The Night’s Watch: 28 november

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Spongebob bedenker overleden

Stephen Hillenburg, de bedenker van Nickelodeon cartoonfiguur Spongebob Squarepants, is overleden. Dit heeft Nickelodeon bekend gemaakt. Hillenburg is overleden aan de ziekte ALS, waar hij afgelopen maart mee was gediagnosticeerd. Hij is 57 jaar geworden. Op Twitter schrijft het netwerk: “We are sad to share the news of the passing of Stephen Hillenburg, the creator of Spongebob Squarepants. Today, we are observering a moment of silence to honor his life and his work.

To All The Boys I Loved some more

Goed nieuws voor fans van TATBILB, er is grote kans dat er een vervolg in de making is. Volgens The Hollywood Reporter is het één van de film op de tafel voor een Paramount-Netflix deal die besproken wordt. Er zou in elk geval genoeg materiaal beschikbaar zijn. Schrijfster Jenny Han, die To All The Boys I’ve Loved Before de wereld in heeft geholpen, heeft inmiddels namelijk al drie boeken geschreven over het liefdesleven van Lara Jean Covey.

Darcy en de dokter

Nog twee ondersteunende personages zijn bevestigd als overlevers van de ‘snap’ in Avengers: Infinity War, meldt Comic Book. Dr. Erik Selvig en zijn assistent Darcy Lewis zouden ook veilig zijn van Thanos’ beruchte oplossing. Brandon T. Snider, die het nieuwe boek ‘Marvel’s Avengers: Infinity War: The Cosmic Quest, Volume 2: Aftermath’ (in de categorie korte, pakkende titels), heeft twee foto’s gedeeld waarop de plotbeschrijving te zien is en duidelijk wordt dat het verhaal voornamelijk om Selvig en Darcy draait. De personages zijn op het grote scherm bekend geworden in de eerste twee Thor films, Thor and Thor: The Dark World, als leden van het team van Natalie Portman’s personage Jane Foster.

Candywoman

Het lijkt erop dat de remake van 1992’s Candyman eindelijk een regisseur heeft gevonden in beginnend regisseur Nia DaCosta, meldt Deadline. DaCosta is vooral bekend van haar werk aan de 2018 dramafilm Little Woods, met Lily James en Tessa Thompson. De remake van Candyman is afkomstig van producent Jordan Peele, die in 2017 in die rol doorbrak met de horrorfilm Get Out. Als alles op schema blijft kunnen we Candyman in 2020 op het grote scherm bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *