The Night’s Watch: 30 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Onze Twilight Zone

Voordat Jordan Peele’s nieuwe Twilight Zone uitkomt, mogen we eerst nog even genieten van zijn nieuwe film ‘Us’. Maar deze twee projecten hebben meer met elkaar te maken dan alleen hun regisseur. Peele onthult namelijk tegen Rolling Stone dat de film is gebaseerd op een oude Twilight Zone aflevering. Zo wordt in het artikel beschreven dat de film geïnspireerd werd door de aflevering ‘Mirror Image’, waarin een vrouw een duplicaat van haarzelf tegenkomt bij het busstation. “It’s terrifying, beautiful, really elegant storytelling,” vertelt Peele. “And it opens up a world. It opens up your imagination.” Na al jaren actief te zijn geweest in de filmwereld, brak Peele in 2017 door bij het grote publiek met de horrorfilm Get Out, waarvan veel mensen denken dat de film zich in dezelfde wereld af zal spelen als de opkomende Us. We zullen niet lang hoeven te wachten op dat antwoord, want de film wordt in maart in de bioscoop verwacht.

Zombie League

Regisseur Zack Snyder is terug met zijn eerste film sinds Justice League. Het gaat om een zombiefilm op Netflix, genaamd Army of the Dead. Dit nieuws is bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. De film zal Snyder terugbrengen naar zijn roots, aangezien hij in 2004 doorbrak met de horrorfilm Dawn of the Dead. Daarna ging hij verder met grotere films, waaronder meerdere projecten binnen DC Films, waaronder Man of Steel, Dawn of Justice en natuurlijk Justice League. Aan THR laat Snyder weten: “I love to honor canon and the works of art, but this is the opportunity to find a purely joyful way to express myself though a genre. It will be the most kick-ass, self-aware — but not in a wink-to-the-camera way — balls-to-the-wall zombie freakshow that anyone has ever seen. No one’s ever let me completely loose.” De film wordt in 2020 op Netflix verwacht.

The Fast and the Hobbs

Gisteren werd bekend dat de opnames voor Fast and the Furious 9 bijna gaan beginnen, maar vandaag hebben we iets minder leuk nieuws rondom de succesvolle reeks. Via MTV News is namelijk bekend geworden dat Dwayne Johnson, binnen de reeks bekend als Hobbs, niet terug zal keren in de negende film. Hij laat echter wel de deur open voor een terugkeer in de tiende film, die ook al bevestigd is. Johnson zei tegen MTV: “The plan has always been for the Fast and Furious universe to grow and expand. As of now, we’re not in Fast 9 because they’re getting ready to start shooting. But who knows with Fast 10 and down the road, you never know. Because look, at the end of the day, the truth is, there’s unfinished business between Hobbs and Dom. It’s unfinished.” We hoeven het de komende tijd natuurlijk niet helemaal zonder Hobbs te stellen, omdat Johnson natuurlijk met Jason Statham te zien zal zijn in de aankomende Fast and the Furious spinoff Hobbs & Shaw. Deze film wordt in augustus in de bioscoop verwacht. Op het negende deel van The Fast and the Furious zullen we nog iets langer moeten wachten. Die komt pas uit in de lente van 2020.

I call shotgun

Ryan Reynolds hangt weer even de rode latex in de cast, want hij zal binnenkort op een andere set verwacht worden. Via Deadline is bekend geworden dat Reynolds binnenkort te zien zal zijn in de actie-komedie Shotgun Wedding, onder leiding van regisseur Jason Moore. Het plot zal gaan draaien om een stel’s taak om hun families te redden van een criminele aanval tijdens hun trouwfeest op locatie. Een verdere cast is nog niet bekend. Reynolds brak heel veel jaar geleden al door met projecten als Two Guys, A Girl and a Pizza Place, maar is de laatste jaren al helemaal niet meer weg te denken uit de filmwereld ga het enorme succes van de recente Deadpool films. Moore is vooral bekend van zijn werk aan de film Sisters, met Tina Fey en Amy Poehler.

Ten Years Challenge

De officiële titel en een eerste blik op de aankomende Zombieland 2 is uiteindelijk onthuld. De film zal Double Tap gaan heten en via Twitter is een hele bijzondere Ten Year Challenge onthuld omtrent de cast. Een poster, precies nagemaakt als de eerste poster, van de tweede film is daar geplaatst. Bekijk de foto hieronder. Op de poster zijn de vier hoofdrolspelers te zien, Emma Stone, Jesse Eisenberg, Woody Allen en Abigail Breslin, maar dan natuurlijk tien jaartjes later. (Abigail is zo groot geworden!!)
En dat is niet het enige nieuws rondom het langverwachte tweede deel. Ook is via Deadline bekend geworden dat Sin City’s Rosario Dawson aan de al goed gevulde cast is toegevoegd. Naast de vier hoofdrolspelers en Dawson zullen ook onder andere Bill Murray, Avan Jorgia en Zoey Deutch in de film te zien zijn. De film is geschreven door originele Zombieland schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese, die in de tussentijd nog even de twee Deadpool films hebben geschreven, en oorspronkelijke regisseur Ruben Fleischer keert ook weer terug. De film wordt in oktober 2019 in de bioscoop verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *