The Night’s Watch: 25 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Snapped back to reality

Terwijl we Endgame afwachten is het lot van Scarlet Witch en Vision nog onbekend, maar we zullen ze in elk geval zeker nog een keer terugzien in Disney+’s WandaVision. En we hoeven niet eens heel lang te wachten. Elizabeth Olsen heeft tijdens de Endgame première aan Variety laten weten dat de opnames voor de serie in de herfst zullen beginnen. De serie zal volgens de actrice zo’n zes uur duren, wat betekent dat het ongeveer uit zes afleveringen zal gaan bestaan, niet ongebruikelijk voor een miniserie, zoals de serie werd aangekondigd. Waar de serie over zal gaan is natuurlijk nog enigszins afhankelijk van wat er zal gebeuren in Endgame, maar mochten de gebeurtenissen van Infinity War niet worden hersteld, is het aannemelijk dat de serie zich plaats zal vinden tussen de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Verwacht wordt dat de serie bij de lancering van het Disney+ platform direct te zien zal zijn.

What did it cost? Everything.

Over Endgame gesproken, Screenrant heeft een schatting gemaakt van wat de film mogelijk gekost heeft. Zo zou de productie van de conclusie van het Avengers saga tussen de 350 en 400 miljoen dollar hebben gekost. Dit kan het, afhankelijk van waar het uiteindelijke getal kan eindigen, de duurste film aller tijden maken. Dat record is momenteel nog in handen van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, die totaal 379 miljoen kostte. Marvel zit wel dichtbij het record, Age of Ultron kostte namelijk eerder al 365 miljoen en Infinity War 316 miljoen. In het geval van Endgame hoeft Marvel in elk geval niet bang te zijn dat ze de kosten niet terug kunnen verdienen, de film stevent momenteel af op de grootste box office in de geschiedenis.

The Great News

Het lijkt erop dat Kingsman: The Great Game toch zal gebeuren. De toekomst van de film, die een voorloper zal vormen voor de andere twee films, was nog even onzeker, maar The Hollywood Reporter laat nu weten dat Disney toch van plan is om het voormalige Fox franchise nieuw leven in te blazen. Disney zou momenteel bezig zijn met beslissen welk van de projecten die zij in handen hebben gekregen met de koop van Fox een toekomst zal hebben. Kingsman zal dan bij de eerste groep gaan horen. Als alles goed blijft gaan, zou de film in het voorjaar van 2020 moeten verschijnen.

Gone too soon

Game of Thrones bedenker George R.R. Martin heeft dan misschien een aantal verschrikkelijke dingen gedaan (kuch The Red Wedding kuch), maar er is één ding waar we als fans George altijd de hand over kunnen schudden. De auteur heeft in een interview met Rolling Stone laten weten dat hij eigenlijk vindt dat de serie te vroeg eindigt en dat hij graag meer seizoenen had willen zien. “You know, it’s complex. I’m a little sad, actually. I wish we had a few more seasons,” vertelde Martin. “But I understand. Dave and Dan are gonna go on to do other things, and I’m sure some of the actors were signed up for like seven or eight years, and they would like to go on and take other roles. All of that is fair. I’m not angry or anything like that, but there’s a little wistfulness in me.” Same. Behalve dan het deel waar we het begrijpen. Game of Thrones is momenteel halverwege haar achtste seizoen. Het achtste seizoen zal de serie afsluiten. Elke zondag verschijnt er een nieuwe aflevering op HBO.

Better stop calling Saul

Het Breaking Bad vervolg Better Call Saul zal na zes seizoenen tot een einde komen. Dat heeft acteur Giancarlo Esposito in elk geval laten weten. Esposito deelde het nieuws in een interview met Collider. Better Call Saul volgt een soortgelijk plot als Breaking Bad en is nu inmiddels aangekomen bij het moment waar fans al sinds het begin van de serie op wachten, wat natuurlijk de vraag oproept hoe lang de serie zal gaan voortduren. “There will be six seasons,” vertelde Esposito. “It seems like that’s the comfortable way to end the show.” De serie begint pas in 2020 aan het vijfde seizoen, wat betekent dat er in elk geval nog twee seizoenen van de serie in aantocht zijn en we er de komende jaren dus nog wel van kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *