The Night’s Watch: 23 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

(Bad) boys will be boys

De opnames van Will Smith’s Bad Boys For Life zijn inmiddels afgerond, maar de productie ging niet zonder slag en stoot. Joe Carnahan, die oorspronkelijk de film zou schrijven en regisseren, vertrok na creatieve geschillen met Will Smith. Het vertrek van de filmmaker zorgde ervoor dat de film haar 2017 verschijningsdatum verloor en uiteindelijk een hoop vertraging op zou lopen, aangezien de film nu pas in 2020 zal verschijnen. Dit is bekend geworden via ComicBook. Over de beslissing vertelde Carnahan: “I just know myself, man. And I thought what we were doing at that point was the law of diminishing returns. I wasn’t servicing the story that I was really excited about telling, that the studio had greenlit. And again, this isn’t to throw shade at Will: it’s your face on the poster, it’s your name on the poster, you need to do things the way you want them done.” Inmiddels heeft het project dus grote stappen gemaakt en is inmiddels klaar met de opnames. Bad Boys For Life wordt in januari 2020 in de bioscoop verwacht.

The Curse of The Avengers

The Curse of La Llorona heeft de laagste box office van het The Conjuring franchise gescoord. Maar toch was het eerste weekend dat de film te zien was nog een succes. Blijkbaar waren de verwachtingen gewoon extreem laag gespannen. Dat klinkt een beetje als mijn leven. De box office van de film was ingeschat op 16,9 miljoen en werd, volgens Box Office Mojo, uiteindelijk 26,5 miljoen, wat toch een stuk beter was dan oorspronkelijk gedacht. Wel was het nog steeds aanzienlijk lager dan de andere Conjuring films, met Annabelle: Creation in 2017 op 35 miljoen. De reden dat de box office zo laag werd ingeschat, zou te maken kunnen hebben met het verschijnen van Avengers: Endgame deze week. Filmgangers sparen hun geld dan toch liever op om de grote Avengers conclusie te zien.

John back

Hoewel John Wick: Chapter 3 – Parabellum eigenlijk het franchise zal afsluiten, is Keanu Reeves zeker bereid om terug te keren in de rol voor meer films als de fans dat graag willen. In een GQ interview laat Reeves weten dat hij het best nog zou willen, als zijn lichaam het tenminste aankan. De nu 54-jarige Reeves geeft aan dat hij wel fysieke beperkingen begint te voelen, maar voegt eraan toe: “As far as my legs can take me… As far as the audience wants to go.” We hoeven inmiddels niet lang meer op de John Wick conclusie te wachten. De derde film zal half mei in de bioscoop te zien zijn.

Far From Home, again

Samuel L. Jackson moet het ooglapje weer even voordoen. De acteur is teruggekeerd naar de set van Spider-Man: Far From Home voor heropnames. Dit heeft Jackson zelf laten weten via Instagram. Het is nog niet duidelijk hoe groot Nick Fury’s rol precies zal zijn in het plot van Far From Home, in de trailer leek hij voornamelijk een manier om Peter Parker’s kostuum naar hem toe te krijgen, maar als er heropnames nodig zijn, zal hij wellicht toch belangrijker zijn dan verwacht. De opnames moeten wel snel worden uitgevoerd, de film verschijnt namelijk begin juli al in de bioscoop. Bekijk hieronder de post.

Still standing

Fox heeft Tim Allen’s Last Man Standing vernieuwt voor een achtste seizoen. Dit heeft Deadline laten weten. De serie richt zich op winkeleigenaar Mike Baxter die thuis moet zien te overleven omringd door zijn vrouw en drie dochters. De serie was oorspronkelijk te zien op ABC, maar werd daar na zes seizoenen gecanceld. Fox haalde de serie terug voor een zevende en nu dus ook een achtste seizoen. Wij kunnen de serie in Nederland op Comedy Central bekijken.

En de winnaar is…

Fase 3 van het MCU zal dan misschien bijna afgelopen zijn, maar dat betekent niet dat we niks hebben om naar uit te kijken. Na Spider-Man: Homecoming staat er nog meer goeds op de planning, al weten we nog niet precies wanneer. Er is al een tweede Black Panther aangekondigd, een tweede Doctor Strange, een solofilm voor Black Widow. Maar dat is allemaal niet waar de fans het meeste naar uitkijken. Nee, de meest geanticipeerde toekomstige Marvel film is… Guardians of the Galaxy 3. Dat is duidelijk geworden uit een poll van Rotten Tomatoes. De film verkreeg 63% van de stemmen, daarna volgden Black Panther 2 en Spider-Man: Far From Home op een gedeelde tweede plaats, elk met 48%. (Mensen konden op meerdere films tegelijk stemmen.)

IT…’s all grown up

IT Chapter 2 regisseur Andy Muschietti heeft een eerste foto vrijgegeven van een volwassen Bill Denbrough, in het aankomende vervolg. De rol zal in de tweede film gespeeld worden door James McAvoy. IT was in 2017 een zeer succesvol onderdeel van het tijdperk van de Stephen King verfilmingen, daarom werd besloten een tweede film te gaan maken, waarin alle Losers inmiddels volwassen zijn. Muschietti plaatste de foto op Instagram in ere van McAvoy’s verjaardag. Bekijk de post hieronder. It Chapter 2 wordt in september in de bioscoop verwacht.

Luke Perry’s laatste Riverdale

En dan nu iets treuriger nieuws. Deze week zal de laatste aflevering van Riverdale waar Luke Perry in te zien is verschijnen. Dat heeft seriemaker Roberto Aguirre-Sacasa bevestigd op Twitter. De aflevering, Fear the Reaper, zal eind deze week op Netflix verschijnen na woensdag eerst uitgezonden te zijn op de Amerikaanse CW. Het is nog niet duidelijk hoe Fred’s afwezigheid in toekomstige afleveringen zal worden aangepakt. Wellicht komt daar pas volgend seizoen meer duidelijkheid over. Bekijk hieronder de tweet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *