The Night’s Watch: 24 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Good Guy Mysterio

Het blijft wachten op de Spider-Man: Far From Home trailer en het lijkt er nu zelfs op dat we wat we al wisten ook nog eens verkeerd hebben ingeschat. Gedacht werd namelijk dat Jake Gyllenhaal’s Mysterio het grote kwaad zal zijn in de aankomende tweede deel van Marvel’s nieuwste Spider-Man reeks. Nu heeft Jacob Batalon, die Peter’s vriend Ned speelt in de films, gedurende Brazil Comic Con laten weten dat Mysterio een ‘good guy’ zal zijn in de films en samen met Spider-Man moet strijden tegen de ware dreiging: The Elementals. Dat is bekend geworden via Collider. Hoe de Elementals in de film precies ingedeeld zullen worden is nog niet bekend, maar in de stripboeken zijn dit vier kwade figuren die in staat zijn elk één van de vier elementen te besturen. En ik maar denken dat Spider-Man grootste vijand in Far From Home de stofzuiger zou zijn.

Terug naar 1984

Wonder Woman 1984 is het langverwachte tweede deel van de Woman Woman series, met Gal Gadot in de hoofdrol. De film was een enorm succes, bracht DC weer terug op de kaart en maakte Gadot één van de bekendste gezichten van het DC universum. Het tweede deel was dan ook geen verrassing, maar hoe lang het ging duren wel. De opnames begonnen namelijk al in juni en gisteren werd bekend gemaakt door Gadot op Instagram dat ze zijn afgerond. Productie is dus al zeker zes maanden bezig. Gadot meldt ook nog in het bericht dat er in vier geheel verschillende locaties in drie landen is gefilmd, met een crew van meer dan 1000 mensen. En het werk is nog niet klaar, Gadot laat weten dat de film in 2020 te zien zal zijn. Nog zeker een jaartje wachten dus.

Elfangsten

Inmiddels is Elf een klassieker die niet meer weg te denken is uit de kersttijd, maar er was een tijd dat Will Ferrell dacht dat de film het einde van zijn carrière zou betekenen. Dat vertelde hij in een recentelijk interview in de Late Late Show With James Corden. Toen Corden hem vroeg of het waar was dat hij bang was dat Elf het einde van zijn filmloopbaan zou kunnen betekenen, antwoordde Ferrell: “Yeah there were moments. The first two weeks of shooting were kind of all the exteriors in New York and so, you know, still kind of discovering what this movie’s going to be and running around New York City in yellow tights. People recognizing me from Saturday Night Live going, ‘Are you okay? What’s going on?’ and thinking to myself this is either going to be a home run or people are going to go, ‘Whatever happened to you? Why did you do that one about the elf?’ Gelukkig bleek dat geheel het tegendeel te zijn, al kunnen we ons natuurlijk wel indenken dat een film over een kind dat is opgevoed door elven en ook om die reden altijd kind is gebleven in theorie zeker had kunnen floppen. Het valt ook niet te ontkennen dat Ferrell een grote reden is van het succes van Elf. In de verkeerde handen had het namelijk makkelijk de andere kant op kunnen vallen, dus Ferrell mag zichzelf bedanken voor hoe de film uiteindelijk heeft uitgepakt.

Deadgame.. Endpool..?

En we eindigen even op een luchtige noot, voor zover je wat dan ook gelinkt aan Avengers: Endgame luchtig kunt noemen. De trailer zelf is natuurlijk dramatisch en om te janken, maar met dank aan YouTube artiest Mightyraccoon! kunnen we toch nog een beetje om lachen. Hij heeft de trailer namelijk opnieuw gemaakt, maar hierin is elk personage Deadpool. Bekijk de video hieronder.

En nog even een korte mededeling, gedurende de kerstdagen zullen er geen nieuwe artikelen gepubliceerd worden, dus ook geen nieuwe Night’s Watch. We zijn weer terug op 27 december met de Night’s Watch! Fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *