The Night’s Watch: 29 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Back to the Starship

Er is een Starship Troopers televisieserie op komst mét de oorspronkelijke cast. De oorspronkelijke Starship Troopers film was gebaseerd op een boek van Robert Heinlein en geregisseerd door Paul Verhoeven. De film verscheen in 1997 en werd opgevolgd door nog twee andere delen. Scriptschrijver Ed Neumeier heeft nu aan HN Entertainment laten weten dat er kans is op een televisieserie van de films, met de originele cast. Zo vertelt Neumeier: “Well, I think they can. I don’t want to jinx anything, but we are talking about trying to do a television show that is based on that idea.” Verdere details over de televisieserie zijn nog niet bekend, dus het is nog even afwachten.

Terug achter het stuur

Tijd om de motor weer te starten! Vin Diesel heeft via Instagram laten weten dat volgende maand de opnames voor de volgende Fast and the Furious film zullen beginnen. Dit deel zal het negende deel worden in de succesvolle reeks. Vin Diesel plaatste de aankondiging door middel van de tekst: “Crew heads out to London next month for the next chapter… #FAST9” Vreemd genoeg combineerde hij de aankondiging met een steunbetuiging richting Venezuela, die momenteel in een politieke strijd verwoed is. In de video vertelde hij: “I and my partner in crime want to say a message to Venezuela, from Dom and Letty, we are with you always.” Terwijl Michelle Rodriguez op de achtergrond te zien was. Hoe hij het dan ook brengt, de opnames beginnen dus volgende maand. Er is nog niet veel bekend over cast en plot, maar wel dat Justin Lin terug zal keren als regisseur voor deel negen en tien, na zijn werk aan de delen drie, vier en vijf. De film wordt in april 2020 in de bioscopen verwacht.

Little Birdie

Ze is terug! Margot Robbie heeft een eerste foto van Harley Quinn gedeeld. De actrice plaatste de foto op Instagram met het opschrift “Miss me? HQ” En dat is niet het enige wat we te zien hebben gekregen van de aankomende Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), in de categorie van pakkende, korte titels. Niet lang na de foto op Instagram, volgde er namelijk een sneak peek van de kostuums in de nieuwe film. Hierin is niet alleen Harley Quinn te zien, maar ook een langverwachte eerste blik op Black Canary (Jurnee Smollett-Bell) en Huntress (Mary Elizabeth Winstead). Bird of Prey (en de rest van de titel) zal gaan draaien om Harley Quinn, die na haar enorme succes in Suicide Squad nu eindelijk haar eigen film krijgt. Nu moet ze het scherm dus wel gaan delen met de andere twee badass ladies, maar voor zo’n team-up hebben we dat graag over. Kijk hieronder de video.

In the zone

De nieuwe Twilight Zone begint de cast steeds verder uit te breiden. Via Deadline kwam het nieuws naar buiten van weer een nieuwe lading talent die zich bij de opleving van de populaire ’60s televisieserie heeft gevoegd. Ook Taissa Farmiga, Rhea Seehorn, Luke Kirby en Ike Barinholtz kunnen we op het scherm gaan verwachten. Al eerder werd bekend dat onder andere Steven Yeun, Greg Kinnear, John Cho en Jacob Tremblay in de serie zouden verschijnen. Veel details over de afleveringen is nog niet bekend, maar we weten in elk geval dat Get Out’s Jordan Peele als producer en verteller zal functioneren. Een precieze datum is ook nog niet bekend, maar we weten wel dat we eind dit jaar de afleveringen op CBS All Access kunnen gaan verwachten. Nog even volhouden, dus.

I C you

De opnames van Star Wars: Episode IX beginnen op hun einde te lopen. Acteur Anthony Daniels heeft verhuld dat hij de opnames voor mijn personage C-3PO inmiddels heeft afgerond. Hij liet dit via Twitter weten met de woorden: “Today was 3PO’s last on Episode IX. He’s sad – so am I. But we’re so proud to have worked with such a lovely, talented cast & crew lead by J.J. & Kathy. I’ll miss everyone but I’m glad to know that we’ve been making something exceptional together, to share with the waiting world.” Er is een grote kans dat de verschijning in deze film het laatste optreden van C-3PO in de films zal worden. Al eerder werd namelijk duidelijk dat LucasFilms van plan is het Skywalker Saga met deze film te beëindigen en zich in aankomende projecten meer zal gaan richten op nieuwe personages. Dit zal dan minder ruimte laten voor personages als C-3PO. De opnames van de negende film begonnen in Augustus 2018 en zullen naar verwachting volgende maand afronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *