The Night’s Watch: 3 juni

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

It’s the Endgame

Avengers: Endgame kruipt langzaam naar het inkomstenrecord van Avatar toe. Via Box Office Mojo is duidelijk dat de film momenteel nog maar 67 miljoen dollar verwijderd is van het verslaan van Avatar’s 2,7 biljoen record. Fans laten het in elk geval niet aan het toeval over, want ze zijn massaal het #BeatAvatar movement begonnen om ervoor te zorgen dan hun geliefde film dan toch echt de nieuwe recordhouder zal gaan worden. De vraag is natuurlijk wel voor hoe lang, aangezien Avatar inmiddels al een viertal nieuwe films op de planning heeft staan. Die zouden het record zomaar weer terug kunnen grijpen.

That’s super, girl

Warner Bros en DC zijn samen druk bezig met het ontwikkelen van een Supergirl solofilm. Ze hebben inmiddels ook al een startdatum voor ogen voor de productie. Forbes heeft laten weten dat de studio’s begin 2020 met de productie van de film willen beginnen. Het zou wel relatief vroeg zijn, aangezien er nog niks qua cast of crew bekend is. De film zal niks te maken hebben met de al bestaande serie. Dat de film er komt terwijl er al een serie is, is niet heel raar. Warner Bros en DC deden dat ook al eerder met The Flash.

Whodris Elba

Net als dat het nog steeds een mysterie is of The Suicide Squad nu een vervolg of een reboot zal worden, is het ook nog steeds niet duidelijk welke rol Idris Elba in de film zal gaan spelen. De acteur werd eerst gedacht als Deadshot, maar uiteindelijk werd duidelijk dat de acteur toch een andere, nieuwe rol op zich zou gaan nemen. Maar welke? Forbes denkt nu dat hij de rol van Bronze Tiger zal gaan spelen. Het zou niet de eerste keer zijn dat Ben Turner’s Bronze Tiger tot leven wordt gebracht. Ben Turner verscheen al eerder in The CW’s Arrow in seizoen 2 en 7. Toen werd de rol gespeeld door Michael Jai White.

Siligone Valley

HBO’s Silicon Valley zal na het zesde seizoen ten einde komen. Dit heeft het netwerk via TVLine laten weten. Seriemakers Mike Judge en Alec Berg vonden het zesde seizoen een mooie afsluiting door de populaire serie. Erg onverwachts is het niet, aangezien er aan het einde van het vijfde seizoen al sterk werd gehint naar een mogelijk einde van de serie. Silicon Valley vertelt al vijf seizoenen het verhaal van technologiebedrijf Pied Piper. Daar zal dus nog een laatste seizoen bijkomen voordat het over en uit is, zodat de makers de vrijheid hebben om de serie zo goed mogelijk te eindigen. Judge en Berg lieten in een statement weten: “Silicon Valley has been a career and life highlight for us. We’ll miss it desperately, but we’ve always let Pied Piper’s journey guide the way, and Season 6 seems to be the fitting conclusion. We are forever indebted to our incredible cast, crew, and partners at HBO. At a certain point, there’s only so much we can do to make the world a better place.” Na Game of Thrones, Veep en nu ook Silicon Valley begint HBO’s programmering wel wat leeg te worden nu. Tijd voor wat nieuwe juweeltjes dus.

Carkyrie

Als het aan de regisseurs van Captain Marvel ligt komt er zeker een team-up tussen Carol Danvers en Valkyrie. Dit hebben Ryan Fleck en Anna Boden verteld in een recentelijk interview met CinemaBlend. De twee werd in het interview gevraagd welke toekomst ze voor ‘hun’ personage zouden willen zien. “There’s been a lot of… look, I have no idea what the plans are for the future. But the speculation online about Carol and Valkyrie teaming up, I think, is a pretty cool, pretty cool idea,” vertelde Fleck. Boden vulde daarop nog aan: “She’s one of my favorite women of Marvel.” Ja, graag. Hoe snel kunnen jullie leveren? En bezorgen jullie ook thuis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *