The Night’s Watch: 4 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Luke Cage snapped

Marvel fans schrokken op toen op het internet ging circuleren dat Luke Cage’s Mike Colter in een interview had gezegd dat Luke Cage Thanos’ Decimation snap niet had overleefd. Nu heeft Colter wel iets dergelijks gezegd, maar hij leek het toch ietsje anders te bedoelen. Tegen Comic Book zei Colter: “Am I in Avengers: Endgame? Well, you know what? Based off what happened, I’m already dead, the snap has already happened with Luke Cage. We’re dead, we’re already gone! I hate to break it down, break people’s… but no, no, we’re not.” Colter doelde hiermee natuurlijk op het feit dat Netflix enkele maanden geleden de serie Luke Cage na twee seizoenen te stoppen. Niet alleen Luke Cage viel hier slachtoffer aan, maar ook de andere Marvel series Iron Fist en Daredevil. Het zet echter wel aan het denken over hoe de snap de Marvel series die wel verder zijn gegaan kan beïnvloeden. Ik hoop nog steeds dat Agents of Shield het onderwerp in het aankomende zesde seizoen zal aanspreken.

Fear The Walking Crossover

Austin Amelio’s Dwight zal een overstap maken naar The Walking Dead’s spinoff, Fear The Walking Dead. Er is al sinds het begin van de spinoff serie gespeculeerd over een crossover, maar het duurde tot het vierde seizoen van de serie voordat dit echt werkelijkheid werd met de overstap van Lennie James’ Morgan, die deel uit ging maken van de cast aan het einde van het vierde seizoen. Comic Book laat nu weten dat ook Austin Amelio nu de sprong zal maken en in het vijfde seizoen het personage Dwight nieuw leven in zal blazen. Hoe lang het personage in de serie te zien zal zijn is onbekend, maar wel zou er al langere tijd sprake van zijn. Dwight was in The Walking Dead voor het laatst te zien aan het einde van het achtste seizoen, toen hem door Daryl verteld werd nooit meer terug te keren. Daar heeft hij in elk geval dus naar geluisterd.

Hold your knives

Het is nog even wachten, maar er is licht aan het einde van de tunnel voor de Killing Eve fans. BBC America heeft bekend gemaakt dat de serie in April zal terugkeren voor het tweede seizoen. Dat is geen seconde te vroeg, want we hebben lang genoeg moeten wachten na de bloedstollende finale en cliffhanger van het eerste seizoen. En we kunnen gelijk verder waar we gebleven zijn, want BBC America directeur Sarah Barnett heeft laten weten dat de serie slechts enkele seconden na het eerste seizoen verder gaat: “Killing Eve is picking up exactly 36 heart-thumping seconds after the events of the season finale. This new season is packed with superlative performances and is as twisty, subversive, darkly funny, nerve-wracking and pleasurable as our fans could desire.” We zijn benieuwd!

Come closer

Netflix is na Bird Box weer op weg naar de volgende hitfilm. Hun volgende project is Close, die deze maand op de website zal verschijnen en waarvan nu de trailer te bewonderen is. De film heeft een hoofdrol voor The Girl With The Dragon Tattoo’s Noomi Rapace, die in de rol van een doorgewinterde bodyguard kruipt, die de taak heeft gekregen een rijke erfgename (Sophie Nélisse) te beschermen. Close is gebaseerd op de ervaringen van Jacquie Davis, die bekend staat als de beste vrouwelijke bodyguard ter wereld. De film wordt op 18 januari op Netflix verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *