The Night’s Watch: 22 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

The Three Muskenetflix

Netflix is bezig met de ontwikkeling van een moderne variant van The Three Musketeers. Dit heeft The Hollywood Reporter bekend gemaakt. Netflix is al jaren bezig met steeds meer en meer originele content te maken. In 2016 meldde de streamingsdienst de hoop te hebben in een paar jaar zeker 50% van de catalogus uit originele content te laten bestaan. Ampere Analysis heeft in een recentelijk interview vastgesteld dat ze daarin al goed op weg zijn, aangezien van alle nieuwe content die in Amerika in 2018 op Netflix werd toegevoegd, was 51% daarvan originele content. Daar wordt deze nieuwe variant van The Three Musketeers dus binnenkort aan toegevoegd. In welk jaar de moderne versie zich precies af zal spelen is nog onbekend, maar Netflix heeft laten weten dat het project een ‘Mission: Impossible vibe’ zal hebben. Het verhaal bestaat al sinds 1844 en is inmiddels al in bijna elke mogelijke vorm op beeld gebracht, dus het is afwachten of Netflix een enigszins vernieuwende insteek kan bieden.

Falling family

Viggo Mortensen is bezig met zijn regiedebuut en heeft hiervoor een aantal namen aan de cast toegevoegd. Falling wordt de eerste film van de acteur en hij zal zelf ook één van de hoofdrollen gaan spelen. Hij speelt de rol van John Peterson, die samen met zijn partner Eric en hun dochter Monica in Californië woont, in een verhaal over de lastige relatie tussen John en zijn vader. Lance Henriksen speelt de rol van de vader, en Sverrir Gudnason was ook al eerder aan de cast toegevoegd. Nu zal de groep worden versterkt door Laura Linney, Hannah Gross en Terry Chen. Dit is bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. Chen zal de rol van Eric gaan spelen, Linney van John’s zus en Gross een jonge versie van hun moeder. De rol van Gudnason is nog onbekend. De film is nu bezig met de opnames, wanneer deze zal verschijnen is nog onduidelijk.

Deadwood: The Sequel

HBO heeft aan de hand van een teaser trailer bekend gemaakt wanneer we Deadwood: The Movie kunnen verwachten. De serie van David Milch was van 2003 tot 2006 op televisie te zien en veel fans zijn van mening dat de serie veel te vroeg gestopt werd. Sinds het einde in 2006, na maar drie seizoenen, is Milch al bezig om een vervolg op touw te zetten en vorig jaar werd duidelijk dat dit eindelijk gelukt was in de vorm van een film. De film brengt de oorspronkelijke cast terug, waaronder Ian McShane en Timothy Olyphant, maar tien jaar laten in de tijd. De cast keert terug naar Deadwood, en al zijn hun levens wellicht veranderd, de onderlinge dynamiek nog niet. De film zal op 31 mei 2019 verschijnen. Bekijk hieronder de teaser trailer.

Whatever it takes

De Russo broers hebben een nieuwe televisiespot van Avengers: Endgame bekend gemaakt. De korte spot kent geen nieuwe beelden, maar wel meer van Captain America’s speech en daar kunnen we allemaal nooit genoeg van krijgen. De beelden in de trailer zijn in elk geval gelijk een stomp in de maag, omdat we in eerste instantie beelden zijn van degenen die de ‘snap’ niet hebben overleefd, opgevolgd door de hartgebroken overlevenden. Vervolgens krijgen we ‘whatever it takes’ op herhaling. Deze film gaat het einde van elke Marvel fan worden, dat is één ding dat zeker is. Kijk hieronder de clip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *