The Night’s Watch: 4 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

The Hitman’s Crossbones

Captain America’s Frank Grillo is gecast in het vervolg op The Hitman’s Bodyguard, The Hitman’s Wife’s Bodyguard (In de categorie pakkende titels). Dat heeft Variety bekend gemaakt. De film is een vervolg op de Ryan Reynolds film uit 2017. De film scoorde niet goed on recensenten, maar wel onder fans, vandaar dat er in mei vorig jaar bekend werd gemaakt dat er een vervolg op zal komen. In het vervolg zal de oorspronkelijke cast ook terugkeren, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek. Ook de originele regisseur, Patrick Hughes, zal terugkeren. De opnames van de film zijn twee dagen geleden begonnen. Wanneer de film in de bioscoop wordt verwacht is nog niet bekend.

Nick of Time

Samuel L. Jackson wil meer van Nick Fury’s verleden binnen het MCU verkennen. Dit heeft hij verteld in een interview met CinemaBlend. Jackson had het interview ter promotie van Captain Marvel, waar al in een deel van Nick Fury’s nog onbekende verleden zal worden gedoken. Dit smaakt blijkbaar naar meer, want tegen CinemaBlend vertelt Jackson: “Part of his service record and also the fact that he was a spy for a while. Where was he, what was he doing, how did he meet this particular person? He met Natasha through the whole spy thing, I’d like to explore that a bit. I’d also like to know what he was doing after Winter Soldier when they said go to Europe and find out what’s going on.” Voor een kans om Fury’s verleden met Natasha Romanoff te verkennen, hoeft Jackson wellicht niet lang te wachten. Marvel bereidt momenteel de opnames van een Black Widow solofilm voor, die zich naar verwachting zal gaan richten op haar verleden. Wie weet zien we Nick Fury dan ook wel even langskomen.

Stranger Ghostbusters

Ghostbusters 3 heeft al twee hoofdrollen gevonden in Stranger Things’ Finn Wolfhard en The Leftover’s Carrie Coon. Dit is bekend gemaakt door Variety. De aankondiging dat er een vervolg zou worden gemaakt op de eerste twee originele Ghostbusters films was een grote verrassing vorig jaar. Ook een verrassing was dat de film geregisseerd zou worden door Jason Reitman, de zoon van de regisseur van de eerste twee delen. De casting is met de komst van Wolfhard en Coon officieel begonnen. Eerder werd bekend dat het nieuwe deel over een groep tieners zou gaan, nu weerlegt Entertainment Weekly dit nieuws. EW heeft laten weten dat de film over één hele familie zal gaan, waar Wolfhard en Coon allebei deel van zouden uitmaken. De film wordt in juli volgend jaar in de bioscoop verwacht.

In the zone

Er is een nieuwe aanwinst voor de cast van Jordan Peele’s The Twilight Zone. Dit keer gaat het om Seth Rogen. De aankondiging werd door de serie zelf gedaan via Twitter. De serie retweette ook een foto van Rogen en Jacob Tremblay samen wat al eerder hintte naar een samenwerking, wat betekent dat Rogen waarschijnlijk in Tremblay’s Twilight Zone aflevering The Wunderkind zal verschijnen. De verschijning van Tremblay in de serie werd al in december vorig jaar bekend gemaakt. Peele maakt de serie voor CBS’s streamingplatform CBS All Access, waarop ook Star Trek: Discovery te zien is. De serie is vanaf 1 april te kijken. Bekijk hieronder de tweet.

The Central Park Five

Netflix heeft een teaser trailer vrijgegeven voor Ava DuVernay’s korte serie over de Central Park Five, When They See Us. DuVernay schreef en regisseerde alle vier delen van de serie, die vanaf eind mei op Netflix te zien is. De serie draait om vijf gekleurde jongemannen die werden gearresteerd en veroordeeld voor de aanval en verkrachting van een blanke, jonge jogger. Twaalf jaar later werden de mannen vrijgesproken, toen de echte dader op basis van DNA bewijs werd gepakt. De mannen klaagden vervolgens New York City aan voor discriminatie en kwaadwillige vervolging. De trailer toont de titel en verschijningsdatum van de serie, samen met zes van de castleden: Felicity Huffman, Korey Wise, Antron McCray, Yusef Salaam, Kevin Richardson en Raymond Santana. Kijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *