The Night’s Watch: 3 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Magnetische liefde

De aankomende Disney Plus serie over The Scarlett Witch en Vision kan mogelijk Magneto het MCU inbrengen. Magneto is in de stripboeken bekend als de Meester van Magnetisme, maar ook – en belangrijker voor dit verhaal – als de vader van Wanda. Dit zou ook kunnen betekenen dat het MCU eindelijk gaat inspelen op de kant van Wanda’s personage dat in de films tot nu toe nog niet in aangesproken, namelijk dat ze een mutant is. In de tijd van Avengers: Age of Ultron, waarin Wanda geintroduceerd werd, kon Marvel die benaming – en de X-Men – niet gebruiken, omdat die in de handen was van Fox. Nu Disney en Fox een deal hebben gesloten en Marvel weer gewoon mutants kan gebruiken in de films, is het dus heel goed mogelijk dat dit zal gebeuren. Zeker nu Screenrant heeft gemeld dat de mogelijke benaming van de serie Vision and The Scarlet Witch zou kunnen worden, een befaamde stripboekenreeks waarin Wanda, in de conclusie, erachter kwam dat Magneto haar vader was. Daarnaast heeft het recente boek Marvel Studios Visual Dictionary ons verteld dat de Mind Stone niet de bron is van Wanda’s krachten, maar juist iets in haar heeft los gemaakt. Haar latente mutantkrachten, wellicht?

Trailer gekte

Marvelfans maken zichzelf al enige tijd gek met de steeds uitgestelde trailer voode vierde Avengers film. En dat kan ik zeggen, want ik ben er één van. En niet alleen geruchten over de Avengers trailer gaan rond, ook rondom de tweede trailer van Captain Marvel gaat de molen lekker tekeer. De eerste trailer van die film gaf weinig uitleg over het plot, dus fans hopen dat dit zal veranderen in de tweede trailer. En nu lijkt er eindelijk een antwoord te zijn op de vraag wanneer die trailers toch uit zullen komen. Een van de twee is bevestigd, de andere is nog geruchten, maar er lijkt nu dus wel wat vorm in te komen. Dit weekend kwamen de geruchten naar boven dat op maandag de trailer van Avengers uit zou komen en op woensdag die van Captain Marvel. Nu is bevestigd dat op maandag de trailer van Captain Marvel uit zal komen tijdens ESPN’s Monday Night Football, wat dus zou suggeren dat de Avengers trailer verplaatst zou zijn naar woensdag’s Good Morning, America, waarvan was gezegd dat Captain Marvel zou verschijnen in de show. (Verwacht wordt dat Captain Marvel ook te zien zal zijn in de Avengers trailer.) Dus, sowieso later vandaag (waarschijnlijk morgen onze tijd) de Captain Marvel trailer en waarschijnlijk woensdag Avengers 4. En zo niet kan het niet lang meer duren, de enige bevestiging die we namelijk tot nu toe hebben gekregen is dat de trailer in elk geval voor het einde van het jaar uit zou komen, dus ze hebben nog 28 dagen over.

Marvellous

En er is meer nieuws op het Captain Marvel front. Samen met de aankondiging van de trailer is ook een nieuwe poster van de film op de Captain Marvel Twitter verschenen. De eerste trailer van de film vertelde weinig over het plot, maar gaf wel de impressie dat de innerlijke strijd van Carol Danvers tussen haar menselijke en buitenaardse kant centraal zou staan in het verhaal. De nieuwe poster van de film lijkt dat te bevestigen. Het toont Carol Danvers, Brie Larson, in al haar glorie centraal op de foto met aan de rechterkant in rood de straaljagers van haar aardse bestaan met aan de linkerkant in blauw de ruimteschepen van haar buitenaardse bestaan. Hopelijk maakt de trailer later vandaag eindelijk wat meer duidelijk.

Deadpool 3?

Er lijkt het een en ander te broeien rondom Deadpool. Tijdens een Deadpool 2 screening als onderdeel van de film’s campagne om de Oscar voor beste film te krijgen, werd een Q&A gegeven met Ryan Reynolds en Deadpool schrijven Rhett Reese en Paul Wernick. Producer Rob Liefeld gaf op Instagram een overzicht van de gegeven antwoorden en informatie, inclusief wat speculaties richting Deadpool 3 en een mogelijke X-Force spin-off? Ryan Reynolds vertelde tijdens de conferentie dat er genoeg ideeen zijn voor een derde Deadpool, waarop Rhett Reese aanvulde dat er ook het een en andere in beweging was rondom X-Force, het team dat Deadpool opzette in de laatste film. Ook werd onthuld dat een hoop ongebruikt materiaal was waaronder Peter met een protetische arm en een nieuwe auditieronde voor X-Force, dat laatste zou misschien iets kunnen zijn dat te maken heeft met een mogelijke spin-off? Ook werd het gebruik van tijdreizen om Vanessa’s lot te veranderen besproken, wat in eerste instantie een verhitte discussie op had geleverd, omdat het gezien kon worden als laf, maar uiteindelijk toch het beste voor de personages had gebleken.

Jugmam en Jellybean

Nieuwe beelden van de aankomende Riverdale aflevering ‘ Outbreak’ biedt fans een eerste blik op Gina Gershon en Trinity Likins als Jughead’s moeder en zusje Jellybean in de CW serie. De aankondiging dat de twee personages in de serie zouden verschijnen en welke actrices hen zouden spelen werd in oktober gemaakt tijdens het panel van de serie op New York Comic Con. Jughead’s moeder, Gladys, was samen met zijn zus bij hem en zijn vader weggegaan voor aanvang van de verhaallijn van de serie in het eerste seizoen. Jughead heeft in de serie zijn moeder wel een keer opgebeld, maar er is toen niemand voor de rol aangenomen, omdat er niemand te zien of te horen was behalve Jughead. Na de gebeurtenissen van de laatste Riverdale aflevering ‘Manhunter’ heeft Jughead samen met zijn vriend Archie de stad ontvlucht, omdat Archie gelooft dat degenen van wie hij houdt nooit veilig zullen zijn van Hiram Lodge, de vader van zijn vriendin Veronica, zolang hij in de stad blijft. In de nieuwe aflevering zullen de twee hun weg naar Toledo vinden, waar zij de twee verloren Jones’ zullen bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *