The Night’s Watch: 31 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Hide yo kids

Warner Bros heeft aangekondigd dat Robert Zemeckis’ hermaak van The Witches in oktober 2020 uit zal komen. Die Halloween is dan in elk geval alvast volgeboekt, nietwaar? Het nieuws is bekend gemaakt door Deadline. De film is gebaseerd op het bekende boek van Roald Dahl en een hermaak van Nicolas Roeg’s origineel uit 1990. De film vertelt het verhaal van een jongen die op vakantie met zijn oma op een conferentie van heksen terecht komt en erachter komt dat ze een plan hebben om alle kinderen in muizen te veranderen. In 1990 bezorgde de film een hoop kinderen nachtmerries, dus laten we hopen dat het met de nieuwe film ook gebeurd.

Verzoek geaccepteerd

CBS’ nieuwe hit, God Friended Me, is vernieuwd voor een tweede seizoen. Het is niet de enige nieuwe serie die de afgelopen dagen door CBS groen licht heeft gekregen. Ook FBI, Magnum P.I. en Neighborhood kregen al eerder goed nieuws te horen. “We’re thrilled with how God Friended Me has performed on Sundays. It’s one of the top three new series on television, has improved its time period significantly, and continues a long tradition of prestige dramas for CBS on the night,” laat CBS Entertainment president Kelly Kahl in een aankondiging weten. Dit nieuws bereikte ons via The Hollywood Reporter. God Friended me vertelt het verhaal van een atheïst wiens leven op zijn kop staat wanneer God hem toevoegt op Facebook. De serie kent een hoofdrol voor Brandon Micheal Hall.

Squad Assemble

Warner Bros heeft laten weten dat Suicide Squad 2, genaamd The Suicide Squad, in augustus 2021 zal verschijnen. Eerst zou de regisseur van het eerste deel, David Ayer, terugkeren, maar die besloot het project te verlaten en werd vervangen door Gavin O’Connor. Toen de film werd uitgesteld besloot O’Connor ook verder te gaan kijken, dus nu ligt de taak volgens de laatste geruchten bij Guardians of the Galaxy regisseur James Gunn. Dit is een controversiële beslissing, omdat James Gunn bij Disney werd ontslagen nadat er oude, pedofiele tweets naar boven waren gekomen. Toch heeft The Hollywood Reporter laten weten dat Gunn waarschijnlijk de man zal worden voor de taak. Productie voor de film is verder nog niet begonnen. Het publieke oog ligt nu nog vooral op een ander lid van Suicide Squad, Harley Quinn, en haar solofilm, Birds of Prey, die volgend jaar zal verschijnen. David Ayer liet gisteren via Twitter nog weten uit te kijken naar de film, toen hij reageerde op een vraag van een fan of hij trots was op de nieuwe beelden van Bird Of Prey. Ayer is niet betrokken bij Bird of Prey, maar als degene die Harley Quinn naar het grote scherm heeft gehaald, is hij er natuurlijk wel emotioneel bij betrokken. Zie de tweet hieronder.

Stand Up!

Er zal weer een boek van Stephen King worden omgezet naar visueel materiaal. Nadat al veel werken van King omgezet zijn naar populaire films of series, is het nu de beurt aan 1978’s The Stand. Het boek zal op CBS All Access, CBS’ streamingplatform, worden omgezet naar een korte serie bestaande uit tien afleveringen. Dit is via TVLine bekend gemaakt. Tijdens CBS’ deel van de 2019 TCA Winter Tour liet King weten: “I’m excited and so very pleased that The Stand is going to have a new life on this exciting new platform. The people involved are men and women who know exactly what they’re doing, the scripts are dynamite. The result bids to be something memorable and thrilling. I believe it will take viewers away to a world they hope will never happen.” Het boek vertelt het verhaal van een post-apocalyptische wereld, waarin de overlevenden van een epidemie moeten kiezen tussen goed en kwaad. Het verhaal heeft de potentie een epische serie te maken, dus laten we hopen dat het CBS lukt om dit te verwezenlijken. Een eerdere poging van ABC in 1994 flopte namelijk na vier afleveringen.

A Dune deal

Zendaya wordt naar verluid beoogd voor een rol in Denis Villeneuve’s Dune. Villeneuve is al sinds 2016 bezig om Frank Herbert’s legendarische werk naar het scherm te brengen, maar pas toen vorig jaar Timothée Chalamet tekende als hoofdpersonage Paul Atreides begon er echt vorm in te komen. Sindsdien hebben al meer grote namen zich bij het project aangesloten, waaronder Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgård en Oscar Isaac. Naar verluid wil hij daar nu Spider-Man’s Zendaya aan toevoegen, in de rol van Paul’s liefje Chani. De geruchten zijn naar buiten gebracht door Collider, maar er is dus nog geen officiële aankondiging over gedaan. Dune is een zesdelige serie van Frank Herbert en vertelt het verhaal van een toekomstig wonderland, op een schaal van Lord of the Rings en A Song of Ice and Fire. De productie is nog niet begonnen.

Hob, hob, hob!

Het is nog even wachten tot we de eerste beelden van de Fast and the Furious spinoff, Hobbs & Shaw, kunnen gaan bekijken. Dwayne Johnson heeft via Twitter laten weten dat de trailer vrijdag wereldwijd zal verschijnen! De nieuwsmolen rond de film is al lange tijd op volle kracht op gang, de eerste beelden waren veelbelovend en als je daar dan nog een sterrencast van niet alleen Johnson, maar ook onder andere Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Eiza Gonzalez en Roman Reigns bovenop doet, is het niet verrassend dat de verwachtingen van de film hoog zijn. Bekijk hieronder de tweet.

Johnson houdt zelf de molen ook gaande. Zo liet hij onlangs al via Instagram weten dat hij zelf graag Aquaman’s Jason Momoa in de film had willen hebben als zijn broer. Ja, als je dat soort dingen gaat roepen, gaan wij op onze beurt natuurlijk nu al roepen om een tweede deel. Dat krijg je dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *