The Night’s Watch: 29 november

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Supernaturel blauw op straat

Supernaturel actrice Alona Tal is de eerste naam die gelinkt is aan de sterk geanticipeerde herstart van ABC’s enorm populaire politieserie NYPD Blue, meldt Deadline. De serie kende 12 seizoenen op ABC en zond in 2005 zijn laatste aflevering uit. Tenminste, tot nu. In october dit jaar werd bekend gemaakt dat de serie een herstart zou gaan maken, waarbij de nieuwe seizoenen zich voornamelijk zouden gaan richten op de volgende generatie. Het verhaal draait om de zoon van vroegere rechercheur Andy Sipowicz, Theo, die deel gaat uitmaken van het 15e district van de NYPD om de moord op zijn vader te onderzoeken. Hierin wordt hij bijgestaan door zijn partner, Nicole Lazarus, een vrouw met veel persoonlijke problemen. Deze rol zal dus worden gespeeld door Alona Tal, die vooral bekend is van haar rollen in Supernaturel en Veronica Mars. Wanneer de serie uitgezonden zal worden is nog niks over bekend.

Godzilla kent geen angst

Regisseur Mike Dougherty heeft op Twitter een nieuwe foto onthuld van Godzilla in Godzilla: King of Monsters. Dit is de tweede blik die ons wordt geboden op de film sinds de eerste trailer die afgelopen zomer werd vrijgegeven. Maar marketing van de film is pas net begonnen, dus we kunnen nog een hoop verwachten. In deze nieuwe foto zien we Godzilla prachtig opgelicht door blauwe lichtflitsen, terwijl hij bezig is zich een weg door een nieuwe stad te vechten. In de oplichtende lucht zien we een groot aantal vliegtuigen actief, waarschijnlijk daar om Godzilla te stoppen. Het bijschrift bij de foto luidt: “Nothing on earth is its equal— a creature without fear. It looks down on all that are haughty; it is king over all that are proud.”

Jeukende liefde

In een interview met Pride Source heeft Margot Robbie laten weten hard te werken voor een Harley Quinn/Poison Ivy liefde in de toekomstige DC films. Veel fans hopen hier al lange tijd op, dus het is altijd fijn om de weten dat de Harley Quinn zelf ook groot fan is van de liefde. Na het succes van het personage in Suicide Squad is Margot Robbie samen met DC al langere tijd op zoek naar projecten waarin Quinn opnieuw op het grote doek kan verschijnen. De eerste film waarin dat werkelijkheid gaat worden is Birds of Prey, waarin Quinn samen zal gaan werken met Black Canary (Jurnee Smollett-Bell) en Hunteress (Mary Elizabeth Winstead). Het lijkt er niet op dat Poison Ivy haar eerste optreden kan gaan maken in Birds of Prey, maar Robbie heeft dus wel bevestigd het absoluut te willen zien gebeuren en dat ze er hard aan werkt om het werkelijkheid te maken.

Creedy Valkryie

Als Thor: Ragnarok badass Valkryie ooit haar eigen solofilm krijgt, wil actrice Tessa Thompson dat het door Creed II regisseur Steven Caple Jr gemaakt wordt. Dit heeft Thompson gezegd tijdens de persconferentie na de voorstelling van Creed II in London, meldt Anton Volkov op Twitter. Hoewel Thompson al meerdere jaren actief is in de acteerwereld maakte ze haar echte uitbraak vorig jaar in de rol van Valkryie in Thor: Ragnarok. Het is nog niet bekend gemaakt of Valkryie uberhaupt in Avengers 4 zal verschijnen, maar Thompson heeft wel bevestigd dat Valkryie de ‘snap’ heeft overleefd en daarnaast is de actrice ook nog eens samen met Hemsworth naar heropnames van Avengers 4 gereisd, dus de tekenen zijn er. Nu alleen nog hopen dat er ook echt een solofilm komt over Valkryie. We verdienen het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *