The Night’s Watch: 6 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Unrelated Besties

Jordin Sparks’ Freeform komedieserie krijgt een nieuwe naam. De serie zou eerst Besties gaan heten, maar de titel is nu veranderd in Unrelated. Dit is bekend gemaakt door Deadline. Sparks zal samen met Gigi Zumbado de hoofdrol gaan spelen. De serie draait om Becca (Sparks), die er door middel van een online genetische test achterkomt dat ze een halfzus heeft, Jess (Zumbado). De twee moeten vervolgens een manier zien te vinden om elkaar te leren kennen. Naast een nieuwe naam heeft de serie ook een regisseur gevonden in Michael McDonald, die de eerste aflevering zal regisseren. De serie gaat nu in productie, wanneer die zal verschijnen is nog niet bekend.

The battle of all battles

Het achtste seizoen van Game of Thrones is bijna hier en we kunnen echt uitkijken naar een spektakel. Nog minder dan een maand, en dan zullen we eindelijk op weg gaan naar het zinderende einde van het HBO meesterwerk. En zinderend zal het zeker zijn, want Entertainment Weekly heeft laten weten dat het aankomende gevechtspektakel het grootste in filmgeschiedenis zal worden. EW schrijft: “The episode is expected to be the longest consecutive battle sequence ever committed to film, and brings the largest number of GoT major characters together since the show’s debut episode in 2011.” Het gevecht duurde elf weken om op te nemen. Het artikel van EW bevestigt ook dat dit slotgevecht plaats zal vinden in Winterfell, de plaats waar alles begon. Game of Thrones keert op 14 april terug naar HBO.

Prodigal Sheen

Michael Sheen heeft een hoofdrol bemachtigd in de aankomende Fox serie, Prodigal Son. Dit is bekend gemaakt door Variety. In de serie speelt hij Martin Whitly, een intelligente, charismatische man uit New York, die er een dubbelleven als seriemoordenaar op nou houdt, ‘The Surgeon’. De serie zal zich ook richten op Martin’s zoon Malcolm, één van de mensen verantwoordelijk voor het vangen van The Surgeon. Sheen voegt zich bij de al bestaande cast van Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau en Frank Harts. Productie van de serie staat op het punt van beginnen. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend. Verwacht wordt is dat het eind dit jaar wellicht al te zien zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *