The Night’s Watch: 3 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Idiots Box

In navolging van de populaire Netflix film Bird Box hebben de millenials na de Cinnamon Challenge en de Tide Pod Challenge weer een nieuwe mogelijk gevaarlijke challenge bedacht: de Bird Box challenge. Hierin moeten deelnemers alledaagse handelingen geblinddoekt uitvoeren. Lijkt op zich ongevaarlijk, maar het is wachten op de eerste idioot die besluit een ei te koken of iets dergelijks. In de film moet Sandra Bullock als Malorie met twee kinderen geblinddoekt een gevaarlijke reis afleggen om zo in veiligheid te komen. Ook Netflix doet nog een duit in het zakje om de challenge af te raden. Op Twitter schrijft het streamingplatform: “Can’t believe I have to say this, but: PLEASE DO NOT HURT YOURSELVES WITH THIS BIRD BOX CHALLENGE. We don’t know how this started, and we appreciate the love, but Boy and Girl have just one wish for 2019 and it is that you not end up in the hospital due to memes.” Zucht…

The Big Sean Theory

The Big Bang Theory is momenteel bezig aan haar twaalfde en laatste seizoen, maar gaat niet uit zonder een knal… In een van de laatste afleveringen zal Lord of the Rings acteur Sean Astin samen met Designated Survivor’s Kall Penn als een wetenschappelijk duo een gastverschijning maken. Dit heeft TVLine bekend gemaakt. Er is weinig bekend over de personages, behalve dat ze waarschijnlijk per ongeluk gaan ontdekken dat de theorie waar Sheldon en Amy al lange tijd aan werken correct is. The Big Bang Theory zal deze zomer na twaalf seizoenen tot een einde komen. Er was eerder nog sprake van dat er misschien nog twee extra seizoenen achteraan zouden komen, maar dit gaat toch niet door. Geruchten gaan dat dit komt doordat Sheldon Cooper’s Jim Parson echt geen terugkeer wil maken.

The Walking Pirates

The Walking Dead heeft eindelijk weer een record in de wacht gesleept, maar ik denk toch dat het deze liever aan zich voorbij had laten gaan. De AMC serie is namelijk 2018’s meest illegaal gekeken en gedownloade serie. Hiermee ‘verslaat’ The Walking Dead The Flash en The Big Bang Theory net voor de titel. De voorgaande zes jaar ging de titel steeds naar HBO’s Game of Thrones, maar omdat 2018 het eerste jaar sinds het begin van de serie markeerde zonder een nieuw seizoen, moesten de piraatjes op zoek naar een andere bron van entertainment. De titel is extra zuur voor de AMC serie omdat het momenteel erg lijdt onder slechte kijkcijfers. De website Torrentfreak maakte de cijfers bekend. Op de lijst staan ook Vikings, Titans, Arrow, Supernatural, Westworld, Legends of Tomorrow en Suits.

Disney takes the crown

Disney heeft in Amerika het jaarlijkse box office record gebroken. In 2018 wist het alleen binnen Amerika al meer dan drie miljard dollars op te halen. Hieronder vallen ook de andere merken van Disney, waaronder Marvel, Pixar en Lucasfilms. Binnen al die merken had Disney dan ook wel een fantastisch jaar qua geanticipeerde films, dus een enorme verrassing is het niet. Het bracht in 2018 onder andere de hitfilms Avengers: Infinity War, Black Panther en Incredibles 2 uit. Het nieuws van Disney’s recordomzet werd door Entertainment Weekly naar buiten gebracht. Wereldwijd wist Disney ook een bizar bedrag van 7,3 miljard binnen te slepen, maar miste hiermee net hun eigen in 2016 gezette record van 7,6 miljard. Er is overigens een grote kans dat Disney in 2019 beide eigen records gaat breken, gezien de films die op de planning staan. In 2019 komen onder andere Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Frozen 2 en Star Wars: Episode IX uit. Gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *