The Night’s Watch: 5 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

A Game of Waiting

Mensen die inmiddels al acht jaar wachten op het derde deel van Sherlock Holmes, zullen nog wat langer moeten wachten. De film stond oorspronkelijk voor december 2020 op de planning, maar is nu een vol jaar uitgesteld tot december 2021. Het derde deel zal hiermee tien jaar na deel twee uitkomen. Het is ook bekend geworden dat de film zich tien jaar na de gebeurtenissen van de tweede film af zal spelen, dus het past wel in het plaatje. Het nieuws van de vertraging werd bekend gemaakt door The Hollywood Reporter. Waarom de film is uitgesteld is niet bekend. Het heeft er misschien iets mee te maken dat de film nog steeds geen regisseur heeft. Guy Ritchie wilde niet meer terugkeren na de eerste twee films te hebben gemaakt. Wellicht proberen ze hem in dit extra jaar over te halen om toch terug te keren. Het is in elk geval al bekend dat zowel Robert Downey Jr. als Jude Law zullen terugkeren, dat is alvast het belangrijkste.

Winkle, winkle, little star

Josh Gad en Cynthia Erivo gaan samen het klassieke Amerikaanse volksverhaal, Rip Van Winkle, omtoveren tot een filmmusical. The Hollywood Reporter laat weten dat Warner Bros officieel groen licht heeft gegeven voor het project, nu Gad stelt een nieuwe aanpak voor het verhaal te hebben bedacht. Rip Van Winkle vertelt in de klassieke versie het verhaal van een man, die in de bergen in slaap valt en als hij jaren later wakker wordt erachter komt dat hij de Amerikaanse Revolutie heeft gemist en zijn leven geheel veranderd is. Gad zal de film gaan maken, met Erivo deel van de cast. Beiden zijn geen vreemde van de wereld van musical, met een lange loopbaan op Broadway op hun naam. Daarnaast is Gad voornamelijk bekend voor zijn werk als de stem van Olaf in Frozen en de aankomende Frozen 2. Wanneer de productie zal beginnen is nog niet bekend.

The Fresh King of Bel-Air

Will Smith zal Serena en Venus Williams’ vader gaan spelen in de aankomende biopic, King Richard. Richard Williams voedde Serena en Venus op tot een loopbaan aan de top van het professionele tennis. Williams schreef een sportplan van bijna 80 pagina’s, waarin de sportieve opvoeding van Serena en Venus stond uitgeschreven. Deadline heeft het nieuws van de casting bekend gemaakt. Will Smith is bekend van veel projecten sinds The Fresh Prince of Bel-Air, waaronder Hitch, Men in Black en meest recentelijk de live action versie van Aladdin. De biografische film zal dus voornamelijk gaan draaien om de rol die Richards Williams heeft gespeeld in Serena en Venus’ reis naar de top. Wanneer de productie zal beginnen is nog niet bekend.

Clark Gregg+

Agents of Shield’s Clark Gregg zou graag een film of serie voor Marvel’s deel van Disney+ gaan regisseren. Dit vertelt de acteur in een interview met Screenrant: “I’ve directed two episodes of Agents of SHIELD. It’s similar to Marvel. I directed two independent films that were very character driven and one had a little tiny bit of VFX. And the television show has evolved, the technology of it, the visual effects, the fight stuff. So, in a lot of ways it really has become a bit of a mini Marvel movie, and there are very many of them… So, you can’t do that without thinking, “Boy, I would love to originate one of these things.” And with Disney Plus, I’d love to, you know, yeah.” Gregg is natuurlijk geen vreemde voor de wereld van Marvel. Hij begon zijn rol helemaal aan het begin van het MCU, in 2008’s Iron Man en verscheen nog in twee andere film voordat hij zijn overstap maakte naar Marvel’s Agents of Shield op ABC. Disney+ heeft al een aantal spannende projecten op de planning staan, waaronder een serie rondom Loki. Er zijn dus vast genoeg mogelijkheden voor Gregg om zijn droom werkelijkheid te maken.

Captain Jedi

En over dromen die werkelijkheid worden gesproken, Brie Larson’s toekomst als Jedi is wellicht dichterbij dan ze denkt. In een recentelijk interview met Entertainment Weekly liet de actrice weten: “I wanna be a Jedi.” Met Brie Larson reis naar de absolute top nog steeds in volle gang, kan LucasFilms dat natuurlijk niet zomaar links laten liggen. Op Twitter laat Star Wars weten: “The Force is definitely with you, Captain.” Bekijk de uitwisseling hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *