The Night’s Watch: 7 mei

In Night’s Watch worden alle relevante nieuwtjes van de afgelopen nacht keurig op een rijtje gezet, zodat je volledig op de hoogte kan blijven zonder er ook maar een minuutje slaap om te missen. For this night and all nights to come.

Batmen assemble

Na het succes van Avengers: Endgame is Joe Russo, helft van het duo verantwoordelijk voor de film, toch nog niet helemaal klaar met superhelden. Al wil hij voor zijn volgende project wel even helemaal de andere kant op. Een film over Batman ziet hij wel zitten, als hij tenminste ooit een DC project op zich zal nemen. Dit liet de regisseur in een Q&A-sessie met ComicBook weten. Als hij ooit een DC film zal regisseren, wil hij dat het Batman is. Het is op zich niet erg realistisch, aangezien de Russo’s nu zo onlosmakend verbonden zijn met Marvel dat DC niet snel op de mogelijkheid zal springen. Al hebben de broers zich natuurlijk met Endgame wel van hoog niveau bewezen. We gaan het zien. Ze zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe Batman om mee te beginnen, dus alles is nog mogelijk.

Abandon post!

Dacht je dat jij Endgame graag wilde zien? Er is een soldaat is Zuid-Korea die echt boven alles en iedereen uitstijgt. Via CBR is bekend geworden dat de soldaat uit de Zuid-Koreaanse luchtmacht zijn team heeft verlaten om Endgame in de bioscoop te gaan bekijken. Het team was op dat moment bezig met maatschappelijke diensten. Via de taxichauffeur die de soldaat had gebruikt, werd hij uiteindelijk opgespoord. De zaak wordt nu onderzocht.

Close to home

Micheal Keaton’s Vulture zal niet terugkeren voor Spider-Man: Far From Home, het vervolg op Homecoming waarin Keaton de schurk speelde. Eerder gingen er geruchten dat hij wel terug zou keren, al zijnde het in een kleine rol, en in Homecoming zelf werd ook al gehint naar een mogelijke terugkeer van de slechterik, maar regisseur Jon Watts heeft tegen Fandango bevestigd dat Keaton niet in de film zit. Het is nog niet bekend of er wel plannen waren om hem oorspronkelijk in de film te stoppen. Watts bevestigde ook dat Laura Harrier, die in de eerste film zijn dochter speelde, geen scenes heeft opgenomen voor de film. Het lijkt er dus op dat Peter Parker zijn handen vrij zal hebben voor MJ. Tot er weer iemand tussendoor komt natuurlijk.

Oh Captain, my Captain

Laat het maar aan Captain America over om netjes de regels op te volgen. (Want dat deed hij ook zo goed in Civil War, ik weet het. Laat me) Waar Chris Pratt en zelfs Robert Downey Jr al eerder beelden van de set hadden geplaatst, heeft Chris Evans netjes gewacht tot de spoiler-ban, die de Russo broers hadden geïntroduceerd, was opgeheven. Maar nu gaat hij er wel gelijk voor. Zo plaatste Evans eerst al een video van de set, waar een deel van de cast op te zien was, en vervolgens ook nog een foto van zijn Captain met Chadwick Boseman’s Black Panther. Gisteren was geen goede dag om Chris Evans te volgen als je de film nog niet hebt gezien. Maar als je hem wel al hebt gezien, dat zijn de beelden natuurlijk fantastisch. Bekijk ze hieronder.

A real chrisis

Nu de spoiler-ban is opgeheven, kunnen we in elk geval een hoop leuke beelden verwachten. De foto geplaatst door Sean Gunn, die voor de film de mo-cap voor Rocket weer op zich nam, is toch wel snel één van onze favorieten. Met Chris Hemsworth, Chris Evans en Chris Pratt allemaal in hoofdrollen binnen het franchise is elke Avengers set een overload aan Chrises. Chrissen. Crisis. Hoe dan ook, dankzij Gunn hebben we nu dus een foto met de drie samen voor de geschiedenisboeken. Bekijk de foto hieronder.

The Big Cancelled Spin-off

Chuck Lorre, de bedenker van The Big Bang Theory, heeft laten weten dat er een tweede spin-off voor de serie was bedacht, maar dat deze uiteindelijk geschrapt. is. Hij legt gelijk ook maar even uit waarom. Nog een paar afleveringen en dan komt de populaire CBS sitcom The Big Bang Theory echt ten einde na twaalf lange seizoenen. Inmiddels is er al een spin-off van de serie, genaamd Young Sheldon, die zich richt op de jeugd van Sheldon Cooper, maar er was nog een spin-off bedacht die het uiteindelijk niet heeft gehaald. Tegen TVLine vertelde Lorre dat de enige reden dat ze een nieuwe spin-off zouden maken een echt goed idee moest zijn en dat was er blijkbaar niet. Hij vertelde niet waar de serie oorspronkelijk over zou gaan. “Unless there was a creative reason to do it, a wonderfully, wonderfully creative reason to do it, than the only reason is economics, and that’s not good enough,” legde Lorre uit. “This is hard work. And if you’re going to do it, you gotta love what you’re doing; you’ve gotta be passionate about it. And if you’re just chasing money, that’s not enough.”

Box Office disappoinment

Avengers: Endgame breekt zo’n beetje alle Box Office records, maar toch is er één persoon die bijna een beetje teleurgesteld is in de Box Office. En nee, het is niet de baas van DC. De helft van het regieduo, Anthony Russo, liet tijdens een ReelBlend Podcast weten bijna een beetje teleurgesteld te zijn in het financiële succes. Nu is hij niet teleurgesteld in de hoeveelheid geld die de film opbrengt, maar wel dat de box office in veel gevallen het meeste over gesproken wordt en niet de veel interessantere elementen van de film en het verhaal. De broers vonden namelijk niet dat de opbrengsten moesten bepalen of de film een succes was, maar hoe het verhaal werd ontvangen door de fans en of het de beste film van het saga zou zijn. Maak je geen zorgen, Anthony. Ondanks die teleurstellende box office, kunnen we er wel allemaal over eens zijn dat jullie prima werk hebben geleverd om de fans een waardige ontknoping te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *