The Night’s Watch: 7 december

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come

To All The Peter I’ve Loved Before

‘To All The Boys I’ve Loved Before’ acteur Noah Centineo vertelt aan Variety tijdens de GQ Man Of The Year evenement dat hij zelf nog niks weet over een vervolg op de populaire Netflix film, maar dat hij er zeker voor in is als het inderdaad zo blijkt te zijn. Er zouden gesprekken zijn over een vervolg binnen Netflix. Centineo vertelt dat hij ‘niet kan wachten om verder in de relatie tussen Peter en Lara Jean te duiken’. Voor mensen die echt niet kunnen wachten, raadt hij ook nog even aan om de boeken te lezen.

I wanna show you the new songs

Nog meer nieuws vanaf Variety; ze spraken tijdens hetzelfde evenement ook met Mena Massoud, die de hoofdrol heeft in de aankomende live action Aladdin film. Hij vertelde dat er naast klassieke Aladdin muziek in de nieuwe versie van het sprookje ook nieuwe liedjes te horen zullen zijn. “There’s really empowering,” vertelt Massoud. “I gotta say one is very empowering for women. I think people are going to really, really dig it.” In het interview wijdt Massoud ook nog uit over hoe geweldig het voor hem was om met Will Smith te werken, die de live action versie van Genie zal gaan spelen. We zijn benieuwd!

They’ll be back

‘American Horror Story’ medebedenker Ryan Murphy heeft laten doorschemeren dat het zomaar zou kunnen dat de heksen van AHS: Coven nog wel eens een terugkeer zouden kunnen maken. Deze verhaallijn stond centraal in het derde seizoen van de tot duster acht seizoenen lange horrorserie en blijft een favoriet onder de fans. Dit nieuwtje vertelde Murphy aan Entertainment Tonight tijdens zijn Hollywood Walk of Fame ceremonie, waar hij een ster kreeg. Doorgaans krijgt de serie in elk seizoen een heel nieuw verhaal, maar enkele van de heksen maakten al eerder een terugkeer in het achtste seizoen, AHS: Apocalypse, waarin de heksen probeerden de wereld te redden van vernietiging.

DC feestje

De aankomende CW serie die zich richt op het verhaal van Batwoman zou nog wel eens een hoop DC personages aan de televisiewereld kunnen toevoegen. Hoewel er nog geen datum bekend is waarop de serie uitkomt, is inmiddels Ruby Rose in de hoofdrol gecast en kunnen fans binnenkort Kate Kane haar eerste optreden zien maken in het Elsewords crossover event waarin DC series ‘Arrow’, ‘Supergirl’ en ‘The Flash’ bij elkaar komen met elk een aflevering binnen het evenement. Naast Kate Kane zal dit ook het eerste optreden van Lois Lane binnen de DC televisiewereld worden. En de Batwoman serie is inmiddels begonnen met een uitgebreide casting, meldt The Hashtag Show, wat nog meer nieuwe personage de wereld in zal brengen. De namen die worden gebruikt zijn heel algemeen, dus het is moeilijk te achterhalen welke mogelijke superhelden er precies in verscholen zitten, maar dat houdt fans uiteraard niet tegen om het te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *