The Night’s Watch: 28 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Mandalorian Wars

Star Wars fans die zich zorgen maken wat ze nou moeten doen als in december het Skywalker Saga ten einde komt, kunnen voor nu in elk geval weer even rustig ademhalen. The Wrap heeft laten weten dat de opnames voor The Mandalorian zijn afgerond. De serie voor Disney+, gemaakt door Jon Favreau vindt plaats tussen de gebeurtenissen van Return of the Jedi en The Force Awakens en richt zich op een ‘lone gunman’, gespeeld door Pedro Pascal. De serie wordt verwacht meteen bij de lancering van Disney+ te verschijnen. De lancering van het streamingsplatform zal eind van het jaar plaatsvinden.

New Discoveries

CBS All Access heeft Star Trek: Discovery vernieuwd voor een derde seizoen. Dat heeft The Hollywood Reporter bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen krijgt er ook een nieuwe seriemaker bij, schrijver Michelle Paradise heeft de extra taak erbij genomen om te helpen om de kritiek die de serie gedurende het tweede seizoen kreeg zo goed mogelijk de keren. Fans hebben moeite om zich echt in de serie te verliezen, ook omdat er natuurlijk een abonnement aan vast zit, aangezien CBS All Access weer een streamingsplatform is. Nederlandse kijkers hebben daar in elk geval minder last van. De serie is, net als de meeste andere series, via Netflix te bekijken.

Under the sea

Het is bekend wanneer Aquaman 2 zal verschijnen. Dat is bekend geworden via The Hollywood Reporter. Niet schrikken, want het gaat nog wel even duren. Warner Bros zou het vervolg op de populaire Aquaman uit 2018 namelijk in december 2022 op de planning hebben staan, precies vier jaar nadat de eerste film verscheen. Waarom het zo lang zal gaan duren is niet bekend, maar het is niet het enige binnen de wereld waar Warner Bros mee bezig is. Er zou namelijk ook gewerkt worden aan een spin-off over The Trench, een element uit de eerste film. Hopelijk houdt dit fans dan even bezig, terwijl ze uitkijken naar het moment waarop ze weer achter Aquaman aan kunnen duiken.

Long shot

Will Smith zal niet terugkeren in de rol van Deadshot voor James Gunn’s Suicide Squad vervolg. Dat is bekend geworden via Variety. Smith zou niet terug kunnen keren, omdat het niet in zijn planning zou passen. Er ligt dus geen ruzie aan de beslissing ten grondslag. Eerder werd ook al bekend dat Margot Robbie niet terug zou keren in de rol van Harley Quinn. Zij heeft het druk met zich richten op Birds of Prey, die zich meer op haar personage richt. Het maakt de squad in elk geval wel erg klein op deze manier en dat is uiteraard negatief voor The Sucide Squad, de titel van het vervolg, omdat fans sowieso al niet blij zijn met de verandering in richting en de aanwezigheid van Smith en Robbie in de film had daar uiteraard bij kunnen helpen.

Back to 90210

Fox heeft officieel de terugkeer van Beverly Hills 90210 bekend gemaakt. Via een persbericht laat het netwerk weten dat de serie met de originele cast zal terugkeren voor een evenement van zes afleveringen, dat van de zomer uitgezonden zal worden. Het neemt echt wel een wending qua plot, gooit Beverly Hills uit de titel waarmee de naam gewoon 90210 wordt en zal een meer reality show gevoel krijgen. Fox laat weten: “Having gone their separate ways since the original series ended 19 years ago, Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian and Tori reunite when one of them suggests it’s time to get a “Beverly Hills, 90210” reboot up and running. But getting it going may make for an even more delicious soap than the reboot itself. What will happen when first loves, old romances, friends and frenemies come back together, as this iconic cast – whom the whole world watched grow up together – attempts to continue from where they left off? We zijn benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *