The Night’s Watch: 7 februari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Modern einde

ABC heeft Modern Family toch nog vernieuwd voor een elfde seizoen, maar helaas ook echt laatste seizoen. Dit is bekend geworden via Variety. De populaire komedieserie is al sinds 2009 te zien en heeft door de jaren heen veel awards gewonnen, waardoor talloze Emmy’s De kijkcijfers zijn afgelopen seizoen enigszins gaan dalen, maar het blijft één van de vijf bestbekeken series die ABC momenteel op de buis heeft. Eigenlijk zou het tiende seizoen de serie’s laatste zijn, maar na onderhandelingen met de castleden is daar uiteindelijk dus in elk geval nog een elfde seizoen uitgekomen. Voor nu lijkt het daarmee te gaan eindigen, maar we kunnen natuurlijk altijd blijven hopen. Modern Family is nu nog bezig aan het uitzenden van het tiende seizoen. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van het volgend seizoen zullen beginnen.

The Walking Maggie

Na de aankondiging van de films rondom Andrew Lincoln’s personage Rick, blijkt er misschien nog meer uitbreiding aan te komen voor de wereld van The Walking Dead. Actrice Lauren Cohan heeft tegen The Hollywood Reporter namelijk bekend gemaakt dat er gesprekken zijn rondom een spin-off voor haar personage. Cohan’s Maggie maakte in het negende seizoen van de serie een stille exit via de achterdeur, in tegenstelling tot het groots opgezette vertrek van medespeler Andrew Lincoln. Er werd slechts gezegd dat het personage een nieuwe gemeenschap was gaan helpen. Dit laat uiteraard dan wel de deur open voor een mogelijke nieuwe serie rondom deze nieuwe gemeenschap. Al eerder liet seriemaker Angela Kang de deur open voor een mogelijke terugkeer voor Cohan in het nieuw aangekondigde tiende seizoen, maar de actrice is momenteel nog druk bezig met haar nieuwe serie, Whiskey Cavalier. Ze liet aan THR weten dat er wel gesprekken waren rondom een spin-off. “There may have been some conversations but everything is so early days ambiguous,” vertelde Cohan. “Me, as much as anybody, will have to see what happens.” Daar moeten we het dan voorlopig maar mee doen.

Coulson, maar niet Coulson

Clark Gregg heeft wat hints laten vallen over wat we kunnen verwachten van de ‘Coulson’ die we zagen in de trailer voor het zesde seizoen. Coulson [SPOILERS] overleed (opnieuw, voor de filmfans) tussen de gebeurtenissen van seizoen vijf en zes, maar verscheen toch in levende lijven in de nieuwe trailer. Hij maakt in elk geval heel duidelijk dat het NIET Phil Coulson is. In een interview met Marvel vertelt Gregg: “The Coulson role and persona, though always evolving and always having new parts of him revealed to me by our writers, became a very familiar skin in a way, so to kind of change all that and suddenly find myself playing this other very mysterious person, who is not Phil Coulson. And the mystery of who that person is and why he looks like that, is something that they’ve done groundbreaking, wild stuff with that I’m really lucky to play.” Gregg liet verder niet veel weten over wie het personage dan wel was, maar dat gaan we vanzelf zien als de serie terugkeert komende zomer. Voor die tijd kunnen we Clark Gregg nog wel even bekijken in de rol van WEL Phil Coulson, in Captain Marvel volgende maand.

Josiedale

Ashleigh Murray zal haar rol als Josie McCoy uit Riverdale voortzetten in de spin-off Katy Keene. Dit heeft Deadline bekend gemaakt. Murray is al sinds het eerste seizoen van Riverdale te zien in de rol, maar zal Josie ook neerzetten in de pilotaflevering van Katy Keene, de Riverdale spin-off. Er is behalve een pilotaflevering nog niks besteld door The CW, dus voor nu blijft Josie theoretisch nog in Riverdale, maar de kans is dus groot dat wanneer de serie inderdaad op de buis gaan verschijnen, Josie Riverdale zal gaan verlaten. Enorm verrassend is het niet, omdat Josie, ondanks dat Murray een hoofdrolspeler in de serie is, nog altijd als een bijpersonage functioneert in de populaire CW serie. Het zou daarom leuk zijn om wat meer van Josie te gaan zien, al is het dan in een andere serie. We houden het in de gaten.

Welcome back to the jungle

Nick Jonas zal officieel terugkeren in het vervolg op Jumanji: Welcome To The Jungle. Hiermee is de volledige cast van de vorige film weer ineens, want al eerder werden Alex Wolff, Ser’Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan al bevestigd voor een terugkeer. De cast wordt daarnaast versterkt met nieuwkomers Danny Glover en Danny DeVito. Het nieuws van Jonas’ terugkeer is bekend gemaakt door Deadline. De film staat voor december dit jaar op de planning.

We gaan nog niet van de buis, nog lange niet, nog lange niet

The Simpsons zijn na al deze jaren nog steeds niet te stoppen. Fox heeft bekend gemaakt dat de serie is vernieuwd voor seizoen nummer 31 en 32, wat de teller van het totaal aantal episodes de 700 zal doen voorbijstreven. Al eerder dit jaar werd bekend dat er onderhandelingen waren over nieuwe seizoenen, maar via Deadline is nu bekend geworden dat deze beslissing nu officieel is genomen, ondanks de mogelijke aankomende overname door Disney, wat bepaalde franchisen (waaronder Deadpool) tijdelijk even in de ijskast heeft gezet. The Simpsons is momenteel bezig aan een historisch 30ste seizoen en veel fans gingen er vanuit dat dit een iconisch genoeg punt zou zijn om.. een punt achter de serie te zetten. Maar daar was de familie Simpson het duidelijk niet mee eens. Die gaan de komende twee jaar in elk geval nog even vrolijk door.

American Emma Story

Ryan Murphy heeft laten weten dat Emma Roberts terug zal keren in het negende seizoen van American Horror Story. Ook zal Olympische medaillewinnaar Gus Kenworthy zich bij de cast voegen, in de rol van Roberts’ vriendje. Roberts was al meerdere seizoenen, in meerdere rollen, in de serie te zien. Zo verscheen ze als Madison Montgomery in Coven en Apocalypse, Maggie Esmeralda in Freak Show en Serena Belinda in Cult. Dit is niet de eerste keer dan een actrice in de serie, bestaande uit seizoenen met losse verhalen, in meerdere rollen te zien is. Ook Sarah Paulson deed dit al eerder, en is ook in gesprek over een mogelijk terugkeer in het negende seizoen. Murphy maakte het nieuws bekend via een foto op Instragram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *