The Night’s Watch: 30 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Mother of Iron

Emilia Clarke zou oorspronkelijk een rol hebben gehad in Iron Man 3. Dit heeft schrijver Drew Pearce onthuld via een foto op Instagram. De rol werd uiteindelijk geschrapt doordat het scrip veranderde en laten we wel wezen, we zijn beroofd. Beroofd! Clarke is natuurlijk niet meer weg te denken uit onze harten door haar rol als Daenerys Targaryen in Game of Thrones, waar ze haar talenten seizoen na seizoen liet zien. En Marvel heeft daar dus bijna van mee kunnen genieten. Pearce heeft niet verteld welke rol de actrice zou hebben gespeeld in de film, alleen dat ze aanwezig was tijdens een vroege tafellezing in 2012. Be-roofd! Bekijk de foto hieronder.

Nah, niet leuk genoeg

Chris Hemsworth heeft bekend waarom hij niet terugkeerde voor de vierde Star Trek film. Hij vond het script niet goed genoeg. Hemsworth speelde in J.J. Abrams’ reboot uit 2009 de rol van George Kirk, de vader van James, die zichzelf opofferde om zijn bemanning te redden. De vierde film zou gaan draaien om dit conflict, maar Hemsworth zag het niet zitten om terug te keren. Aan Variety vertelde de acteur: “I didn’t feel like we landed on a reason to revisit that yet. I didn’t want to be underwhelmed by what I was going to bring to the table.” Star Trek 4 staat momenteel in de ijskast en er is nog geen indicatie dat die er binnenkort uitgehaald wordt. Het is dus de vraag of de film er überhaupt nog zal komen.

Not kitting

Game of Thrones’ Kit Harington is naar verluid opgenomen in rehab wegens alcoholproblemen, uitputting en stress. Dit heeft Page Six laten weten. De acteur zou de stress rondom het einde van Game of Thrones en het verliezen van zo’n belangrijk deel van zijn leven niet goed hebben kunnen verwerken en heeft nu dus professionele hulp gezocht. Zijn vertegenwoordig liet tegenover TMZ weten: “He has decided to utilize this break in his schedule as an opportunity to spend some time at a wellness retreat to work on some personal issues.” Harington heeft in het verleden al eerder aangegeven soms problemen te hebben met de stress rondom de druk en roem van Game of Thrones. Ook was hij tijdens de perstoer heel open over zijn moeite met het beëindigen en loslaten van de show. Tel daar de stress van de kritiek en de ontwikkelingen van zijn personage bij op en het is niet heel raar dat Harington tijd voor zichzelf nodig heeft. We hopen dat hij snel weer de oude is.

Like a prayer

Dexter Fletcher, de regisseur van Rocketman zou hierna graag een biografische film over Madonna regisseren. Rocketman gaat over het leven van Elton John, dus hij is inmiddels al goed aan het oefenen. Ook nam hij destijds de regie over Bohemian Rhapsody over. Fletcher heeft nu aan Entertainment Weekly laten weten dat hij hierna zijn pijlen wil richten op een Madonna biopic, die natuurlijk ook een zeer interessante carrière op haar naam heeft staan. En als hij zelfs geen idee heeft, heb ik nog wel een goed idee in het horror genre. Iets met songfestivals.

Only if he’ll be back

James Cameron had niet willen terugkeren naar het Terminator franchise als Arnold Schwarzenegger dat niet ook had gedaan. Dat heeft hij laten weten in een interview met Flicks and the City. Cameron en Schwarzenegger maakte al eerder twee Terminator films samen, nummer 1 en 2. Bij 3 bleef Schwarzenegger nog even hangen, maar kwam er wel een andere regisseur. Nu voor de zesde film zijn de twee eindelijk weer bij elkaar. Cameron vertelde: “I said ‘Look I’d love to be involved in this, but I can’t be involved in a Terminator movie without working with my good friend of 35 years, Arnold Schwarzenegger, even if it’s to officially pass the baton to a new generation of characters. So that’s what we all agreed to do.” Terminator 6 verschijnt in november in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *