The Night’s Watch: 21 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Agents of Seizoen 7

ABC blijft vaart zetten achter Agents of Shield. Seizoen zes is nog niet uit, maar de productie van het zevende seizoen gaat al bijna beginnen. Dat verklapte de serie’s Ming-Na Wen op Instagram. De actrice, die in de serie al sinds het eerste seizoen de rol van Melinda May speelt, plaatste een foto met de aankondiging dat het haar eerste dag terug op de set was. Er lijken nog geen camera’s bij betrokken te zijn, maar Wen kon wel al vertellen dat ze geslaagd was voor haar fysieke tests en een aantal kostuums had geprobeerd. Bekijk de foto hieronder. Agents of Shield keert in mei terug voor het zesde seizoen.

Legendary of Oz

Legendary Entertainment komt met een Land of Oz televisieserie. Dit is bekend gemaakt door Variety. The Land of Oz werd ooit geïntroduceerd in L Frank Baum’s The Wonderful Wizard of Oz uit 1900. Het werd tot leven gebracht in 1939, met de film The Wizard of Oz. De film won twee Oscars en betekende de introductie van Judy Garland. Sindsdien is de wereld in vele vormen teruggebracht, van animatie tot musical, en daar zal Legendary nu weer een nieuwe uitvoering aan toevoegen. De televisieserie zal geschreven en geproduceerd worden door Ed Ricourt, die onder andere bekend is van zijn werk voor Jessica Jones. De serie zal zich gaan richten op personages uit de boeken van Baum, die weinig erkenning hebben gekregen door de jaren heen. Wanneer de serie gemaakt zal worden of uit zal komen is nog niet bekend, dus we houden het in de gaten.

Cheers, Frazier!

Kelsey Grammer heeft laten weten dat we in de komende maanden een officiële aankondiging krijgen rond de Frazier reboot. Dit vertelde de acteur in een interview met People. Er gaan al langere tijd geruchten dat Grammer in geheim aan een reboot van de populaire sitcom zou werken. Frazier was oorspronkelijk een spinoff van Cheers, maar liep uiteindelijk voor elf seizoenen op NBC, van 1993 tot 2004. In dit tijdperk van reboots is het daaarom wachten op een terugkeer, en dat lijkt dus inderdaad het geval te zijn. In The Independent gaf Grammer zelfs nog aanvullende informatie: “We have been talking with several teams of writers, a couple of guys from the old show, a couple of new writers, and the take I’m looking for is just that he has a third act rather than trying to pick up where the second act left off.” De serie zou dus niet oppikken waar de oude serie was gebleven, maar een nieuwe act worden. We gaan het zien.

Evil Cage

Luke Cage heeft nadat zijn Netflix serie werd gecanceld niet lang zonder werk gezeten. Acteur Mike Colter heeft een rol bemachtigd in de pilotaflevering van CBS’s bovennatuurlijke dramaserie Evil. Dit is bekend gemaakt door TVLine. Evil zal draaien om een sceptische psycholoog die zal gaan samenwerken met een priester in opleiding om onverklaarbare fenomenen te gaan onderzoeken. Colter zal hierin de rol van priester David DaCosta spelen. Al eerder werd bekend dat Westworld’s Katja Herbers gecast was in de rol van de psycholoog. Of de serie er ook werkelijk zal komen is natuurlijk afhankelijk van het succes van de pilotaflevering, maar het geeft Colter’s fans in elk geval hoop nadat Netflix’ Luke Cage werd gecanceld.

Kom op met die trailer

Nu de opnames van Star Wars 9 zijn afgerond, is het wachten op de eerste filmbeelden. En lang zullen we niet meer hoeven wachten. Als we Star Wars Net News moeten geloven, in elk geval. De website liet weten dat de eerste trailer van de film in april zal verschijnen. Het lijkt in elk geval logisch, aangezien Star Wars Celebration in april zal plaatsvinden en dat is natuurlijk de perfecte plek om de trailer bekend te maken. Er is nog heel weinig informatie bekend over de negende film in het Star Wars franchise. Er hangt een enorme geheimhouding rond het project, en dat maakt fans natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger. Star Wars Episode 9 is één van de meest geanticipeerde films van dit jaar, ook omdat de geruchten gaan dat deze film de laatste zal zijn in het Skywalker Saga. We verwachten dus natuurlijk wel een knaller einde. De film wordt in december in de bioscoop verwacht.

A HERo

Captain Marvel heeft een nieuwe televisiespot gekregen, waarin Carol Danvers wordt vergeleken met Iron Man, Captain America en Thor. Captain Marvel zal gaan draaien om Danvers en haar reis om een superheld te worden. De verwachtingen rond de film zijn hoog, omdat het Captain Marvel voor de eerste keer tot leven brengt, maar ook omdat de superheld een grote rol moet gaan spelen in de ontknoping van Avengers: Endgame en de film zal wellicht een tipje van de sluier lichten over hoe ze dit zal doen. In elk geval lijkt het erop dat ze haar mannetje wel zal staan. Bekijk hieronder de clip. Captain Marvel verschijnt op 6 maart in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *