The Night’s Watch: 6 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come

Cruella de Gillespie

Er is op het moment, behalve trailers, niets populairder dan live action remakes van klassieke Disney verhalen. Toch is het sinds de aankondiging van Emma Stone als hoofdrolspeelster in 2017 al heel lang stil rondom de van de 101 dalmatiërs afgeleide film ‘Cruella’. Nu lijkt er eindelijk weer wat beweging in te komen, want Deadline meldt dat er een nieuwe regisseur op het oog is, Craig Gillespie. Gillespie, bekend van onder andere ‘I, Tonya’, zou oorspronkelijke regisseur Alex Timbers vervangen, bij wie het qua schema niet zou lukken.

Zwart is het nieuwe internationaal

Er is eindelijk een titel bekend voor de vierde Men in Black film. Op de Facebook pagina van Men in Black is een teaser poster gepost, waarin de titel ‘Men in Black: International’ te zien is. Verder zijn er weinig plotdetails gegeven over de film. Bekend is dat Thor: Ragnarok’s Chris Hemsworth en Tessa Thompson samen in de film zullen spelen. Ook zullen Liam Neeson en Rebecca Ferguson in de film te zien zijn en zal Emma Thompson terugkeren als Agent O. Will Smith en Tommy Lee Jones keren niet terug. De film wordt in de zomer van 2019 verwacht.

Four Weddings and a Reunion

‘Four Weddings and a Funeral’ krijgt een speciale Red Nose Day reünie. Vijfentwintig jaar nadat de film een klassiek succes werd, keren Hugh Grant, Andie McDowell en Kirstie Scott terug voor een korte opleving. De korte film, ‘One Red Nose Day and a Wedding’ is momenteel in productie en is speciaal gemaakt voor de 2019 Red Nose Day. Bijna de gehele oorspronkelijke cast keert terug, dus het belooft een spektakel te worden. ‘Four Weddings and a Funeral’ is overigens niet de eerste film die voor Red Nose Day een reünie krijgt, vorig jaar begonnen ze al met ‘Love Actually’.

Golden Anatomy

De presentators voor de 76e Golden Globes zijn bekend. De Amerikaanse awardshow zal gepresenteerd worden door Andy Samberg en Sandra Oh. Dit heeft NBC bekend gemaakt. Samberg is onder andere bekend van de hitserie ‘Brooklyn Nine-Nine’ en ‘Saturday Night Live’, Oh heeft naast haar hoofdrol in ‘Grey’s Anatomy’ ook recentelijk nog naam gemaakt voor haar rol in de verrassend goed ontvangen BBC America serie ‘Killing Eve’. De twee hebben al eerder samen een award uitgereikt, tijdens de Emmy’s afgelopen jaar. Hun chemie werd toen erg goed ontvangen bij het publiek. De Golden Globes worden op 6 januari op de Amerikaanse NBC, het nieuwe huis van Brooklyn Nine-Nine, uitgezonden.

Oh, SNAP!

Spoilers voor Avengers: Infinity War, denk ik? Voor de drie mensen die de film nog niet hebben gezien? Maar de ‘snap’ van Thanos in de derde Avengers film heeft eindelijk een officiële naam. Dit is gemeld door Screenrant en afkomstig uit het nieuwe boek, ‘Marvel’s Avengers: Infinity War: The Cosmic Quest Volume 2: Aftermath’, van Brandon T. Snider. Ik blijf erbij dat ik het een pakkende titel vind. Rolt lekker van de tong. Hoe dan ook, in het boek krijgt de ‘snap’, die de helft van de bevolking in het universum uitroeide, officieel een naam: The Decimation. Letterlijk vertaald betekent dit ‘De Slachting’. Lekker duister. En kloppend.

Demonic bun in the oven

Nog een paar maanden wachten en dan keert ‘Game of Thrones’ eindelijk terug, al dan wel met het allerlaatste seizoen in de serie. En maar goed ook, want er zijn nog genoeg vragen die we beantwoord moeten krijgen: wie eindigt er op de Iron Throne? Zijn de White Walkers te stoppen? Is Cersei echt zwanger? Nou, goed nieuws. Die laatste vraag is alvast te beantwoorden. Uit de scripts van het zevende seizoen van de HBO hitserie is gebleken dat er inderdaad een vierde Lannister incestbaby op komst is. De fans zetten in eerste instantie vraagtekens bij het verhaal, omdat Cersei notorisch bekend staat om alles bij elkaar te liegen en bedriegen om zichzelf te beschermen. Maar het heugdelijke nieuws blijkt toch waar te zijn. Ik vraag me af of de babyshower een tweede Red Wedding zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *