The Night’s Watch: 22 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Tell me about last night

Edgar Wright’s Last Night in Soho heeft twee nieuwe namen toegevoegd aan de cast. Dit zijn Matt Smith en Thomasin McKenzie. Edgar Wright is lekker op dreef de laatste tijd, na zijn succes met Baby Driver. Nadat hij had verteld dat hij wel bezig is met een Baby Driver 2, liet hij ook weten dat hij eerst nog werkt aan een psychologische horrorfilm, dat is dus Last Night in Soho. En Variety heeft nu dus laten weten dat Smith en McKenzie daar deel van uit zullen gaan maken. Behalve het genre en dat de film in Londen zal afspelen is nog weinig bekend over de film, dus op verdere details zullen we nog even moeten wachten.

The Theron Guard

Netflix heeft de rechten bemachtigd voor de stripboekfilm The Old Guard, met Charlize Theron in de hoofdrol. De film wordt geproduceerd door Sundance Films en is gebaseerd op het stripboek van Greg Rucka en Leandro Fernández. Gina Prince-Bythewood zal verantwoordelijk zijn voor de regie en Rucka zal zelf het verhaal herschrijven als film. Het verhaal gaat om een groep onsterfelijke huurmoordenaars wiens bestaan wordt bedreigd als hun krachten bekend worden gemaakt aan het publiek. Deadline heeft laten weten dat Netflix nu de rechten van de film in handen heeft en het dus internationaal zal gaan verspreiden. Wanneer dit zal gebeuren is nog niet bekend.

A Journal for Michael B Jordan

Denzel Washington zal Michael B. Jordan gaan regisseren in de waargebeurde Journal for Jordan, van Pulitzer Prize-winnende journalist Dana Canedy. Het boek vertelt het verhaal van haar relatie met haar verloofde Charles Monroe King, die wordt gedood in Irak in 2006, maar een boek achterlaat vol levenslessen voor hun zoon Jordan. Variety laat nu weten dat Michael B. Jordan in de film de rol van Charles Monroe King zal gaan spelen. Het is nog niet bekend wanneer de film gemaakt of gepubliceerd zal worden, maar we houden het in de gaten.

Op de motorfiets

Goed nieuws voor mensen die na 13 juni naar de Wizarding World of Harry Potter in Florida zullen gaan. Het park krijgt namelijk een nieuwe attractie, een achtbaan waarin Hagrid’s vliegende motorfiets centraal staat. Dit nieuws is bekend gemaakt door Orlando Weekly. De achtbaan vervangt de Dragon Challenge die in 2017 gesloten werd. Tijdens het ritje zullen de passagiers allemaal magische beesten tegenkomen, terwijl ze meereizen in de zijspan van de motorfiets. Misschien wordt het ook eens tijd voor een Wizarding World park in Nederland, vinden jullie ook niet?

Captain Goose

Het is nu al duidelijk wie het belangrijkste personage in Captain Marvel zal worden en het is niet Carol Danvers, maar Goose de kat. In een nieuwe hilarische video zetten Brie Larson en Samuel L. Jackson Goose voor Love Your Pet Day nog even extra in het spotlicht. Het is nog niet helemaal zeker wat Goose’s rol in de film precies zal gaan worden, aangezien de kat in de stripboeken nog wel eens meer dan alleen een kat bleek te zijn. En het maakt ook allemaal niet uit, want hij is schattig en dat is alles wat belangrijk is. Kijk hieronder de video. En bekijk Goose vanaf 6 maart in Captain Marvel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *