The Night’s Watch: 29 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Nyongo. Lupita Nyongo.

Nu eindelijk bekend is dat Daniel Craig nog een (waarschijnlijk laatste) keer terug zal keren als James Bond in Bond 25 en dat Cary Funganaga de nieuwe regisseur van de film zal worden, kan de rest van de casting ook op gang komen. Na het nieuws dat Rami Malek in de film de schurk zal gaan spelen, heeft Deadline laten weten dat Black Panther’s Lupita Nyongo in overweging wordt genomen voor de vrouwelijke hoofdrol. Het lijkt erop dat zij momenteel de enige is die serieus in overweging wordt genomen. Ze hebben nog wel even, de film wordt pas in april 2020 in de bioscoop verwacht.

Agents of Endings

Clark Gregg heeft laten doorschemeren dat Agents of Shield tot een einde zal komen na het zevende seizoen. ABC vernieuwde de serie afgelopen jaar al heel vroeg, nog lang voordat het zesde seizoen zal verschijnen. Seizoen vijf luidde sowieso al het einde van een tijdperk is toen het doek officieel viel voor Gregg’s Phil Coulson. Gregg zal wel terugkeren in het zesde seizoen, maar in een andere rol. Tijdens een interview met Den of Geek liet Gregg weten dat het zevende seizoen waarschijnlijk de laatste zal zijn: “That’s the word I’ve heard. The announcement I read was, two more seasons, six and seven.” ABC heeft er nog niks over aangekondigd.

More Walkers

AMC is bezig met de ontwikkeling van een derde Walking Dead serie. Dat heeft The Wrap laten weten. De serie, gebaseerd op de stripboeken van Robert Kirkman, is bezig aan het negende seizoen. De eerste spin-off, Fear The Walking Dead, is aan het vijfde seizoen bezig. Daar wordt nu dus nog een derde serie aan toegevoegd. AMC baas Ed Carroll laat weten: “The series is in active development. We’re not yet at a stage where we’ll be announcing its plans to premiere. But we have hired creative people that have pitched story outlines.” Er gingen eerder geruchten dat er een spin-off serie in de maak zou zijn rondom Lauren Cohan’s Maggie Rhee, maar aangezien Cohan momenteel druk is met de hoofdrol in een andere serie, zal dit voorlopig nog niet het geval zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *