The Night’s Watch: 30 november

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Bond. Richard Bond.

Game of Thrones’ Richard Madden is na zijn werk in de nieuwe BBC serie The Bodyguard de nieuwste naam in de “Wie wordt de nieuwe Bond”-molen. Madden deed zijn eigen duit in het zakje tegen GQ Magazine. “Everyone just loves the rumour mill on that topic,” zei hij in eerste instantie. “I’m just the next one.” Maar hij gaf daarna wel aan dat hij het een eer vond om überhaupt genoemd te worden en dat hij zeker ervoor in zou zijn om de rol van de superspion op zich te nemen. “I don’t want to curse anything by talking about it,” voegde hij er nog aan toe. “If you talk about it, you curse it.

Van ballen naar houten poppen

Het houdt maar niet op met de live action versies van klassieke Disney films en Pinoccio is de volgende in de wachtrij. Pinoccio vertelt het verhaal over weduwnaar Gepetto die zo graag een kind wil dat hij er één maakt van hout. Wanneer Pinoccio door magie tot leven komt, begint hij aan zijn missie op een echte jongen te worden. Collider meldt nu dat Disney in gesprek is met Tom Hanks om de rol van Gepetto op zich te nemen. Een acteur als Tom Hanks zou natuurlijk perfect zijn in zo’n rol, maar juist omdat hij alles kan spelen is hij natuurlijk niet goedkoop. Dus de zaken zijn nog zeker niet rond.

Save the cheerleader, Save The Deli

Deadline meldt dat NBC bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe serie, gebaseerd op het boek Save The Deli van David Sax. De serie wordt voor televisie geschreven door Lauren Bachelis en naar verluid geregiseerd door Bachelis zelf, samen met Heroes en This is Us acteur Milo Ventimiglia en Russ Cundiff. Save The Deli draait om een 30-jarige vrouw die tot haar eigen en haar familie’s grote verbazing de eigenaar wordt van de family ‘deli’, waarna haar koppige personeels- en familieleden haar werk bijna onmogelijk maken. Het is nog niet bekend wanneer de serie uitgezonden zal gaan worden.

Blijven rijden

Baby Driver actrice Eiza Gonzalez gaat deel uitmaken van de cast van de Fast And The Furious spin-off Hobbs and Shaw. Dit werd bekend gemaakt door Variety en vervolgens door de actrice zelf bevestigd op sociale media. De nieuwe film brengt Dwayne Johnson en Jason Statham terug als Luke Hobbs en Deckhard Shaw. Van het plot is nog weinig bekend, behalve dat Hobbs en Shaw zich over hun verschillen heen moeten zetten en samen moeten werken tegen een nieuwe vijand in de vorm van Idris Elba. De film wordt in 2019 verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *