The Night’s Watch: 24 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Er zijn stranger things

Was jij ook zo’n fan van de Steve/Dustin vriendschap in het vorige seizoen van Stranger Things? Dan hebben we goed nieuws voor je over seizoen drie. Blijkbaar zal de bromance tussen de twee personages nog meer opbloeien in het komende seizoen. Dit vertelde Gaten Matarazzo in een interview met Entertainment Weekly, toen hem naar de vriendschap tussen de twee werd gevraagd. “You definitely see more of that,” vertelde hij. “That’s what I really like about Matt and Ross [Duffer]: They know what fans like and they roll with it.” In het interview verklapte seriemaker Matt Duffer ook in welke kant we konden denken voor het grote kwaad van het komende seizoen. Er is namelijk nog steeds veel bovennatuurlijke activiteit in Hawkins. “Eleven closed the Gate, but the Mind Flayer is still alive in the Upside Down,” vertelde Duffer. “It will find another way into Hawkins. It’s just a matter of time.” Stranger Things keert op 4 juli terug naar Netflix.

The Walking Wiskey Cavalier

Lauren Cohan’s Whiskey Cavalier krijgt misschien toch nog een tweede kans. Cohan verliet haar hoofdrol in AMC’s The Walking Dead om met Wiskey Cavalier aan een nieuw avontuur op ABC te beginnen. Het avontuur was alleen niet van langdurende aard, aangezien de serie onlangs na slechts één seizoen werd gecanceld. Nu komt er wellicht toch een mogelijkheid voor een tweede seizoen. Nadat de serie werd gecanceld trokken fans massaal op om door middel van online protest de serie terug te halen. Verrassend was het niet, aangezien de serie tot nu toe grotendeels zeer positief was ontvangen, dus het cancellen van de serie kwam uit het niets. TVLine laat weten dat ABC nu toch kijkt naar de mogelijkheden om de serie terug te brengen. Terug van de dood. Want dat is in Cohan’s verleden altijd zo goed afgelopen.

Het is niet over als het nooit wordt uitgezonden

Netflix heeft Jessica Jones inmiddels gecanceld, maar je zou bijna vergeten dat er nog wel een seizoen aan zou moeten komen. Het derde seizoen van de serie is het laatste wat nog over is van de Netflix-Marvel deal, nadat serie na serie binnen de wereld werd gecanceld. Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones en The Punisher vormen samen de wereld, met de eerste vier samen binnen The Defenders. Inmiddels zijn alle series gecanceld door het streamingsplatform en zijn de laatste aflevering van Jessica Jones het laatste dat we er nog van zullen zien. Als het tenminste ooit wordt uitgezonden. Fans wachten inmiddels al maanden op nieuws rondom de verschijning van het seizoen. Er is wel eindelijk wat nieuws, het is alleen nog niet erg specifiek. Via een nieuwe promo van Netflix is bekend geworden dat de serie ergens in het begin van juni zal verschijnen, maar wanneer precies is nog niet duidelijk. Ergens binnen de komende drie weken dus. Bedankt, Netflix.

More like Cursed

Charmed’s Alyssa Milano is van mening dat de Charmed reboot een belediging is voor de originele serie en cast. De reboot verscheen in 2018 op The CW, maar het werd de fans al heel snel duidelijk dat deze serie heel anders ging zijn dat het origineel. De serie volgt hetzelfde idee, maar herstart de serie. De oude cast en personage worden dan ook nooit genoemd. In een interview met US Weekly spreekt Milano dit onderwerp aan, als haar gevraagd wordt of er ooit mogelijkheid is voor een reünie met haar Charmed collega’s. “I think that ship has sailed,” vertelt Milano. “I think that they ruined the possibility of that by the way in which the reboot came down. Like, the fact that we weren’t included from the very beginning. It just felt really disrespectful, you know?” Milano gaf ook toe de serie zelf niet gezien te hebben. Ze is overigens niet de enige die ontevreden is met de nieuwe serie. Collega Holly Marie Combs sprak zich al eerder op soortgelijke manier uit en fans van het origineel zijn ook uitgesproken negatief over de reboot. De serie is wel vernieuwd voor een tweede seizoen, maar het mist tot nu toe duidelijk de populariteit van het origineel.

Van L tot Q

Showtime heeft de knoop doorgehakt en eindelijk de titel van The L Word reboot bekend gemaakt. De serie zal The L Word: Generation Q gaan heten. Dit is bekend geworden via TVLine. The L Word was van 2004 tot 2009 op televisie te zien en sloeg de grenzen van LGBT binnen televisie aan gord. De serie kende een onopgeloste finale, waar hopelijk binnenkort wat licht op geschenen zal worden. Generation Q zal namelijk een achtdelig vervolg zijn op de originele serie en een groot deel van de oorspronkelijke cast zal ook terugkeren. Jennifer Beals, Leisha Hailey en Katherine Moennig zijn al aangekondigd voor een terugkeer. Daarnaast zal de serie ook een aantal nieuwe personages kennen. Via TVLine is ook de eerste poster bekend gemaakt. Bekijk de foto hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *