The Night’s Watch: 7 januari

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Even more birds

Bird Box is wellicht nog niet over. Regisseur Susanne Bier heeft in een interview met People Magazine laten weten dat er wellicht een vervolg in de kaarten zit. Maar laten we niet te hard van stapel lopen, ze heeft het nog niet officieel gezegd. Ze heeft eigenlijk alleen niet gelijk gezegd dat er geen vervolg aankomt. Maar het is iets! Tegen People vertelde Bier: “We only just finished it! It’s funny, I’m kind of reading people asking for a sequel and I’m like, ‘Hey, hey, hey, we really just finished!’ So let’s just enjoy it for now.” De film kwam afgelopen maand uit op Netflix en behaalde al een recordaantal kijkers. De film draait om de dreiging van een mysterieus wezen dat ervoor zorgt dat iedereen die het ziet zelfmoord pleegt. Overlevers zijn daarom gedwongen hun leven geblinddoekt door te brengen. In elk geval genoeg materiaal om een nieuwe film mee op touw te zetten.

En als er toch een vervolg komt, zouden er wellicht twee oude bekenden in te zien kunnen zijn, aangezien er nog twee personages in de film zijn waarvan we het einde niet kennen, Lucy en Felix. En voor de mensen die nu riepen “Wie???”, Lucy en Felix waren die twee helden die na de bevoorradingsrit de auto jatten en er vandoor gingen. Waarheen is niet duidelijk geworden in de film, maar in hetzelfde interview met People Magazine wist Susanne Bier daar ook wat licht op te schijnen. Bier kon verhullen wat het oorspronkelijke idee was: “I think the grocery store was their plan, but we don’t know! I think that that’s where they wanna go, but I actually think it’s quite exciting that we don’t know exactly where they went.” Tweede deel ideetje?

Nog even verder varen

History heeft aangekondigd dat het zesde seizoen van Vikings het laatste zal zijn, maar het is wellicht niet het einde van het hele verhaal. Deadline maakt namelijk bekend dat History met MGM en Vikings bedenker Micheal Hirst werkt aan een spinoff van de serie. Er zijn geen details bekend over het project, maar de bedoeling is dat het zou dienen als een verlenging van de Vikings serie. Deadline heeft ook laten weten dat het zesde seizoen inmiddels klaar zou zijn met de opnames en de verdere productie zich opmaakt voor de verschijning van de eerste helft van het seizoen eind 2019 en de tweede helft begin 2020. De serie is History’s meest populaire serie tot nu toe. Vikings vertelt het verhaal van Ragnar Lothbrok dat samen met zijn vrouw, broer en pasgeboren zoon nieuwe landen intrekt en veroverd en zijn legende laat groeien. De serie heeft ook grond gelegd voor andere historische series, zoals Knightfall en Project Blue Book.

Het is stil aan de overkant

We kijken al reikhalzend uit naar het tweede deel van A Quiet Place, maar John Krasinski, regisseur en schrijver van de eerste film, weet nog niet zeker of hij terug zal keren als regisseur voor het tweede deel. Hij zal in elk geval wel het script voor de tweede film schrijven, dat is in elk geval al iets. In een interview met The New York Times vertelde Krasinkski: “Paramount asked if I would write it and I’m doing that now, but I’m still thinking about what I want to do next. If I can crack the idea, I would love to direct it again, and if I can’t, I would love to give it to someone else with my fingerprints on it to make sure it’s being taken care of.” A Quiet Place richtte zich op de Abbotts, die probeerden te overleven in een wereld die overspoeld wordt door een buitenaardse bedreiging die jaagt op geluid. Om te overleven moeten ze leren leven zonder geluid te maken.

Wake me when March ends

Er zijn eindelijk beelden bekend van het achtste seizoen van Game of Thrones! En niet alleen Game of Thrones, van alle grote HBO series zijn wat korte beelden bekend gemaakt. En de nadruk op kort, want we hebben het over enkele seconden. Maar iets is beter dan niets. Ook van series als Watchmen, True Detective, Barry, Big Little Lies en Euphoria zijn beelden te zien. De trailer van HBO draait om wat er komen gaat in het komende jaar op het netwerk, met de slogan “It All Starts Here“. De meeste buzz draait toch om de korte scene van Game of Thrones waarin Daenerys Targaryen voor het eerst in Winterfell arriveert en direct de teugels overhandigd krijgt door Sansa Stark. De trailer werd gisteren tijdens de Golden Globes gepubliceerd. Bekijk de beelden hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *