The Night’s Watch: 4 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come

Irony Mirror

In een uiterst ironische twist lijkt door onze vooruitstrevende technologie de datum waarop het vijfde seizoen van Black Mirror uitkomt te zijn uitgelekt, meldt Mirror. Het officiële Netflix Twitter account postte een tweet, die inmiddels verwijderd is, waarin stond dat de eerste aflevering van het vijfde seizoen van de futuristische serie op 28 december uitkomt en ‘Bandersnatch’ zal heten. Dit falen van technologie is uiterst ironisch, aangezien de serie bestaat uit losstaande afleveringen die zich allemaal richten op technologische ontwikkelingen en de heftige impact die deze kunnen hebben op de wereld zoals wij die kennen. Mocht je daar interesse in hebben, zou ik snel gaan kijken, want het volgende seizoen schijnt er dus al aan te komen.

He’s the director now

Marvel heeft een eerste blik laten zien van Henry Simmons’ agent Mack in zijn nieuwe rol als directeur van S.H.I.E.L.D. in het aankomende zesde seizoen van de hitserie, gebaseerd op de stripboeken van Marvel. Aan het eind van het vijfde seizoen werd de rol aan agent Mack toegewezen, nadat de oorspronkelijke directeur, Phil Coulson, niet meer aan die taken kon voldoen. Simmons gaf aan dat hij het een leuke uitdaging vond om zijn personage deze richting op te sturen. Het is in elk geval te hopen dat Mack het team een beetje heel houdt, want Agents of Shield is inmiddels al vernieuwd voor een zevende seizoen.

Terug het kantoor in

Fans van The Office duiken weer hoopvol op nu de cast op Twitter foto’s heeft geplaatst van een herenigingsbrunch. Niet gelijk te enthousiast worden, het was echt alleen voor de cast, geen camera’s. Maar het zorgt er wel voor dat de geruchten uit 2017, over een mogelijke televisiereünie of zelfs een nieuw seizoen, weer in het rond gaan. Er is nog niks officieel toegezegd, maar meerdere leden van de oorspronkelijke cast hebben laten weten dat ze er zeker voor in zijn, onder wie Pam’s Jenna Fisher. De enige die er voorlopig echt nog geen oren naar lijkt te hebben is Steve Carell, en wie wil er nou een reünie zonder Micheal?

O’Brienbee

Het lijkt erop dat de aankomende Transformers film Bumblebee een heel andere kant van het gelijknamige personage gaat laten zien, of in elk geval laten horen. In de film, die zich richt op de voorgeschiedenis van Bumblebee, gaat het personage zijn eigen stem krijgen, en dat klinkt enorm als Dylan O’Brien. Transformers producer Lorenzo di Bonaventura vertelt tegen IGN dat aangezien het verhaal over Bumblebee gaat, het wel zo logisch was dat we zijn stem ook te horen krijgen. En hiervoor hebben ze gebruik gemaakt van de stem van Teen Wolf’s Dylan O’Brien. In de film wordt Bumblebee op aarde vrienden met tiener Charlie (Hailee Steinfeld), waarna ze samen de strijd moeten aangaan tegen de duistere Decepticons.

I’m thinking of joining things

Captain Marvel’s Brie Larson heeft haar volgende rol alweer op de planning staan. Ze voegt zich bij filmmaker Charlie Kaufman voor de aankomende Netflix film ‘I’m Thinking About Ending Things’, meldt Deadline. De film is gebaseerd op het boek van Iain Reid uit 2016 en vertelt het verhaal van een jonge vrouw voor wie een reis een rare wending neemt als ze opgesloten komt te zitten in een verlaten school en tijdens die opsluiten langzaam mentaal achteruit begint te gaan, terwijl ze zich af begint te vragen of ontsnappen wel mogelijk is of dat het misschien makkelijker is om er een einde aan te maken. Erg duister, maar het type rol waar Larson waarschijnlijk een geweldige prestatie zal kunnen leveren, zoals ook het geval was in Room. Het is nog niet bekend wanneer de film mogelijk uit zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *