The Night’s Watch: 4 juni

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Queen B of the jungle

We hebben eindelijk een duidelijke clip van Beyonce als Nala in de aankomende Lion King live action film. Live action wordt hierin ruim gebruikt, aangezien de dieren nog steeds computergeanimeerd zijn, maar wel op veel realistischere wijze dan de klassieker uit 1994. De film kent sowieso een fantastische stemmencast, met onder andere James Earl Jones als Mufasa, Donald Glover als Simba, Seth Rogen als Pumbaa, Billy Eichner als Timon en Chiwetel Ejiofor als Scar. Daar maakt Beyonce natuurlijk een geweldige toevoeging aan. De film verschijnt half juli in de bioscoop. Bekijk de clip hieronder.

Fear The Three Rings

Fear The Walking Dead speelt ook in op Rick’s off-screen filmverhaallijn. De drie ringen op de helikopter, die Rick afgelopen seizoen naar veiligheid bracht, maakten gisteren hun terugkeer naar het televisiescherm in de spin-off Fear The Walking Dead. Personage Al (Maggie Grace) kwam in contact met een walker die hetzelfde symbool verstopt in zijn kleding had. Na het verslaan van de walker werd Al ontvoerd door een nog onbekende groep. Andrew Lincoln verliet in het negende seizoen de serie, maar gelijk werd bekend gemaakt dat de acteur wel een trilogie aan films zou maken binnen dezelfde wereld. Op die manier kan Rick’s verhaal toch vervolgd worden en hoeft Lincoln niet constant maanden weg te zijn bij zijn familie. Het is nu dus de vraag of Fear The Walking Dead ook een rol zal gaan spelen binnen de films of dat dit gewoon een leuke easter egg was. Hoe dan ook is het leuk om een teken van leven te zien van Rick’s verhaallijn. Figuurlijk gesproken.

Gather ‘round

Joe en Anthony Russo gaan samenwerken met Netflix om een Magic: The Gathering serie te ontwikkelen. Magic: The Gathering is een kaartspel waarbij spelers de strijd met elkaar aangaan als magiërs en elkaar verslaan door spreuken, monsters of magische voorwerpen op te roepen. Inmiddels is het spel ook omgezet naar videospellen, maar een televisieserie kenden we nog niet. De serie en de samenwerking is door Netflix zelf aangekondigd. Er is nog geen datum bekend waarop de serie zal verschijnen. Bekijk de tweet hieronder.

Petities of the Caribbean

Het is de eeuw van de petities en daar is Pirates of the Caribbean geen uitzondering op. Fans van het franchise zijn inmiddels meerdere petities begonnen om Johnny Depp toch terug te laten keren. Recentelijk werd bekend dat de studio een zesde film binnen de reeks wil maken, maar dan zonder Depp en daarmee zonder Jack Sparrow. Daar zijn de fans het dus niet mee eens. Er zijn twee grote petities die elk al zeker 20,000 handtekeningen hebben, zo maakte CinemaBlend bekend. Depp is natuurlijk legendarisch als Jack Sparrow, maar zijn vertolking is al jaren niet mee zoals die in het begin was. De vraag rest dus nog wel of het überhaupt verstandig is om nog een zesde film te maken. Wellicht is het beter om het franchise een rustige dood te laten sterven.

Asgardians of the Galaxy

Na Endgame willen de fans niets liever dan Thor terug te zien keren in de derde Guardians of the Galaxy film. Alle mogelijkheid is er, aangezien Thor zich aan het einde van de film bij de Guardians voegt om zijn verleden op aarde even achter zich te laten. Chris Hemsworth ziet het zelf gelukkig ook wel zitten. Dat heeft de acteur laten weten in interview met CinemaBlend. “I’ll work with any of those guys. Asgardians Of The Galaxy. That’s actually great,” zei Hemsworth in het interview. “You might’ve just got me my next job. Thank you, man.” Ondanks dat een verschijning van Thor in Guardians dus aardig voor de hand ligt, is er nog steeds geen officiële bevestiging. Nu is het voorlopig sowieso nog wel even wachten op de derde film, dus ze hebben er wel nog alle tijd voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *