The Night’s Watch: 24 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Black to work

Marvel’s Black Widow, de langverwachte solofilm rondom Scarlett Johansson’s populaire vrouwelijke superheld, begint volgens de laatste geruchten volgende maand met de opnames. Het personage van Natasha Romanoff werd in 1964 tot leven geroepen door Stan Lee en is vanaf Iron Man 2 als Johansson in het Marvel Cinematic Universe te zien, tot aan de opkomende Avengers: Endgame aan toe. Er is al lange tijd vraag naar een solofilm rondom het personage en dat is nu eindelijk in aantocht. The GWW laat weten dat de opnames voor de film 28 februari zullen beginnen, onder leiding van regisseur Cate Shortland. Black Widow zal de eerste Marvelfilm worden met een vrouwelijke superheld in de hoofdrol, één van de redenen dat de film zo geanticipeerd wordt door de fans. Als de opnames inderdaad op tijd beginnen, betekent dat waarschijnlijk dat we de film uiterlijk in 2020 kunnen verwachten, en misschien zelfs al eind dit jaar. We laten het weten.

Deadpool, maar anders

De toekomst van Deadpool 3 en de beloofde X-Force spinoff is voor de fans misschien onzeker, maar Ryan Reynolds twijfelt er geen seconde aan dat hij weer in de latex zal morgen duiken. Aan Variety laat hij ook weten dat Deadpool 3 het personage in een hele andere richting zal brengen. Wat dat precies betekent, wil hij natuurlijk niet zeggen. Nu Disney bezig is met Fox over te nemen, het bedrijf dat tot nu toe alle X-Men films heeft uitgebracht, is het onduidelijk wat er met Deadpool zal gebeuren als de personages inderdaad naar Disney gaan, een bedrijf waarbij films voor 18 jaar en ouder niet vaak voorkomen. Nu heeft Disney baas Bob Iger wel laten weten dat ze meer Deadpool films voor 18 jaar en ouder zouden willen maken, dus dat is in elk geval al goed nieuws, al staat er natuurlijk nog niks vast. Eén ding is wel duidelijk, Ryan Reynolds zal net als zijn Deadpool alterego niet neergaan zonder een gevecht.

Doctor Back

Doctor Who is officieel begonnen met de opnames voor het twaalfde seizoen van de serie. Het seizoen betekent de terugkeer van Jodie Whittaker in haar rol als Doctor, en de eerste vrouwelijke variant van de legendarische timelord. Hoewel de komst van Whittaker in de rol van de Doctor in eerste instantie negatief werd ontvangen onder de meeste fans, was haar debutaflevering één van de best bekeken debuten in de geschiedenis van de serie en hebben het nieuwe format van de serie en Whittaker’s kwaliteiten als Doctor een hoop lof ontvangen. Het beginnen van de productie van het nieuwe seizoen werd door de serie zelf aangekondigd op Twitter. Er is nog weinig bekend over het plot van het seizoen, het enige dat we helaas wel weten is dat het nieuwe seizoen pas vanaf 2020 te zien zal zijn.

Suit up

NBC Universal en USA Network hebben bevestigd dat Suits is vernieuwd voor een negende, maar laatste seizoen. De serie verscheen in 2011 en werd al snel één van de populairste advocatenserie aller tijden, maar heeft de laatste seizoenen door het verlies van een aantal belangrijke castleden, waaronder Meghan Markle, haar voormalige glans verloren. De serie krijgt nu dus nog één seizoen om alle losse eindjes aan elkaar te knopen, maar daarna is het over voor de serie. TV Line bracht het nieuws van de afronding naar buiten, samen met een uitgebreide statement van bedenker Aaron Korsch, waarin hij onder andere dank uitspreekt richting de fans en andere mensen die belangrijk zijn geweest voor het ontstaan en voortduren van de serie.

Endless games

Goed nieuws voor iedereen die zoveel mogelijk Game of Thrones wil zien voor de serie ten einde komt: De afleveringen worden absoluut langer. De eerste twee afleveringen van het achtste seizoen zullen dat we hun gebruikelijke 60 minuten zijn, maar de andere afleveringen zullen een looptijd van zeker 80 minuten hebben. Dit is nog niet officieel bevestigd door HBO, maar werd naar buiten gebracht door de Franse nieuwssite Premiere via Twitter. Er zijn nog weinig beelden bekend van het nieuwe seizoen en ook nog weinig plotdetails. Het is te hopen dat daar snel verandering in komt, aangezien de nieuwe afleveringen inmiddels toch op beginnen te schieten. Het nieuwe seizoen is vanaf 14 april te zien op HBO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *