The Night’s Watch: 31 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Avengers 2.0

Als het aan Chris Evans ligt weet hij al wat zijn volgende film gaat worden. Evans zou graag een vriendenkomedie met Avengers collega Chris Hemsworth willen maken. Dat heeft de acteur aan Variety laten weten. “I would love to do one of those ’80s buddy comedies, where we could shed the characters we are known for,” vertelde Evans. Dit zei hij naar aanleiding van een quote van Hemsworth waarin deze vertelde dat ze volgens hem uit elkaar waren gehouden tijdens de perstour, omdat ze ‘teveel plezier hadden samen’. Evans reageerde daar ook nog even op door te zetten dat dit grote bullshit was, omdat hij in het verleden zoveel plezier had gehad met Hemsworth. Tijd voor een nieuwe film, dus.

Mystery prince

Game of Thrones is inmiddels ten einde, maar dat betekent niet dat het speculatiewiel ten einde is gekomen. (Of is gebroken – get it?) Één van de punten van gesprek is de nieuwe prins van Dorne, die aanwezig was tijdens de vergadering van Lords en Ladies, om een beslissing te nemen over het lot van twee van de serie’s meest prominente personages. De identiteit van de prins wordt echter nooit bekend gemaakt, maar Toby Osmond, die de rol op zich nam, heeft zo zijn eigen theorie over wie hij was. Hij dacht dat de prins een jongere broer moest voorstellen van Doran en Oberyn. Dit maakte hij bekend in een interview met Screenrant. “Someone mentioned a possible name, but I think it was an invented name. So it would have just been a series name,” vertelde de acteur. “A lot of people have suggested Quentyn Martell, of course. But just doing the math, I thought, well, Prince Doran’s kid… I’m just, I’m too old, unfortunately. There’s no way I could be a brother of Trystane because he could probably be my son, to be honest. So I just figured I was the younger brother of Doran and the Red Viper.”

Mirror mirror, here we go again

Disney heeft Marc Webb op het oog als regisseur van een nieuwe live action film over Sneeuwwitje. Want dat was waar we nog gebrek aan hadden in de wereld: nog een Sneeuwwitje film. Disney is sowieso momenteel geobsedeerd door live action remakes. Dit jaar alleen al hebben we Aladdin, The Lion King, Mulan en Lady and the Tramp op de planning staan. Het was dus wachten tot er weer een greep werd gedaan naar Sneeuwwitje. Variety heeft bekend gemaakt dat Webb de studio’s eerste keuze is voor het project. Webb is onder andere bekend van zijn werk voor The Amazing Spider-Man.

Liam Nee-son

Liam Neeson is toch niet gecast in de aankomende Kingsman voorloper. Dit heeft regisseur Matthew Vaughn laten weten aan Screenrant. Het nieuws gaat dus in tegen eerdere verslagen dat de acteur een belangrijke rol zou gaan spelen in de film. En nu is die droom TAKEN away. (Oke, die was flauw.) “I was also reading last week that Liam Neeson is in it and he isn’t,” vertelde Vaughn. “‘Liam Neeson’s in it.’ Jesus, not the last time I checked.” Het is overigens niet zo dat de cast om sterren verlegen zit. Onder andere Ralph Fiennes, Stanley Tucci, Daniel Bruhl, Matthew Goode, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Djimon Hounsou en Charles Dance zijn al gecast in de film. De film zal zich af gaan spelen tijdens de eerste wereldoorlog en gaan draaien om de oorsprong van de Kingsman organisatie.

And the story continues

Toy Story 4 is goed bezig. De film heeft het Fandango pre-sales record van The Incredibles 2 verbroken. De film had een lastige start, ook omdat veel fans na de afrondende conclusie van de derde film voorzichtig waren om het verhaal weer open te gooien, maar al het beeldmateriaal dat tot nu toe te zien is geweest is fantastisch en dat is te zien in de voorverkoop. De film is nu de animatiefilm met de hoogste voorverkoop in de eerste 24 uur. We gaan zien of de film ook het beste openingsweekend gaat hebben. The Incredibles moeten uitkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *