The Night’s Watch: 21 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

True truth

Er komt een serie van James Cameron’s True Lies naar Disney+. De film uit 1994 kende een hoofdrol voor Arnold Schwarzenegger en vertelde het verhaal van kalme familieman Harry Tasker, die een dubbelleven leidt als superspion en zijn talenten gebruikt om wraak te nemen op zijn vrouw als hij denkt dat deze een affaire heeft. True Lies was een populaire film in 1994, maar is sindsdien een beetje in de vergetelheid geraakt. Daar wil Disney dus verandering in brengen. Collider laat weten dat Disney van plan is voor haar aankomende streamingsplatform te film om te zetten naar een serie. Het is nog onduidelijk of de serie een vervolg of een reboot zal zijn van het originele verhaal. Maar we houden het in de gaten.

Vliegende start

Nadat Sebastian Stan ons al liet weten dat de opnames van Falcon & Winter Soldier in oktober zal beginnen, laat Deadline ons nu ook weten dat er inmiddels een regisseur is gevonden voor de serie. Het zou gaan om Kari Skogland, die alle zes afleveringen van de serie zal gaan regisseren. Skogland is onder andere bekend van Traders en 50 Dead Man Walking. De serie gaat naar verwachting over Falcon die Captain America’s taak op zich neemt en Winter Solider die hem hierbij helpt. Sebastian Stan en Anthony Mackie zullen overigens niet de enige bekende gezichten zijn die in de serie te zien zullen zijn, Deadline laat namelijk ook weten dat er een grote kans is dat Emily Van Camp en Daniel Brühl in de serie te zien zullen zijn als Sharon Carter en Helmut Zemo. Beide waren al eerder samen met Stan en Mackie te zien in Captain America: Civil War.

Gamora of Steel

Zoe Saldana was bijna te zien geweest als Lois Lane in 2013’s Man of Steel. Dit verhulde Zack Snyder tijdens ComicBook Debate. Hij liet weten dat hij de actrice bijna had gecast in de rol, maar uiteindelijk toch gekozen heeft voor Amy Adams. “They’re totally different, but their presence is super strong,” vertelde Snyder. Ik denk dat Saldana uiteindelijk niet erg heeft getreurd om de gemiste kans, omdat ze anders waarschijnlijk niet gecast zou zijn als Gamora in Guardians of the Galaxy, een rol die vele malen succesvoller was dan Adams’ Lois Lane. Alles gebeurt voor een reden.

End of Thrones

Game of Thrones is officieel afgelopen. Of je het nu wel of niet eens bent met het einde, de serie en cast zijn voor de laatste keer op de televisie te zien geweest. Emilia Clarke heeft daarom op sociale media een moment genomen om afscheid te nemen van haar iconische personage. De actrice deelde op Instagram een foto van de cast met daaronder haar emotionele afscheidswoorden. Ze voegt er ook nog aan toe dat ze graag had gewild dat haar overleden vader haar nu had kunnen zien en bedankt de fans voor al hun steun. Bekijk en lees de post hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Finding the words to write this post has left me overwhelmed with how much I want to say but how small words feel in comparison to what this show and Dany have meant to me. The mother of dragons chapter has taken up the whole of my adult life. This woman has taken up the whole of my heart. I’ve sweated in the blaze of dragon fire, shed many tears at those who left our family early, and wrung my brain dry trying to do Khaleesi and the masterful words, actions (and names) I was given, justice. Game of Thrones has shaped me as a woman, as an actor and as a human being. I just wish my darling dad was here now to see how far we’ve flown. But to you, dear kind magical fans, I owe you so much thanks, for your steady gaze at what we’ve made and what I’ve done with a character that was already in the hearts of many before I slipped on the platinum wig of dreams. Without you there is no us. And now our watch has ended. @gameofthrones @hbo #love #motherofdragonsoverandout

Een bericht dat is gedeeld door @ emilia_clarke op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *