The Night’s Watch: 22 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Hier een zombie, daar een zombie

Er zijn dankzij Super Bro Movies eindelijk meer details bekend over Zombieland 2, het langverwachte vervolg op de 2009 voorganger. In 2013 verscheen er wel een serie, maar die flopte al snel, dus fans kijken al lange tijd uit naar dit tweede deel. Onder leiding van regisseur Ruben Fleisher keren de vier hoofdrolspelers, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson en Abigail Breslin, terug in een film die hun verhaal verder vertelt als ze kamp opzetten in het Witte Huis. Als na een ruzie tussen Columbus en Witchita Little Rock wegloopt met een man genaamd Berkeley (Avan Jorgia), moet de rest er achteraan en op hun weg komen ze nieuwe soorten zombies tegen. Wanneer de film uit zal komen is nog niet bekend.

Tom Spoilers

Tom Holland is natuurlijk onder Marvel fans bekend als Peter Parker, maar nog meer als bron voor opkomende films waar hij in zit. Holland heeft al meerdere malen per ongeluk spoilers gegeven over films, wat natuurlijk een probleem is met de geheimhouding rondom de Marvel films. Het is nu zelfs zo erg, dat zelfs Tom Holland er niet meer van staat te kijken als Tom Holland per ongeluk spoilers lekt. Toen een satirisch artikel online kwam waarin stond dat Tom Holland per ongeluk heel Avengers: Endgame had geüpload, antwoordde Holland op Twitter: “This actually stressed me out. For a minute I was like ‘shit did I?‘”

Belated Beasts

We zullen waarschijnlijk nog langer moeten wachten op antwoorden op de miljoenen vragen die The Crimes of Grindewald opriep rondom Dumbledore en Credence. De derde film zal namelijk waarschijnlijk pas in 2021 uitkomen, nu de productie zover is uitgesteld. Opnames zouden eigenlijk in juli dit jaar beginnen, maar zijn nu verschoven naar november, waardoor het gezien de omvang van de films onwaarschijnlijk is dat het nieuwe deel nog in 2020 zal kunnen verschijnen. De tweede film werd erg verdeeld ontvangen onder het publiek en scoorde slechter dan andere films binnen de wereld. Het is dus onverstandig voor de filmmakers om de klus te haasten, omdat het succes van de reeks grotendeels zal afhangen van wat het volgende deel brengt en als de studio vast blijft houden aan hun standaard november uitkomstdatum, zal er dan drie jaar komen te zitten tussen deel twee en drie. We zullen zien.

Meer babies achter het stuur

Fans van Baby Driver opgelet. Regisseur Edgar Wright heeft in een interview met Empire laten weten dat er een eerste, voorlopige script van Baby Driver 2 bestaat. De film met Ansel Elgort en Lily James was in 2017 een groot succes en was misschien wel het beste project van Wright tot nu toe. Fans kijken dus al reikhalzend uit naar het beloofde tweede deel en hiermee is er nu eindelijk beweging in de zaak gekomen. Maar voor nu zullen fans nog wel even geduldig moeten zijn, want met de schema’s van zowel Wright als Elgort voorlopig volgeboekt, zullen de opnames voor 2020 sowieso niet kunnen beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *