The Night’s Watch: 28 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Afstraffing

Netflix’ The Punisher heeft een grotere val in cijfers tussen het eerste en tweede seizoen dan zijn gecancelde Marvel bondgenoten Daredevil, Luke Cage en Iron Fist. Het tweede seizoen van The Punisher verscheen enkele dagen geleden op Netflix, maar de kijkcijfers vallen dus erg tegen. De serie stond sowieso al op glad ijs, nadat Netflix de Marvel series op de schop had gedaan. Het is wel belangrijk om erbij te vermelden dat deze cijfers niet bij Netflix afkomstig zijn, omdat het streamingplatform erg beschermd is over haar data, maar van een website die het onderzoekt van buitenaf. Volgens Business Insider zou het wel gaan om een val van 40% van de cijfers tussen het eerste en tweede seizoen en dat is niet niks. Op deze manier is vernieuwing voor een derde seizoen wel erg onwaarschijnlijk.

Once Upon A Photo In Hollywood

Er zijn nieuwe foto’s beschikbaar van Quentin Tarantino’s aankomende film Once Upon A Time In Hollywood, één van de hoogst geanticipeerde films van dit jaar. Geplaatst in 1969 volgt Once Upon A Time In Hollywood het verhaal van ouder wordende TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), die samen met zijn stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) zich probeert aan te passen aan de veranderende filmwereld. Naast DiCaprio en Pitt zal de film nog meer grote namen kennen, waaronder onder andere Al Pacino, Margot Robbie, Dakota Fanning, Luke Perry, Timothy Elephant en Damian Lewis. In de nieuwe foto’s, die via Variety zijn uitgegeven, zijn vooral DiCaprio, Pitt, Pacino en Robbie te zien. De foto’s vertellen nog heel weinig over het plot, maar geven alvast een heerlijke sfeerimpressie. Bekijk ze snel via Variety.

Uit het ritme

Blake Lively’s aankomende film The Rhythm Section is negen maanden uitgesteld. De film zou eigenlijk op 22 februari uitkomen, maar is nu verschoven naar 22 november, een aardige verandering. Het was wel al enige tijd duidelijk dat de film uitgesteld zou worden, omdat er nog geen enkele marketingactiviteiten rondom het project waren. Daarnaast raakte Blake Lively ook gewond tijdens de productie, waardoor die enige tijd moest worden stilgelegd. Het is uiteraard voor de studio belangrijk om een goed resultaat neer te zetten met de film, omdat het bij succes het begin zou kunnen zijn van een reeks. The Rhythm Section vertelt het verhaal van Stephanie Patrick, die een complot ontdekt achter het vliegtuigongeluk dat haar familie heeft gedood en ook bedoeld was om haar te doden. Om erachter te komen wie er achter zit, neemt ze het gedaante van een moordenaar aan. Het nieuws over het uitstellen van de film werd door Variety naar buiten gebracht.

Ghostbusters 2020

Ghostbusters 3 heeft officieel een juli 2020 uitkomstdatum bemachtigd. De reeks begon in 1984 toen de eerste film uitkwam en zijn haken in de popcultuur uitzette. De tweede film arriveerde vijf jaar laten en behaalde minder succes, waarna het heel lang stil bleef rondom Ghostbusters tot er in 2016 een nieuwe variant uitkwam. Die flopte nogal, dus toen Sony bekend maakte dat er een echt vervolg zou komen op de eerste twee delen, werd daar ook snel even bij vermeld dat die film de gebeurtenissen van de film uit 2016 zou negeren en op zou pakken waar de film in 1989 waren gebleven. Dit wordt gedaan onder leiding van Jason Reitman, in navolging van het werk van zijn vader Ivan, die verantwoordelijk was voor de eerste twee films. Deadline heeft nu laten weten dat de film op 10 juli 2020 zal verschijnen en dan kunnen we eindelijk zien hoe het verhaal verder gaat. We hebben er immers dan maar 31 jaar op moeten wachten.

You must be joking?

Actrice Zazie Beetz heeft onthuld dat het script van de nieuwe Joker film werd herschreven terwijl ze aan het filmen waren. Batmanschurk De Joker is door de jaren heen vaak door verschillende acteurs vertolkt, maar het nieuwste geschminkte gezicht is dat van Joaquin Phoenix. Er is nog niet veel bekend over de film zelf. Opnames van de film begonnen in september 2018 en zijn in december afgerond. Er zijn wel wat beelden en foto’s naar buiten gebracht, maar niet veel. Misschien is dat ook, omdat ze zelf nog niet eens wisten wat ze aan het doen waren. Tegen MTV News verklaarde Beetz, die in de film te zien zal zijn Sophie Dummond, dat het script herschreven werd tijdens het opnemen: “We rewrote the whole thing while we were shooting it. Literally, we would go into Todd’s (Phillips, regisseur) trailer and then write the scene for the night and then do it.” Meestal zijn dit soort late aanpassingen slecht nieuws, maar Beetz leek niet heel onrustig over haar worden. In oktober dit jaar kunnen we het eindproduct gaan bewonderen.

Wonderlijke nieuwe wereld

Het is al enige tijd bekend dat er al serieuze plannen zijn voor een derde Wonder Woman film, ondanks dat we nog steeds wachten op nummer 2, maar er is ook al meer duidelijk over de setting waarin de derde film zich zal afspelen. Regisseur Patty Jenkins liet aan The Hollywood Reporter weten dat de film plaats zal vinden in de huidige, moderne tijd. Wonder Woman brak door in Superman VS Batman: Dawn of Justice en Jenkins wel belast met de taak om haar verhaal in een solofilm te gaan vertellen. Die film, wat ook nog eens de eerste superheldenfilm werd met een vrouwelijke hoofdrol, was een enorm succes en het tweede deel, Wonder Woman 1984, werd al snel aangekondigd. Tegen de Reporter vertelt Jenkins: “I’m not planning to put it in the past again, because where are you going to go? You have to go forward. It’s definitely a contemporary story. That’s all I can say. Where we put it and how that gets figured out, I haven’t totally nailed down.” Het is voorlopig eerst nog even wachten op het tweede deel, dat vanaf juni 2020 te zien zal zijn.

Delayhound

De aankomende Tweede Wereldoorlogsfilm Greyhound, met Tom Hanks, is door Sony een jaar uitgesteld. De film zou eigenlijk in maart 2019 uitkomen, maar is dus verschoven naar volgend jaar, om uit te komen in mei 2020. Dit is bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. Ook Hanks’ A Beautiful Day in the Neighbourhood, een biografische film over Fred Rogers, is verschoven. Deze komt in november dit jaar uit. In Greyhond zal Hanks de rol van Ernest Krause spelen, de leider van een konvooi over de Atlantische Oceaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tom Hanks is natuurlijk geen vreemde in de huid van helden, na zijn werk aan films als Sully en Captain Philips. We zullen nu helaas alleen nog even wat langer erop moeten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *