heeft voor een hoop ophef gezorgd. De beelden zagen er een stuk minder spectaculair uit als de fans hadden verwacht, maar de meeste problemen ontstonden rondom Will Smith’s Genie, die niet blauw leek te zijn, zoals zijn cartoon evenbeeld. Nu kunnen fans in elk geval op dat gebied weer tot rust komen, Will Smith heeft namelijk op Instagram laten weten dat Genie in de film gewoon blauw zal zijn. De Genie op de beelden was slechts in zijn menselijke vermomming. Fijn, zeg. Nu kunnen we weer slapen vannacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *