The Night’s Watch: 7 maart

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Captured attention

Hemlock Grove’s Famke Janssen en Hellboy’s Ron Perlman zijn gecast in de opkomende BBC spionnenserie, The Capture. Dit nieuws werd bekend gemaakt door Deadline. Al eerder werden onder andere Callum Turner, Laura Haddock, Ben Miles, Barry Ward en Holliday Grainger gecast voor de zesdelige serie. De serie wordt geschreven en geregisseerd door Ben Chanan en zal gaan om een onterechte arrestatie van een onschuldige man, die geheel uit de hand zal lopen tot een complot vol leugens en gemanipuleerd bewijs. Het is nog niet bekend wanneer de serie zal verschijnen.

Beautiful sinner

USA’s The Sinner is vernieuwd voor een derde seizoen. Dit heeft Deadline bekend gemaakt. In het derde seizoen zal Matt Bomer een hoofdrol gaan spelen. Bomer is al bekend bij USA, na jarenlang de hoofdrol hebben gespeeld in White Collar. The Sinner had in eerste instantie een miniserie van maar één seizoen moeten worden en draaide om een vrouw die op het strand een man vermoord, maar zich het voorval niet kan herinneren. Dit seizoen kende hoofdrollen voor Jessica Biel en Bill Pullman. Pullman vervolgde zijn rol later in een tweede seizoen, samen met Carrie Coon. Dit seizoen is het dus de beurt aan Bomer. Wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.

Unhappy Death Day

Slecht nieuws voor fans van Happy Death Day. Producent Jason Blum denkt niet dat er een derde film zal komen. De eerste film, Happy Death Day, was een groot succes in 2017, maar het vervolg Happy Death Day 2U wist dat succes niet te evenaren begin dit jaar. De film presteerde niet slecht, maar lang niet zo goed als de eerste film of als de makers hadden gedacht. Hierom lijkt het eerder geplande derde deel van de baan. Blum deelde het nieuws tijdens een vragenuurtje op Twitter. Hij zegt hierbij wel dat het niet onmogelijk is, maar onwaarschijnlijk. Bekijk de tweet hieronder.

Appeltje, eitje

Brie Larson blijft in de rol van heldin hangen, lijkt het. De Captain Marvel actrice zal de hoofdrol gaan spelen in de een opkomende CIA serie, gemaakt door Apple. Met elke grote naam in de mediawereld inmiddels zijn eigen streamingsplatform en content, kan Apple natuurlijk niet achterblijven. De nog naamloze serie zou één van de kopstukken moeten gaan worden. Ook is Apple bezig met een serie met Reese Witherspoon en Jennifer Aniston en een serie met Chris Evans genaamd Defending Jacob. Eén captain was blijkbaar niet genoeg, dus meldt Deadline dat ook Larson een project op zich zal nemen. Ze zal hierin niet alleen een hoofdrol gaan spelen, maar ook als producent functioneren. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend.

The witch is back

Disney heeft bekend gemaakt wanneer de tweede Maleficent zal verschijnen. De film is een vervolg op de hitfilm uit 2014 en zal oktober dit jaar in de bioscoop verschijnen. Ook is de officiële titel van de film bekend gemaakt. De film zal Maleficent: Mistress of Evil gaan heten. Met de titel, verschijningsdatum en filmposter, is ook het plot vrijgegeven: “A fantasy adventure that picks up several years after ‘Maleficent’, in which audiences learned of the events that hardened the heart of Disney’s most notorious villain and drove her to curse a baby Princess Aurora, ‘Maleficent II’ continues to explore the complex relationship between the horned fairy (Angelina Jolie) and the soon to be Queen (Elle Fanning), as they form new alliances and face new adversaries in their struggle to protect the moors and the magical creatures that reside within.” Naast Jolie en Fanning keren ook Sam Riley, Juno Temple, Lesley Manvill en Imelda Staunton terug, samen met nieuwe castleden Queen Ingrith, Ed Skrein, Harris Dickinson en Chiwetel Ejiofor. Over iets meer dan een half jaar zullen we de film kunnen gaan bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *