The Night’s Watch: 27 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

A Governor’s Return

The Walking Dead’s David Morrissey ziet een terugkeer naar die wereld wel zitten. Morrissey speelde Phillip Blake, aka The Governor, gedurende seizoen drie en vier van de populaire AMC serie. Hij heeft het gevoel dat de rol nog niet klaar is. Dat vertelde de acteur tijdens een interview met Red Carpet News TV. “I love the world, I love the genre, I love the character, so if the powers that be deemed it right to do it, I would love to,” vertelde Morrissey. “Sometimes you walk away from a job, you think, ‘I’m finished with that character.’ Whereas the Governor, I don’t feel that. I think there’s a lot more to mine, really.” Het zou gezien het uiteindelijk lot van het personage dan uiteraard gaan om een voorloper op The Governor’s verhaal in The Walking Dead. AMC is momenteel hard bezig met de wereld van The Walking Dead verder uit te breiden, dus wie weet zit hier wel toekomstmuziek in. We gaan het zien.

How I Met Your Town

How I Met Your Mother’s Cobie Smulders heeft een nieuw project in haar handen. Volgens Variety is de actrice gecast in de pilotaflevering van ABC’s Stumptown. De serie draait om Dex Parios, een veteraan die recentelijk thuis is teruggekeerd en probeert haar leven weer op de rails te krijgen. Ze gaat werken als privé-detective, maar haar ingewikkelde verleden begint haar langzaamaan in te halen. Smulders is hierbij gecast in de rol van Dex Parios. Stumptown is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Jason Richman. De rol vraagt om een sterke, vrouwelijke hoofdrol en daar is Smulders met haar werkgeschiedenis natuurlijk perfect voor. Of wij de serie ook te zien gaan krijgen, hangt natuurlijk af van het succes van de pilotaflevering, maar de eerste casting is alvast veelbelovend.

More Gremlins

Er is een animatieseries over de Gremlins in ontwikkeling bij WarnerMedia’s opkomende streamingplatform. Want iedereen heeft tegenwoordig een streamingplatform bezig, blijkbaar. De Gremlins film kwam uit in 1984 en draaide om een man die een heel bijzonder wezen voor de kerst kreeg. Hem rustte alleen drie regels over het wezen die absoluut niet verbroken mogen worden. Wanneer dat toch gebeurt, breekt de hel los. Volgens Variety zal de animatieserie zich naar richten op Mr. Wing, de man die het wezen in eerste instantie verkocht. Verwacht wordt dat de streamingdienst zich eind dit jaar zal lanceren.

Vastgevroren details

De plotdetails van Frozen 2 worden tot nu toe nog goed onder ijs gehouden, maar een nieuwe podcast van Jim Hill en Drew Taylor denkt nu meer te weten over waar de film over zal gaan. Taylor laat weten dat Elsa en Anna in de film gaan proberen te achterhalen wat er is gebeurd met hun ouders. Dit zou wel te verklaren zijn aan de hand van de trailer, omdat Elsa hierin probeert haar gaven te gebruiken om wilde golven te temmen, die niet overdoen aan de golven die in de eerste film de reden waren dat hun ouders verdwenen. Er gaan sowieso al geruchten dat de ouders van Elsa en Anna in de film voor zullen komen, al ware het door flashbacks, en dat duidelijk zal worden dat Elsa haar mystieke krachten van haar moeder heeft geërfd. Tot nu toe zijn het echter alleen ideeën, dus op officiële aankondigingen zullen we nog even moeten wachten.

Sleeping With The Remake

Sleeping With The Enemy krijgt een remake. Dat heeft Deadline bekend gemaakt. De oorspronkelijke thriller kwam uit in 1991 en kende een hoofdrol voor Julia Roberts. De film is gebaseerd op een boek van Nancy Prince en draait om een huiselijk geweld slachtoffer dat haar eigen dood in scene zet om aan haar man te ontkomen. De film was een enorm succes en zorgde ervoor dat Roberts aan de top bleef na haar succes met Pretty Woman. Nu is Fox Searchlight dus bezig met een remake. Schrijfster en regisseur Nia DaCosta zou al aan het project gekoppeld zijn. Wanneer de film in productie zal gaan is nog niet bekend.

Dubbelagent

Een nieuwe televisiespot voor Captain Marvel toont een mogelijke dubbelrol voor Annette Bening. Al eerder werd bekend dat de actrice een Kree leider zou spelen, maar in de nieuwe spot is een moment te zien tussen Brie Laron’s Danvers en Annette Bening’s personage op een aardse vliegtuigbasis. Bening lijkt Danvers hierbij aan te moedigen, wat op een mentorrol zou duiden. Bekijk de clip zelf hieronder. Captain Marvel is volgende week in de bioscoop te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *