The Night’s Watch: 4 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Stranger Widow

Stranger Things’ David Harbour heeft zich bij de cast van Black Widow’s solofilm gevoegd. Dit werd bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. Regisseur Cate Shortland is bezig de cast op te bouwen, na onlangs ook Florence Pugh aan de cast te hebben toegevoegd. Er zijn nog weinig plotdetails bekend over de film, behalve dat het zal gaan daarom om Scarlett Johansson’s Natasha Romanoff en zich zal gaan richten op haar turbulente voorgeschiedenis. Er gaan veel geruchten van gesprekken, maar Harbour is dus de derde persoon die officieel aan de cast wordt toegevoegd. Wanneer de productie precies van start zal gaan, is nog niet bekend.

More life

Netflix heeft Ricky Gervais’ After Life vernieuwd voor het tweede seizoen. Dat werd door het platform zelf bekend gemaakt. De serie staat pas sinds vorige maand op Netflix, wat de vernieuwing aan de vroege kant maakt. De serie draait om journalist Tony Johnson, die suïcidaal wordt na het overlijden van zijn vrouw. Gervais is natuurlijk wereldberoemd als komediant, wat ook heeft bijgedragen aan het succes van de serie. Het tweede seizoen van After Life zal zes afleveringen bevatten en in 2020 op Netflix verschijnen.

Scherlinger’s Goose

En dan nu over op het slechtere nieuws, Avengers: Endgame regisseur Anthony Russo wil niet reageren op de vraag of Goose wel of niet de Snap heeft overleefd. De regisseur had een interview met Fandango, waarin de vraag werd gesteld, maar hij antwoordde: “That’s certainly something I cannot comment on at this point. I know, I can imagine a lot of people want to know that.” Geef ons ANTWOORDEN, Tony. Het personage Goose werd vorige maand geïntroduceerd in Captain Marvel en is in korte tijd een enorme fanfavoriet geworden. En de kat zou ook nog eens goed van pas kunnen komen in de aankomende strijd tegen Thanos. Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid over het lot van Goose, want ik ben die slapeloze nachten enorm zat.

To even more boys

Het To All The Boys vervolg, P.S. I Still Love You, heeft 13 Reasons Why’s Ross Butler bij de cast gevoegd. 2018’s Netflix hit To All The Boys I’ve Loved Before kreeg onlangs de aankondiging van een vervolg en is sindsdien druk bezig de cast op te bouwen. De film zal worden gebaseerd op het boek van Jenny Han, net als de eerste film werd gebaseerd op het eerste boek uit de reeks. Butler zal in de film de rol van Trevor Pike gaan spelen, Noah Centineo’s Kavinsky’s beste vriend. Al eerder werd gekend dat Jordan Fisher was gecast in de rol van John Ambrose. Het nieuws werd door Netflix zelf bekend gemaakt op Twitter.

Cats: The Wrap

De opnames van de Cats film zijn afgerond. Dat werd door de productie op Twitter bekend gemaakt. Cats is de volgende in een lange rij van musicals die een filmvertolking krijgt en heeft in elk geval alvast een grote cast op haar naam staan, van onder andere Taylor Swift, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Rebel Wilson en Judi Dench. De film is sinds december vorig jaar in productie en wordt eind december van dit jaar in de bioscoop verwacht, net op tijd voor de kerstvakantie (mochten er nog mensen zijn die nog plannen zoeken). Bekijk de post hieronder.

Marsching Mary

Battlestar Galactica’s Mary McDonnell heeft zich bij de cast van de Veronica Mars revival gevoegd. De serie werd in 2007 na drie seizoenen gecanceld, tot het ongenoegen van veel fans die vonden dat de serie veel meer had kunnen worden. In 2014 werd er al een film gemaakt over de serie en onlangs werd bekend gemaakt dat Hulu de serie voor acht afleveringen terug zal halen. Veel van de oorspronkelijke cast zal terugkeren voor de revival en er worden ook nieuwe mensen aan de cast toegevoegd, waaronder dus McDonnell. Dit werd bekend gemaakt door TVLine. Ze zal de rol van een goedhartige psycholoog gaan spelen in de serie, maar voor wie is nog niet bekend. De serie zal gaan draaien om Veronica Mars, die wordt aangenomen om de moord op een aantal feestende studenten op te lossen, waarna ze op een groot mysterie stuit. Wanneer de serie precies zal verschijnen is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *