The Night’s Watch: 5 april

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Records assemble

Avengers: Endgame draait nog niet eens in de bioscoop, maar is nu al druk bezig met records te breken. De kaartverkoop van Endgame is namelijk onlangs van start gegaan, maar de kaarten zijn internationaal op veel plekken al uitverkocht. Kaartsystemen crashten over de hele wereld. Het was dan ook niet erg onverwachts dat Endgame het pre-sales kaartverkooprecord binnen de eerste 24 uur wist te breken. Dit record was hiervoor nog in de handen van Star Wars’ The Force Awakens. Die wist destijds 50 miljoen op te halen in de eerste 24 uur van de pre-sales. Nu werd door Fandango het nieuws gedeeld dat Endgame dit record niet alleen wist te breken, maar dit wist te doen binnen de eerste zes (!) uur. We kunnen volgens mij nog heel veel gebroken records verwachten van Endgame.

Higher, further, faster, baby

Nog meer goed nieuws voor Marvel. Captain Marvel is namelijk het miljard aan opbrengsten voorbij gestreefd. Dit nieuws werd door Carol Danvers herself, Brie Larson, op Twitter bekend gemaakt. Captain Marvel is hiermee de zevende Marvelfilm om deze mijlpaal te behalen en de derde solofilm, na Iron Man 3 en Black Panther. Aangezien de film nog steeds in de bioscoop draait gaan we zien waar onze Captain kan eindigen.

Geen fabels

Goed nieuws, De Fabeltjeskrant komt binnenkort naar Netflix! Het nieuws werd door het platform zelf bekend gemaakt op Twitter. De Fabeltjeskrant is natuurlijk cultureel erfgoed en vierde recentelijk haar 50e verjaardag. De Fabeltjeskrant zal op 19 april op Netflix verschijnen, met alle vertrouwde personages en nieuwe avonturen. Bekijk hieronder het bericht.

Royal Abbey

We hebben officieel alleen nog de teaser trailer voor de Downton Abbey film, maar er zijn wel nieuwe plotdetails bekend. Tijdens CinemaCon werd een nieuwe trailer getoond, waarin duidelijk is geworden waar de film over zal gaan. De koning en koningin komen naar Downton Abbey! De film is verwacht zich slechts enkele maanden na het einde van de serie af te gaan spelen, dus dan zou het gaan om Koning George V en Koningin Mary. Variety laat weten dat de trailer alle bekende plekken van de serie terughaalt, zoals de situaties beneden. Deadline voegt eraan toe dat er een moment inzit waarin Lady Mary Carson terughaalt uit zijn pensioen om te helpen met de voorbereiding. Het wachten is nu op het moment dat we de trailer zelf kunnen bekijken. De film verschijnt op 13 september in de UK. Wanneer het in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

I’ll be back

Lauren Cohan’s Maggie Rhee verliet The Walking Dead in de vijfde aflevering van het afgelopen seizoen, tegelijk met Andrew Lincoln’s Rick Grimes. Van Lincoln is bekend dat hij terug zal keren in een trilogie aan films over zijn personage, maar voor Cohan bleef de deur maar een beetje op een kier staan, omdat ze de serie verliet voor een hoofdrol in een andere serie. Al eerder hebben seriemakers laten weten dat een vervolg voor Maggie altijd een mogelijkheid blijft, maar nu heeft Cohan dat zelfs ook laten weten. Dit is bekend geworden via Entertainment Weekly, nadat de actrice is verschenen op EW Morning Live. Ze bevestigde dat ze uiteindelijk echt terug wil keren naar het franchise en dat we nog niet het laatste van Maggie hebben gezien. “We’ll see what happens,” vertelde de actrice. “There is definitely a lot of exciting ways for it. And the universe, I’m still very much a part of it. And it’s not over. So, for me, that’s exciting. And I get so excited because we talk about different possibilities.” We gaan het zien.

Bond. Gay Bond.

Netflix heeft een nieuwe serie besteld genaamd Q-Force, dat wordt beschreven als een ‘gay James Bond’. Dit is bekend geworden via TVLine. Netflix heeft tien afleveringen van de serie besteld, die een volwassen animatiekomedie gaat worden, over een groep van LGTBQ superspionnen onder leiding van een James Bond-achtig figuur. De serie is afkomstig van Will & Grace’s Sean Hayes en Brooklyn Nine-Nine producent Mike Schur. Hayes zou ook een stem in gaan spreken, maar dit is nog niet bevestigd. De spionnen zullen zich constant vinden in een plek waar ze worden onderschat als spion, ondanks het goede werk dat ze verrichten, bovenop hun strijd binnen de LGTBQ community op zich. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *