The Night’s Watch: 5 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come

The Good News

Goed nieuws voor fans van The Good Place, NBC heeft de serie vernieuwd voor een vierde seizoen. Het derde seizoen verschijnt voor ons momenteel elke week op Netflix, met nog vier afleveringen te gaan, dus het is goed om te weten dat er een volgend seizoen aankomt. The Good Place is momenteel één van de populairste sitcoms, wat ook niet zo raar is, aangezien producer Michael Shur al enige ervaring heeft met het creëren van populaire, langdurende sitcoms, na series als The Office en Parks and Recreation. Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen voor ons beschikbaar zal zijn.

Liever helemaal geen koning

Waar de meeste van ons heel enthousiast zijn over de aankomende The Lion King live action versie, heeft de originele screenwriter van de 1994 klassieker daar een hele andere mening over. Ze kijkt ze niet naar uit om ‘haar film’ in een live action versie te zien. Ze is voornamelijk skeptisch vanwege Beauty and the Beast die vorig jaar uitkwam, waar ze ook in 1991 het oorspronkelijke script voor schreef. Ze was het niet eens met bepaalde veranderingen die destijds waren gemaakt aan het script, vertelde ze tijdens de It Happened in Hollywoods podcasts, en vond het vervelend dat ze niet betrokken werd bij het proces. Ze komt op mij een beetje bitter over, maar wie ben ik om te oordelen? We zullen het wel zien als de film uitkomt.

Bevroren sterren

Er gaan geruchten rond dat er weer een aantal trailers aan zitten te komen. Disney zou deze maand zowel de trailer van Frozen 2, als die van de negende Star Wars film uit gaan brengen. Collider’s Steven Weintraub bracht dit nieuws de wereld in op Twitter en vermeldde erbij dat het zomaar zou kunnen dat de trailers voor de 25ste voor het publiek te zien zouden kunnen zijn. Disney heeft sowieso een grote trailer maand, na de Captain Marvel trailer gisteren en de Avengers 4 trailer die volgens de laatste geruchten deze week uit zou moeten komen.

Spider-Man: Back Home

En dat is niet het enige trailernieuws aan de horizon, Disney gaat nog even lekker door. Ook de trailer van Spider-Man: Far From Home zou deze week uit moeten komen. Dit vertelde Daniel RPK van Super Bros Movies op Twitter, waarna het werd opgevolgd door een Collider artikel die stelde dat de trailer op 8 december zou moeten verschijnen. De trailer van Spider-Man: Far From Home is zwaar geanticipeerd, omdat het verhaal volgens de geruchten plaats zal vinden vlak na de gebeurtenissen van Avengers 4, wat, gezien de gebeurtenissen van de derde Avengers film, in elk geval Peter Parker’s einde in de vierde film ongedaan zullen worden gemaakt. Hopelijk zal de trailer hier wat meer licht op schijnen. Het lijkt me aan te nemen dat de trailer van Avengers 4 eerst zal komen, wat hopelijk zal betekenen dat die trailer dan toch eindelijk voor het eind van deze week te zien zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *