The Night’s Watch: 4 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

No objection, your honor!

Bryan Cranston zal de hoofdrol gaan spelen in Your Honor, een nieuwe HBO miniserie. Dit nieuws is bekend gemaakt door Deadline. Cranston heeft zich sinds het einde van de hitserie Breaking Bad voornamelijk gericht op het maken van films, maar maakt voor HBO blijkbaar graag een uitzondering. In de serie speelt Cranston een gewaardeerde rechter die, nadat zijn zoon wordt aangereden, verstrikt raakt in een web van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. Er staan tien afleveringen op de planning en die worden geschreven door Peter Moffat (Criminal Justice) en Robert en Michelle King (The Good Wife, The Good Choice). Er is nog geen regisseur bekend, maar productie zal waarschijnlijk later dit jaar van start. Wanneer de serie op HBO te zien zal is, is ook nog niet bekend.

Guardians, assemble

Voor nu is Guardians of the Galaxy 3 nog voor onbepaalde tijd op pauze gezet, maar geen nood! Chris Pratt belooft dat er absoluut een derde deel komt. Dit liet de acteur weten toen hij recentelijk met Variety sprak ter promotie van zijn nieuwe film, The Lego Movie 2. Pratt vertelde: “Yeah, we’re gonna see another one. I promise there’ll be a third movie. I don’t know exactly what that’s gonna look like. But I know everyone onboard is just eager to give the fans what they want and wrap up a trilogy in a meaningful way.” De film zou eigenlijk in 2019 met de productie beginnen met in 2020 verschijnen, maar nadat regisseur James Gunn werd ontslagen wegens oude, aanstotelijke tweets werd het project op pauze gezet. Tot nu toe is er nog geen nieuwe regisseur aan het project verbonden, hoewel er wel constant geruchten rondom zijn. Maar goed, al moeten we vijftig jaar wachten en hebben ze allemaal rollators tegen die tijd… Als Chris Pratt zegt dat het gebeurt, dan gebeurt het. Hopelijk.

Visa afgewezen

Slecht nieuws voor fans van Travelers. Netflix heeft namelijk na drie seizoenen besloten om met de serie te gaan stoppen. Dit nieuws is door Eric McCormack bevestigd via Twitter. McCormack speelt in de serie FBI agent Grant MacLaren, de leider van een team die aan de hand van tijdreizen de wereld moet redden. Naar McCormack kende de serie ook hoofdrollen voor MacKenzie Porter, Nesta Cooper en Jared Abrahamson. Ook Porter liet via Twitter wat afscheidswoorden weten. Bekijk hieronder de tweets.

Mission announced

Mission Impossible 7 en 8, die tegelijkertijd zullen worden opgenomen, hebben officiële verschijningsdata gekregen. Deel zeven zal in juli 2021 verschijnen en deel acht iets meer dan een jaar later, in augustus 2022. Dit is bekend gemaakt via Variety. Opnames zullen naar verluid eind dit jaar beginnen, maar er zijn nog geen details over het plot of de cast vrijgegeven. Wel is al bekend dat regisseur Christopher McQuarrie terug zal keren na zijn succes met de laatste twee films. Verdere ontwikkelingen houden we in de gaten.

Niet-Buffy The Vampire Slayer

Sarah Michelle Gellar heeft laten weten dat ze niet terug zal keren voor de reboot van Buffy The Vampire Slayer, die afgelopen serie is aangekondigd. Gellar speelde de hoofdrol in de serie die van 1997 tot 2003 voor zeven seizoen te zien was. Hierin kwam Buffy (Gellar) erachter dat ze afkomstig was uit een lijn vechters, die de strijd aangaan met bovennatuurlijke krachten. Hierna moest Buffy een manier zien te vinden dit nieuwe leven te combineren met haar normale leven. Gellar liet helaas in een recentelijk interview met The Wrap weten dat ze geen plannen had om terug te keren in de iconische rol. “I don’t know anything about it, honestly,” vertelde Gellar. “I think that it’s a great story and I’m glad that it will get retold and hope that people will watch it. But, you know, I’ve told my story with it.” Hiermee zijn de verwachtingen over de nieuwe serie waarschijnlijk wel aardig bekoeld, want een serie over Buffy zonder Buffy klinkt een stuk minder aanlokkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *