The Night’s Watch: 21 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Fashionably late

Nu er eindelijk een regisseur is voor Guardians of the Galaxy 3, lijkt dan ook duidelijk wanneer de productie zal gaan beginnen. Production Weekly laat weten dat de productie van het derde deel in het franchise voor februari 2021 op de planning staat. De film zou oorspronkelijk eind volgend jaar in de bioscoop verschijnen, maar met alle drama rondom de regisseur kent de film dus aardig wat vertraging. James Gunn, regisseur van de eerste twee films, werd in de zomer vorig jaar ontslagen vanwege oproer rond zijn oude tweets. Toch werd afgelopen weekend duidelijk dat de regisseur toch terug zou keren, wat betekent dat de film, aldus wat laat, weer terug op de rails komt. Ondanks de persoonlijke mening die iemand wellicht kan hebben over Gunn, valt niet te ontkennen dat hij van een groep redelijke onbekende stripboekhelden een groot succes heeft weten te maken twee films lang en dat hij in elk geval de derde film zeker toevertrouwd kan worden. De vertraging is nu afkomstig van Gunn’s DC-verplichtingen rondom The Suicide Squad. Met een productie van begin 2021 kunnen we met een beetje geluk de film eind dat jaar gaan bekijken, maar meer voor de hand liggend is dat de film pas in 2022 zal verschijnen.

Jurassic Netflix

Het zou goed kunnen dat Netflix per ongeluk een nieuw Jurassic World project naar de buitenwereld heeft gelekt. Via Jurassic Outpost is naar buiten gekomen dat twee gespitste Twitter gebruikers erachter waren gekomen dat de titel Jurassic World: Camp Cretaceous als suggestie wordt gegeven, wanneer er op de website wordt gezocht naar woorden als Jurassic of Jurassic World. Jurassic Outpost meldt ook dat Universal Pictures, waar de Jurassic World films van afkomstig zijn, trademarks heeft aangevraagd voor Camp Cretaceous en Jurassic World: Camp Cretaceous. Dit betekent dat er in elk geval IETS gaande is rond de titel, maar of het zal gaan om de titel van het derde deel van de trilogie of dat er een zij-project in aantocht is, is uiteraard nog onduidelijk. Houd de woorden in elk geval in de gaten.

The Falcon in the mirror

Anthony Mackie en Yayha Abdul-Mateen II zullen te zien zijn in vijfde seizoen van Black Mirror. Dit werd door Deadline bekend gemaakt. Wanneer het vijfde seizoen van de Netflix serie zal verschijnen, is nog steeds onbekend. De productie voor het seizoen begon al begin 2018, dus veel fans hadden verwacht dat de serie eind vorig jaar al zou terugkeren. In plaats daarvan verscheen de interactieve film Bandersnatch en sindsdien is het erg stil rondom het nieuwe seizoen. Miley Cyrus maakte wel al bekend dat ze in een aflevering zou verschijnen, en nu zal dat dus ook het geval zijn voor Mackie en Abdul-Mateen II, maar wanneer dit zal gebeuren blijft nog steeds de vraag. Black Mirror bestaat uit losse afleveringen, die het gevaar van de huidige technologische ontwikkelingen belichten. Hopelijk wordt snel duidelijk wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen gaan bekijken.

The Andy Show

NBC’s The Kenan Show heeft Andy Garcia gecast in de rol van hoofdrolspeler’s Kenan Thompson’s schoonvader voor de pilotaflevering van de serie. Dit werd bekend gemaakt door Deadline. Als de serie wordt opgepikt, zal dit de eerste keer zijn dat Garcia een hoofdrol gaat spelen in de serie, na vooral bekend te zijn van zijn werk in films als The Godfather 3, Mamma Mia: Here We Go Again en de Oceans’ films. De serie zal gaan draaien om Kenan Thompson, die als recentelijke weduwnaar zijn gezin en leven onder controle moet zien te houden. Hierin helpt Garcia’s Percy niet, als hij alleen maar voor meer chaos zorgt. Wanneer de productie voor de pilotaflevering zal beginnen is nog niet bekend.

Houston, we have a problem

Michael Rooker mag zijn post-apocalyptische schoenen weer aantrekken voor Paramount’s Monster Problems. De acteur, die vooral bekend is van zijn werk voor AMC’s The Walking Dead en Marvel’s Guardians of the Galaxy, zal in de film de rol van Clyde op zich gaan nemen, een ervaren jager die als leermeester zal gaan dienen voor Dylan O’Brien’s Joel Dawson. Dit heeft Deadline bekend gemaakt. Als de film een succes wordt, zal het waarschijnlijk de eerste film in een franchise gaan worden. Wanneer de productie voor de film zal gaan beginnen is nog niet bekend.

Mystery Shopper 2.0

Gisteren maakten we al bekend dat BlacKkKlansman’s John David Washington gecast was in Christopher Nolan’s nieuwe mysteriefilm en nu zijn er al twee nieuwe namen aan de cast toegevoegd. En met mysteriefilm bedoelen we niet dat de film over een mysterie zal gaan – of misschien wel, dat weten we niet -, maar dat we helemaal niets weten over de film. Behalve dan drie van de acteurs. Collider maakte bekend dat Robert Pattinson aan de cast was toegevoegd, en niet veel later liet Variety weten dat ook Elizabeth Debicki een rol in de film zal gaan spelen. Details over de rollen zijn uiteraard niet bekend, aangezien er ook geen details over de film zijn. Wordt vervolgd…

Aaron Burr, sir

Newark, de Sopranos voorloper, heeft Hamilton’s Leslie Odom Jr gecast in een rol. Odom Jr is vooral bekend van zijn werk als Aaron Burr in de Broadway musical Hamilton. Newark zal gaan om de jongere jaren van The Sopranos’ Tony Soprano in de jaren ’60 in New Jersey. De casting van Odom Jr werd bekend gemaakt door Deadline. Hij voegt zich bij de al bestaande cast van onder andere Vera Farmiga, John Bernthal, Ray Liotta, Michael Gandolfini en John Magaro. De film wordt eind september 2020 in de bioscoop verwacht.

The power of Ryan Reynolds

Nu het stof neerdaalt op de deal tussen Disney en Fox, die het einde betekende voor 20th Century Fox, kunnen we een beetje de schade gaan bekijken. De X-Men films lijken er niet goed voor te staan. Voor nu lijkt het erop dat alleen Ryan Reynolds’ Deadpool niet hercast zal gaan worden en dus gewoon in huidige vorm door zal gaan binnen Disney. Alle andere X-Men zullen waarschijnlijk hercast worden en het franchise rebooted. Dit zal Dark Phoenix de laatste film maken met de X-Men zoals ze nu zijn. Dit heeft The Hollywood Reporter bekend gemaakt. Fox begon met het X-Men franchise in 2000 en heeft al talloze films gemaakt binnen de huidige verhoudingen. Deadpool verscheen in 2016 en was meteen een enorm succes. Een groot deel van de reden hiervan is Ryan Reynolds’ vertolking van de rol, wat waarschijnlijk de reden is dat Disney niet van plan is om veel aan de formule te veranderen. Het is nog niet duidelijk wanneer de derde Deadpool film zal verschijnen, maar het lijkt er in elk geval op dat hij er dus wel sowieso zal gaan komen.

Changed in a flash

Fans van The Flash moeten de billen misschien een klein beetje samenknijpen, nu via Cancelled Sci-Fi duidelijk is geworden dat de meest recente aflevering van de serie de laagste kijkcijfers tot nu toe hebben opgeleverd. Het is niet meteen het begin van het einde, aangezien The Flash al lange tijd The CW’s best presterende show is en één keer lange kijkcijfers niet meteen gelijkstaan aan gecanceld worden, maar het is toch een aandachtspuntje voor de serie. Zeker nu fans van het Arrowverse niet lang geleden werden geschokt door de aankondiging dat Arrow, de grondlegger van The Flash en alle andere series binnen de wereld, na een kort achtste seizoen tot een einde zal komen. The Flash is wel al vernieuwd voor een zesde seizoen en er is nog geen indicatie dat dit het laatste seizoen zal worden, dus er is nog meer dan genoeg tijd voor de seriemakers om de kijkcijfers weer rustig op te schroeven. Het vijfde seizoen van The Flash wordt nu uitgezonden en er is elke week een nieuwe aflevering beschikbaar via Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *