The Night’s Watch: 22 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

De echte Loki

Het is eindelijk officieel. Tom Hiddleston zal echt Loki gaan spelen in de aankomende serie over het personage op Disney+. Dat de serie te zien zal zijn op het streamingsplatform is al enige tijd bekend, maar het was niet zeker dat Hiddleston ook echt de rol weer op zich zou gaan nemen. Er gingen geruchten dat de rol van de acteur slechts beperkt zou zijn tot die van verteller. Disney’s filmbaas Allen Horn heeft nu echter via The Hollywood Reporter bekend gemaakt dat Loki dus gewoon weer gespeeld zal worden door Hiddleston. Hij vertelde: “The quality of the idea and the piece itself will drive whether we can make it or not. Sean may have three or four a year that he can contribute, and Marvel has a few things, we’re doing it with Tom Hiddleston playing the Loki character.” Wanneer de serie precies te zien zal zijn is nog niet bekend, maar het wordt wel verwacht dat hij direct bij de lancering van het platform later dit jaar beschikbaar zal zijn.

We’re gonna need a bigger land

De cast van Zombieland 2 blijft groeien. Variety laat weten dat ook Idiocracy’s Luke Wilson zich bij de cast heeft gevoegd. Fans van de film uit 2009 hebben tien jaar moeten wachten op het vervolg, maar dan krijgen ze ook wat. Na de originele vier sterren, Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg en Abigail Breslin, werd ook al snel bekend dat de cast zou worden uitgebreid met namen als Rosario Dawson, Thomas Middleditch, Avan Jogia en Zoey Deutch. Nu komt Wilson daar dus nog bij. De film zal in oktober dit jaar in de bioscoop te zien zijn.

Bazinga

The Big Bang Theory loopt dan wel bijna op zijn eind, maar dat betekent niet dat we het zonder Sheldon Cooper zullen hoeven stellen. CBS heeft inmiddels al twee seizoenen van de populaire spin-off Young Sheldon op hun naam staan en daar worden nu nog een derde en vierde seizoen aan toegevoegd. Dat heeft Deadline bekend gemaakt. De vernieuwing is geen verrassing, aangezien Young Sheldon momenteel de op één na populairste sitcom op CBS is, met alleen The Big Bang Theory nog voor zich, en die heeft nog maar een paar afleveringen te gaan. Young Sheldon richt zich op de avonturen van Sheldon Cooper tijdens zijn kindertijd in Texas. Met de vernieuwing kunnen we daar dus tot zeker 2020 nog van genieten.

Altered Cast

Netflix heeft door middel van een aankondigingsvideo de cast van het tweede seizoen van Altered Carbon bekend gemaakt. De serie verscheen vorig jaar op Netflix en vertelt het verhaal van een futuristische wereld over 360 jaar, waarin het bewustzijn van mensen staat gedownload op slacks en worden geplant in menselijke of synthetische lichamen, genaamd sleeves. Het eerste seizoen kende een hoofdrol voor Joel Kinnaman, maar snel na het eerste seizoen werd bekend dat die rol in het tweede seizoen gespeeld zou worden door Anthony Mackie. Netflix heeft nu de gehele cast bekend gemaakt via een video. Het tweede seizoen is nu in productie. Het is nog niet bekend wanneer het seizoen te zien zal zijn op Netflix. Bekijk de video hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *